Luk

Rygtetid: United forhandler med Nicolas Pepe

| International | 22 kommentarer
Vanvidsdebut: Legendesøn bliver matchvinder med første berøring for sin nye klub
Engelsk avis: Tottenham i kontakt med Juventus om stjernetransfer - kan sætte rekord
Avis: Solskjær vil erstatte Pogba med Serie A-stjerne - se ham score masser af kasser her
Voldtægtsanklage mod Ronaldo er droppet
Sukkerbolde: Så du Kevin De Bruynes vilde afleveringer i træningskamp?
Rygtetid: United forhandler med Nicolas Pepe
Foto: Getty Images

Her er dagens udgave af rygtetid på bold.dk.

Rygtetid er bold.dk's nye transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver dag forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter, indtil transfervinduerne lukker.

Manchester United forhandler med Nicolas Pepe

Nicolas Pepe ser ud til at forlade Lille denne sommer, hvor den 24-årige kantspiller især er blevet kædet sammen med Liverpool og PSG.

Nu kan de to klubber dog blive overhalet indenom. The Times skriver søndag, at Manchester United er i forhandlingerne med kantspilleren, som Ole Gunnar Solskjær er meget interesseret i at få til klubben.

Pepe kan spille alle offensive pladser, men han har primært gjort sig på kanten i Lille. Han noterede sig for 22 mål og 11 oplæg i 38 Ligue 1-kampe i den seneste sæson

Juve klar til at slippe Moise Kean

Hele fire store klubber - Arsenal, Sevilla, Everton og Borussia Dortmund - har ifølge flere italienske medier lagt bud på Juventus-talentet Moise Kean, og den italienske storklub skal ikke være helt upåvirket af interessen.

Ifølge både Sky Sport Italia, Sport Mediaset og Sportitalia er Juventus klar til at sælge den unge angriber, men prisen skal være sat til 225 millioner kroner, og desuden ønsker Juventus angiveligt en tilbagekøbsklausul på 300 millioner.

19-årige Moise Kean scorede seks mål i 13 Serie A-kampe i den forgangne sæson, ligesom han fik debut på det italienske landsholds med to mål i tre kampe som resultat.

Keans kontrakt udløber næste sommer.

Kinesiske klubber vil have Gareth Bale

Gareth Bale ligner en færdig med hos Real Madrid, efter cheftræner Zinedine Zidane søndag fortalte, at waliseren er på vej væk.

Længe er den 30-årige kantspiller blevet kædet sammen med et skifte væk fra Real Madrid, men hans høje løn har angiveligt gjort det svært for andre hold at lokke Bale væk fra La Liga.

Ifølge the Telegraph er lønnen dog intet problem i Kina, hvis Bale er interesseret i at skifte væk fra Europa. Her står Beijing Guoan ifølge mediet klar med en kæmpekontrakt.

Klubben er en af landets rigeste og vil ifølge mediet gøre Gareth Bale til verdens bedst betalte fodboldspiller. I øjeblikket tjener han ifølge the Telegraph fem millioner kroner om ugen - og det vil Beijing Guoan altså forhøje.

Ifølge Marca er det dog ikke kun Beijing Guoan, der har Gareth Bale i kikkerten. Ifølge mediet er også Jiangsu Suning og Shanghai Shenhua interesserede. 

Fiorentina lurer på Joakim Mæhle

Joakim Mæhle er ifølge Il Corriere Dello Sport på blokken i Serie A-klubben Fiorentina, som kigger efter en stærk back.

Ifølge det ikke altid helt præcise medie er Fiorentina først og fremmest interesseret i at hente Pol Lirola i Sassuolo, men en pris på 90 millioner kroner skal have kølnet interessen.

Den danske U21-landsholdspiller kan omvendt, stadig ifølge Il Corriere Dello Sport, hentes for omkring 67 millioner kroner hos de belgiske mestre Genk.

Juventus-back tæt på Manchester City

Manchester City er ifølge den italienske sportsavis Gazzetta dello Sport tæt på at snuppe højre backen Joao Cancelo i Juventus.

Den 25-årige back har ifølge avisen været i Citys søgelys gennem længere tid, og nu skulle en aftale være tæt på.

Den portugisiske landsholdsspiller, der er et produkt af Benficas ungdomsprogram, kom til Juventus fra Valencia for et år siden og har spillet 34 kampe (et mål og fem assister) for Den Gamle Dame. 

Tottenham-hollænder til Mexico

Vincent Janssen har aldrig fået sit gennembrud i Tottenham og er på vej videre – og det tyder på, at han tager til en lidt eksotisk destination.

Football.london skriver således, at den hollandske angriber skifter til mexicanske Monterrey, og at handlen falder på plads i en af de kommende dage.

Vincent Janssen er udeladt af Tottenhams træningstur til Asien og har altså fri til at finde sig en ny klub.

