Luk

Rygtetid: Rabiot er enig med Juventus

| International | 10 kommentarer
'He was a freak. An unbelieveable goalkeeper' - se den smukke hyldest til Peter Schmeichel
28 mål i 45 kampe: Se målkavalkade fra Zlatan Ibrahimovics tid i Manchester United
Schmeichels rivalisering med Arsenal-stjerne: 'Vi hadede hinanden'
'Premier League er en stor test for mig, men jeg er klar' - se det første interview med Daniel James
Factfile: Mød Manchester Uniteds nye walisiske wing
Rygtetid: Rabiot er enig med Juventus
Foto: Getty Images

Infoboks

Manchester United - Inter
Champions Cup (20/07)
bet365 2,05 3,60 3,40
NordicBet 2,15 3,60 3,10
Oddset 2,10 3,50 3,00

Her er dagens udgave af rygtetid på bold.dk. 

Rygtetid er bold.dk's nye transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver dag forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter, indtil transfervinduerne lukker.

Rabiot er enig med Juventus om kontrakt

Den franske midtbanespiller Adrien Rabiot skulle angiveligt være på vej til at skrive kontrakt med de italienske mestre fra Juventus.

Flere forskellige italienske medier bringer torsdag historien om Rabiots forestående skifte, men de er uenige om, hvor langt parterne er.

Sky Sport Italia skriver, at Juventus er optimistiske omkring forhandlingerne, mens Sportitalias transferekspert Alfredo Pedullà fastslår, at Rabiot har givet sit ord på, at han vil afvise et tilbud fra Manchester United.

Pedullà var seneste blandt de første til at rapportere om Maurizio Sarris skifte til Juventus, og han mener, at mesterklubben har aftalt en femårig aftale med den snart forhenværende PSG-spiller, hvis kontrakt udløber denne sommer.

Ødegaard er tæt på Bayer Leverkusen

Martin Ødegaard har længe været sat i forbindelse med Bayer Leverkusen, og nu er han ifølge norsk TV2 landet i Tyskland, nærmere bestemt Düsseldorf.

Ødegaard skulle være sammen med sin far Hans-Erik og agent Bjørn Tore Kvarme, men det er endnu ikke helt sikkert, om der bliver tale om en lejeaftale eller et permanent skifte for Real Madrid-spilleren.

Leverkusens sportsdirektør Simon Rolfes har tidligere bekræftet, at man er interesseret i at tilknytte Ødegaard.

Serie A-klub jagter Braithwaite

Martin Braithwaite er tilbage i Middlesbrough efter endte lejeophold i Leganes, men danskeren ligner ikke en mand, der fortsætter i den engelske klub.

Nu har Serie A-klubben Sassuolo ifølge lokalavisen The Northern Echo meldt sig ind i kampen om at hente Braithwaite.

Getafe har tidligere været meldt interesseret i Braithwaite, der menes at koste mellem 45 og 60 millioner kroner.

Braithwaite har tidligere ytret, at han ikke kan se sig selv fortsætte i Middlesbrough, selvom den nye manager Jonathan Woodgate har sagt, at tavlen er visket ren i forhold til danskeren.

David Brooks er på blokken i Manchester United
Manchester United er i den seneste tid blevet sat i forbindelse med en del unge britiske spillere, og nu er turen kommet til den 21-årige offensivspiller David Brooks, skriver The Sun.

Den unge mand tørner lige nu ud for Bournemouth og har haft en stor første sæson i Premier League efter skiftet fra Sheffield United sidste sommer.

Manchester United skal dog op med den store pengepung, hvis det skal lykkes at få fingre i den unge komet.

Bournemouth er nemlig ikke særlig interesseret i at slippe Brooks, og derfor er prisen ifølge The Sun sat til omtrent 420 millioner kroner.

The Sun er kendt for at løbe med løse rygter, men det faktum, at Brooks er ung og britisk, stemmer godt overens med Uniteds øjeblikkelige strategi, og Brooks er formentlig som minimum på radaren i United – og sikkert også flere andre klubber.

