Luk

Rygtetid: Chelsea jagter tidligere Hobro-spiller

| International | 20 kommentarer

Infoboks

Inter - Real Madrid
Champions League gruppe B (25/11)
Oddset 2,15 3,65 3,20
bet365 2,05 3,90 3,20

Her er ugens udgave af rygtetid på bold.dk.

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver uge forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter.

Chelsea vil have tidligere Hobro-spiller

Chelsea er ifølge svenske Kvällsposten ude efter Malmö FF-spilleren Anel Ahmedhodzic, der var udlejet til Hobro fra sommeren 2019 og et halvt år frem.

Chelsea er angiveligt klar til at byde godt 60 millioner kroner for den 21-årige forsvarsspiller, der har kontrakt med Malmö frem til udgangen af 2023.

Anel Ahmedhodzic har haft en glimrende sæson i 2020, hvor han er blevet fast mand under Jon Dahl Tomasson og er blevet belønnet med debut på Bosniens A-landshold.

Besiktas jagter varm Bodø-dansker

bold.dk har tidligere erfaret, at Fenerbahce og Istanbul Basaksehir har vist interesse for Philip Zinckernagel, og nu er endnu en tyrkisk storklub angiveligt kommet på banen.

Ifølge det tyrkiske medie Fotomac har Besiktas nemlig meldt sig ind i kampen om 25-årige Zinckernagel, der har kontraktudløb i Bodø/Glimt til nytår og dermed kan hentes gratis.

Den tidligere SønderjyskE-spiller har lavet vanvittige 14 mål og 17 oplæg i 20 ligakampe i denne sæson.

United er stadig interesserede i Dayot Upamecano

Dayot Upamecano er en ombejlet herre. I sommer var han rygtet til flere af Europas storklubber, herunder Manchester United. Nu melder The Times, at Manchester-klubben igen har kig på den stærke centerback fra Leipzig.

En handel mellem klubberne kan blive svær, efter at Upamecano valgte at forlænge med Leipzig til 2024 i juli. Den franske centerback skulle have frikøbsklausul på omkring 370 millioner kroner. 

The Times beretter yderligere, at hvis United henter franskmanden, så bliver det til næste sommer. 

I sommer var Upamecano rygtet til klubber som Barcelona, Liverpool, Real Madrid og Bayern München.

Panathinaikos vil af med Uffe Bech

bold.dk har været i kontakt med Uffe Bech, som afviser nedenstående historie fra det græske medie.

Uffe Bech har ikke spillet et eneste minut i denne sæson for græske Panathinaikos, og klubben forsøger angiveligt at ophæve danskerens kontrakt.

Det græske medie To10 skriver, at Panathinaikos forhandler med Bech om en ophævelse af kontrakten, men den 27-årige dansker er ifølge mediet ikke helt nem at forhandle med.

Uffe Bech har kontrakt til sommeren 2022, og klubben vil angiveligt dække dele af hans aftale, men han anmoder ifølge mediet om 2,6 millioner kroner, som grækerne ikke er helt med på.

Spurs overvejer at få Eriksen retur

Christian Eriksen har ikke for alvor fundet melodien i Inter, hvor det ikke er blevet til så meget spilletid, og det kan føre til et skifte allerede til januar.

Den normalt velinformerede italienske transferjournalist Fabrizio Romano mener at vide, at han Tottenham blev tilbudt at leje Eriksen, kort før transfervinduet smækkede i tidligere i oktober.

Tottenham overvejer nu, om de skal forsøge at hente danskeren til vinter, og Inter er ifølge Sky Sport Italia villige til at lade ham gå, både på en permanent aftale og en lejeaftale for at spare udgifterne på en spiller, som Antoine Conte ikke bruger fast.

Sidste uges rygter:

Chelsea lurer på Paulo Dybala i Juventus

Den argentinske offensivspiller Paulo Dybala har flere gange været rygtet væk fra Juventus, hvor han ikke desto mindre stadig er at finde.

Ifølge Tuttosport er der dog en række store knaster for Juventus i forhold til at forlænge Dybalas nuværende kontrakt, der løber til sommeren 2022, og det har angiveligt fået Chelsea på banen.