De Gea bliver den rigeste keeper i verden

Manchester United har i efterhånden lang tid arbejdet på at forlænge aftalen med David de Gea, og nu ser det ud til, at det er lykkedes.

Den anerkendte engelske avis The Telegraph skriver, at de to parter er blevet enige, og at der erefter Uniteds Asien-tur bliver skrevet under på en ny kontrakt, som gør David de Gea til den bedst betalte målmand i verden.

Avisen mener at vide, at David de Gea kommer til at underskrive en kontrakt, der gælder i de kommende seks år, og at spanieren kommer til at tjene på den gode side af tre millioner kroner i ugen.

David de Geas nuværende kontrakt løber ud næste sommer. Han har været i Manchester United siden 2011.

Lørdagens rygter

Liverpool og Barca vil hente Kai Havertz i Leverkusen

Kai Havertz er et af Europas mest eftertragtede talenter, og derfor er det heller ikke overraskende, at en række af Europas topklubber er interesserede i Leverkusen-talentet.

Den 20-årige midtbanespiller har længe været rygtet til Bayern München, men de tyske mestre er ikke de eneste, der har kikkerten rettet mod Kai Havertz.

Ifølge Bild har Liverpool den kreative midtbanespiller på blokken, mens også FC Barcelona har kig på ham.

Kai Havertz sagde for nylig til Suddeutsche Zeitung, at han helt sikkert spiller i Leverkusen i den kommende sæson. Han åbnede dog samtidig for et skifte i fremtiden, og derfor kan et skifte formentlig først komme på tale fra næste sommer.

Kai Havertz spillede 42 kampe for Leverkusen i den seneste sæson. Her blev det til 20 mål og syv oplæg.

Tottenham har tilbudt Christian Eriksen til Atletico Madrid

Christian Eriksen er genstand for en masse rygter i dette transfervindue, efter danskeren selv åbnede op for et Tottenham-exit et år inden kontraktudløb.

Flere klubber er blevet meldt interesserede på rygtebørsen - heriblandt Aletico Madrid - og ifølge AS er La Liga-klubbens interesse reel. 

Mediet skriver, at repræsentanter udsendt af Tottenham har holdt møde med Atletico Madrid-direktør Miguel Angel Gil, hvor de har tilbudt danskeren til klubben for et beløb mellem 60 og 70 millioner euro - 477 og 522 millioner kroner.

Ifølge AS er det ikke sikkert, at Atletico Madrid er klar til at betale så mange penge for en spiller, der har kontraktudløb om 12 måneder. Heller ikke selv om klubben formentlig er på vej til at miste Angel Correa i dette transfervindue.

Også James Rodriguez bliver nævnt som en spiller, Atletico Madrid kigger på til positionen på den offensive midtbane.

Newcastle viser interesse for Andy Carroll

Andy Carroll står uden kontrakt, efter den engelske angriber denne sommer blev fritstillet af West Ham. Men nu kan angriberen være på vej tilbage til Premier League.

The Telegraph skriver, at Newcastle er i kontakt med Andy Carroll-lejren med henblik på at få ham tilbage til klubben, hvor han fik sit gennembrud og har haft størst succes.

Mediet skriver, at Premier League-klubben holder øje med, hvordan han kommer tilbage fra den ankeloperation, han tidligere i år gennemgik. Derefter vil de træffe en endelig beslutning omkring ham.

Han er dog angiveligt langt fra en topprioritet hos Steve Bruce, der nærmer sig en forstærkning i form af Hoffenheim-angriberen Joelinton. 

30-årige Andy Carroll scorede 33 mål i 90 kampe, da han sidst var i Newcastle.

Lazio og Besiktas forhandler om Durmisi

Riza Durmisi har allerede været meldt på vej til Besiktas, og nu skriver Lazio-mediet La Lazio Siamo Noi, at de to klubber har indledt forhandlinger.

Lazio håber at kunne sende Riza Durmisi til Tyrkiet på en etårig lejeaftale, hvorefter Besiktas skal forpligte sig til at købe danskeren for cirka 60 millioner kroner.

Den plan er tyrkerne ikke helt med på. Klubben vil angiveligt nøjes med en købsoption, og så skal prisen være knap så høj.

Det italienske medie skriver desuden, at Riza Durmisi ikke er særlig interesseret i et skifte til Besiktas – han vil hellere blive i en af de store europæiske ligaer.

Marseille har også været meldt interesseret i den danske venstreback.

United afviser nyt bud på Lukaku

Det er efterhånden ikke nogen hemmelighed, at Inter er meget interesseret i at få fingre i Romelu Lukaku, men Manchester United er angiveligt lidt tung at danse med.

Ifølge Sky Sports og BBC har Manchester United for to dage siden afvist et nyt bud fra den italienske klub.