Inter og Atletico jagter Bertrand
Ryan Bertrand har været stærkt kørende for Southampton i den seneste Premier League-sæson, og det har angiveligt fået andre europæiske klubber op af stolen.

Ifølge Daily Mail er både Atletico Madrid og Inter klar til at slå kløerne i den 29-årige venstreback, som har to år tilbage af sin kontrakt i Southampton.

Daily Mail, som ikke er blege for at løbe med løse rygter, mener at vide, at Southampton både i 2017 og 2018 afviste bud fra Manchester City, men at klubben nu er klar til at sælge.

Mediet skriver, at Southampton vil kræve omtrent 125 millioner kroner for Bertrand, men at hverken Atletico eller Inter er klar til at bruge så mange penge. De vil derimod være med, hvis prisen er på 85 millioner kroner.

Onsdagens rygter:

Lukaku og Icardi kan bytte klubber
Romelu Lukaku ser ud til at være et varmt emne i Inter, hvor angriberen blandt andet har storrost træner Antonio Conte.

Manchester United vil dog angiveligt ikke af med angriberen, og Inter får kun råd til Lukaku, hvis de kommer af med Mauro Icardi, skriver The Telegraph.

Icardi kan blive en del af en byttehandel med Manchester United, hvis klubben ellers kan overtales til at overtage den kontroversielle argentiner.

Lukaku skulle koste Inter 80 millioner pund, skriver The Telegraph, og Inter pønser derfor på at tilbyde Icardi som en del af handlen for at komme ned i pris.

Conte har ifølge avisen forsøgt at hente Lukaku til Chelsea i sin tid der, og han vil meget gerne have fingrene i angriberen.

Neymar vil væk fra PSG - og 'hjem'
Neymar har længe lignet en færdig mand i PSG, og FC Barcelona har tidligere været meldt interesseret i at hente ham hjem.

Nu skulle brasilianeren ifølge El Mundo Deportivo havde sagt følgende til klubejer Nasser Al-Khelaifi, der ligner en hentydning til et Barca-comeback:

- Jeg vil ikke spille i PSG mere. Jeg vil gerne hjem, og jeg vil aldrig væk derfra igen. Jeg skulle aldrig være taget af sted, skulle Neymar have fortalt klubben.

Nasser Al-Khelaifi har for nyligt udtalt, at spillere, der ikke tager ansvar, og som udviser stjerne-adfærd, kan smutte, og det blev af mange opfattet som en hentydning til netop Neymar.

Globoesporte skrev tirsdag, at Barca er klar til at byde 750 millioner kroner + Samuel Umtiti, Ivan Rakitic og Ousmane Dembele for Neymar.

Huddersfield klar til at slippe Philip Billing
Philip Billing fortalte for et par uger siden, at han var klar på en ny udfordring denne sommer, efter Huddersfield rykkede ned fra Premier League.

Ifølge The Mirror er klubben parat til at slippe danskeren, der har været i klubben i seks år.

Avisen skriver, at Billing ikke indgår i manager Jan Siewerts planer i den kommende sæson, og danskeren spillede da også sin sidste kamp under ham tilbage i marts måned.

Philip Billing har et år tilbage af sin kontrakt med Huddersfield.

Lyon går ind i kampen om Joachim Andersen
Ifølge flere italienske og franske medier har den franske storklub Lyon meldt sig ind i kampen om Joachim Andersen. 

Den italienske transferjournalist Gianluca Di Marzio var den første med rygtet, som flere medier siden angiveligt har fået bekræftet hos kilder.

Et bud fra Lyon skulle allerede være afgivet, men som medierne skriver, bliver der kamp om Sampdoria-danskerens underskrift.

Manchester United retter fokus mod Norwich
Manchester United har forgæves forsøgt at få fat i Crystal Palaces Aaron Wan-Bissaka, og nu mener Sky Sports at vide, at storklubben har rettet blikket mod Premier League-oprykkeren Norwich.