Premier League-klubben er ifølge avisen klar til at betale på den gode side af 600 millioner kroner for 26-årige Dybala, der menes at tjene omkring 75 millioner kroner om året i Juventus.

Tidligere har blandt andre Manchester United og Tottenham været meldt interesseret i Paulo Dybala.

Brighton-mand kan erstatte Van Dijk

Med Virgil van Dijk ude i formentlig resten af sæsonen, er Liverpool gået på jagt efter en midterforsvar.

Her har de vendt blikket mod en spiller, som de tidligere har været meldt interesseret i - Brightons Ben White. Det skriver The Sun.

En udfordring er dog prisen. Brighton kræver 410 millioner kroner for White. Samme pris, som skræmte Liverpool væk i sommer.

Ben White har for nyligt forlænget sin kontrakt med Brighton, så den løber frem 2024, men ifølge The Sun vil klubben ikke stå i vejen for et skifte til en top seks-klub, hvis de får det rigtige tilbud.

Dortmund vil prøve at hente Eriksen

Dortmund var ifølge vedholdende rygter interesserede i at leje Christian Eriksen i det forgangne transfervindue, og interessen er tilsyneladende ikke dalet.

I hvert fald skriver Calcio Mercato, at Dortmund fortsat er lune på at hente Eriksen i Inter, og at klubben igen til januar vil forsøge at snuppe danskeren.

Inter er angiveligt kun interesserede i at sælge Eriksen, hvor Dortmund foretrækker en lejeaftale.

Dortmund-træner Lucien Favre er ifølge mediet meget interesseret i at få Eriksen til klubben, da han ser danskeren som en perfekt tilføjelse til sin trup.

Ombejlet Wolves-stjerne forlænger

Både Liverpool og Barcelona har på rygtebørsen været meldt interesseret i Wolverhampton-stjernen Adama Traore, men kantspilleren er ikke på vej væk i nærmeste fremtid.

The Sun og Express skriver således, at 24-årige Traore er tæt på at forlænge sin kontrakt med Wolverhampton, der giver ham det dobbelte i løn.

Ugelønnen i den nye aftale lyder angiveligt på 825.000 kroner, og kontrakten skulle løbe de kommende fire år med Wolverhampton.

Om Rygtetid: 
Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland. 

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.

Af Sara Margren

20 kommentarer

ComeOnYouSpurs 07:06          
N
mikkelbendtzen92 07:38          
Kane på toppen, Bale og Son på kanterne og Eriksen som 10´er. Lyder jo ikke umiddelbart tosset og kunne da være fedt at se.
Friisenfriis 08:30          
Eriksen er ikke god nok til Spurs. Hvis han absolut skal til Premier League, bør han nok stile efter klubber som Burnley eller Fulham. Ja, en midtbane bestående af Cairney, Zambo og Eriksen kunne faktisk gå hen og blive ret giftig
nappey 08:46          
Det tvivler jeg godt nok stærkt på skulle være sandt.
Hvem skal han slå af?
aloevgaard 09:13          
@Friisenfriis

Nej, du har ret... han er bedre end Spurs. Nævn lige en spiller på Spurs midtbane som er bedre end Eriksen?! Og nej, det er ikke Lo Celso, Højbjerg, Winks eller Sissoko. Med Ndombeles forbedrende form, er han måske den eneste kandidat...
Med det sagt vil jeg give dig ret i, at han måske ikke rigtig passer ind i Mourinhos system. Og derfor tror jeg simpelthen ikke på, at dette vil ske!
Iftitscouldtalk 09:40          
Eriksen i form burde have bedre muligheder end tottenham. At han ikke er i form er problemet
AlwaysRed 09:59          
Tror sgu ikke at det blivet et gensyn mellem Eriksen og Tottenham og især Mourinho. Og når det er sagt, så tvivler jeg også på om Eriksen længere kan tiltrække større klubber end Tottenham. Han havde svært ved at få spilletid i Tottenham til sidst (måske også pga kontraktsituationen) og har ikke været i stand til at gøre sig fortjent til fast spilletid i Inter. Det er altså mere end et år uden meget spilletid.
Tirsdag 24. november