Denne gang lød buddet på en engangsbetaling på 450 millioner kroner, hvilket er det beløb, som tidligere har vært nævnt som Manchester Uniteds ønskebeløb.

Fredag forlød det hos The Sun, at Inter havde budt langt mere end ovenstående, men BBC og Sky Sports er som regel markant mere pålidelige end The Sun.

Tottenham med nyt kontrakttilbud til Eriksen

Tottenham har allerede forsøgt at holde på Christian Eriksen ved at tilbyde ham en fordobling af lønnen, som lige nu angiveligt lyder på 666.000 kroner i ugen, men nu går London-klubben endnu længere.

Ifølge Daily Mail har Tottenham tilbudt Christian Eriksen en kontrakt, som betyder, at danskeren vil komme til at tjene hele 1,66 millioner kroner i ugen.

Mediet skriver dog, at det ikke er penge, der skal motivere Christian Eriksen, som altså gerne vil forsøge sig med en ny sportslig udfordring.

Christian Eriksens kontrakt udløber næste sommer.

Leipzig lejer Chelsea-talent

Chelseas unge midtbanespiller Ethan Ampadu skal lejes ud, har manager Frank Lampard afsløret, og det tyder på, at han ryger en tur til Tyskland.

I hvert fald skriver Sky i Tyskland, at 18-årige Ampadu har været igennem et lægetjek i RB Leipzig.

Dermed vil han blive holdkammerat med Yussuf Poulsen, som er en af de tunge drenge i Leipzig-truppen.

Ampadu har indtil videre spillet en enkelt Premier League-kamp for Chelsea, mens det er blevet til 11 optrædener i de øvrige turneringer.

Om Rygtetid:

Rygtetid er bold.dk's nye transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland.

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

22 kommentarer

Graceland 08:25          
Jeg tør slet ikke tænke på, hvad De Gea kommer til at koste, hvis han en dag skal købes fri af den kontrakt, som jo forhåbentlig bliver underskrevet lige om lidt...
FunkyFunky 09:21          
Premier League´s absolut dårligste målmand! Selv Cardiff´s og Watfords målmænd havde flere clean-sheets end de Gea i sidste sæson.. og de havde altså et helt andet forsvar. Jeg tør ikke tænke på hvis han stod på mål for en af de dårligere klubber, hvor forsvaret i forvejen sejler. Han står altså for United som traditionelt spiller defensivt med beton forsvar og bussen parkeret. Og alligevel piver målene ind..... Ufatteligt at de kan bruge ham.
Graceland 09:30          
Premier League´s absolut dårligste målmand! Selv Cardiff´s og Watfords målmænd havde flere clean-sheets end de Gea i sidste sæson.. og de havde altså et helt andet forsvar. Jeg tør ikke tænke på hvis han stod på mål for en af de dårligere klubber, hvor forsvaret i forvejen sejler. Han står altså for United som traditionelt spiller defensivt med beton forsvar og bussen parkeret. Og alligevel piver målene ind..... Ufatteligt at de kan bruge ham.
Du har vist sovet i timen...:-)
Geddar 09:31          
Endnu en vanvittig kontrakt. Uniteds samlede lønniveau får nogle markante hug i opadgående retning for tiden.
elly_bb 09:52          
Jeg tør slet ikke tænke på, hvad De Gea kommer til at koste, hvis han en dag skal købes fri af den kontrakt, som jo forhåbentlig bliver underskrevet lige om lidt...
Ja, "hvis" han skal købes fri, men også kun "hvis" han kan finde niveauet fra nogle sæsoner siden og kan vise han kan holde det kontinuerligt over længere tid. Ellers kommer de let til at stå i samme situation, som sidste sæson med Sanchez (muligvis også denne).

Desuden helt håbløst af bold at bruge overskriften "den rigeste keeper i verden".
united1977 10:20          
At påstå at han er den dårligste målmand i PL er da helt væk. Han har over år bevist at han er en fremragende målmand - en af verdens bedste! Han har i den grad været svigtet af nogle uduelige forsvarsspillere, hvoraf de fleste af dem burde sælges. Funky, jeg ved ikke hvem du holder med, men det lyder lidt som om dit had til United/De Gea skinner lidt for tydeligt igennem og det gør ikke dit synspunkt bedre.
Når gode spillere skal have nye kontrakter kræver det lønforhøjelser og det er hvad han har fået. Det overkommer United såmænd nok. Den eneste der efter min mening er overbetalt i United i øjeblikket er Sanchez og forhåbentlig genfinder han formen fra andre år eller også skal han have en enkeltbillet til Kina.

Dejligt at se at gejsten er tilbage i United - det ser såmænd ikke så skidt ud :-)
Dobrich 10:54          
Super - Monterrey er en rigtig fed klub :-D
Fredag 23. august