Her løber den blot 19-årige højreback Max Aarons rundt, og ham skulle Manchester United angiveligt været interesseret i, hvis det ikke lykkes at lande Wan-Bissaka.

Det stemmer meget godt overens med, at Manchester United i høj grad jagter unge britiske spillere.

Klubben har allerede hentet Daniel James og har altså forsøgt sig med Wan-Bissaka.

Den bare 19-årige Max Aarons har spillet hele 41 Championship-kampe hos Norwich i den forgangne sæson. Han var med andre ord fast mand på et sikkert oprykker-mandskab.

James rykker til Napoli
James Rodriguez stopper denne sommer i Bayern München efter to års lejekontrakt i den sydtyske klub – og noget tyder på, at Real Madrid igen sender colombianeren ud på leje.

Det italienske transfermedie gianlucadimarzio.com, som har en pæn historik i forhold til at ramme plet, skriver, at James Rodriguez er tæt på at skifte til Napoli på en lejeaftale.

Mediet skriver, at James selv har accepteret at rykke til Italien, mens Napoli blot venter på, at Real Madrid bliver enig med sig selv om, at det er en god idé.

Ifølge mediet får Napoli en frikøbsklausul på omtrent 225 millioner kroner med i handlen.

Everton køber Andre Gomes
Andre Gomes har med pæn succes tilbragt det sidste år på en lejeaftale i Everton, og nu ser det ud til, at englænderne køber portugiseren fri af Barcelona.

Daily Mail, som ikke er det mest troværdige medie i England, skriver, at Everton er klar til at lægge de 185 millioner kroner, der skal til for at få Gomes til klubben på en permanent aftale.

Et skifte vil give god mening, eftersom Andre Gomes har spillet en stor rolle hos Everton i den forgangne sæson, og portugiseren ser bestemt ikke ud til at have en fremtid i Barcelona.

Han blev hentet til den spanske klub efter EM i 2016, hvor han gjorde det godt, men han formåede aldrig at slå igennem i klubben.

Om Rygtetid:

Rygtetid er bold.dk's nye transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland.

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

10 kommentarer

AdoDeLuxe 08:02          
United, united og igen United.
Hver dag er der åbenbart en ny der bliver rygtet til United.
Noget af en transfer vindue de får hvis det er.

Journalister ser det åbenbart som rygter at kigge på hvad facebook-bruger skriver på sider som Troll-Football.
Defensive Tunger 08:36          
United, united og igen United.
Hver dag er der åbenbart en ny der bliver rygtet til United.
Noget af en transfer vindue de får hvis det er.

Journalister ser det åbenbart som rygter at kigge på hvad facebook-bruger skriver på sider som Troll-Football.
Det er vel verdens største klub? I hvert fald i toppen. Dermed masser af interesse og derfor alle skriverierne.
United ser dog stadig ud til at gå flere magre år i møde, personlig synes jeg det ser helt håbløst ud for dem.
RuneG 10:00          
Mest interesse = flest rygter. Det giver nok bare flest klik, at skrive rygteartikler om Manchester United :-)
StoutPåStadion 14:29          
United jagter.. [indsæt valgfri englænder under 23] :)
lol igen igen 15:52          
Selv som United fan er det sgu trættende at nærmest samtlige spillere i europa under 23 sættes i forbindelse med vores klub lol.

Jeg forstår udmærket strategien med at satse på unge britiske spillere, da jeg tror de vil få meget stor betydning i fremtiden, men dette betyder også, at United vil være subtop hold de næste mange sæsoner og det er SUK :) men det er nok straffen for de managers vi har valgt i mange år nu. Ved ikke om OGS er den rette, men alle dem efter Ferguson har ødelagt mere end de har gavnet, det er helt sikkert.
bruger 130068 17:34          
Forstår ikke at bold.dk bliver ved med at bruge rygter fra medier, de selv siger er utroværdige!?
maxbakketop 18:59          
MB skal vælge en klub i Spanien, jeg tror ikke han vil passe ret godt ind i Italien.
Torsdag 18. juli
Onsdag 17. juli