Luk

Rygtetid: United lurer på Sevilla-topscorer

| International | 12 kommentarer
Boilesen i 'Sat Af': Derfor kan Eriksen blive en succes i Real Madrid
Når fodbold er magi - se de tre lækreste detaljer i årets Champions League
Klasseflugter, danskerperle og Messi-magi: Se de tre bedste scoringer fra Champions League-sæsonen her
Rygtetid: United lurer på Sevilla-topscorer
Foto: Getty Images

Infoboks

Dynamo Dresden - PSG
Træningskamp (16/07)
bet365 6,00 4,75 1,40
Oddset 5,40 4,60 1,40
Se ALLE Barcelona kampe på Den Glade Gris
1 GRATIS MÅL-Øl til alle i Barca trøje eller tørklæde ved første Barca scoring
1/2 PRIS i baren (alle hverdage, i week-end til kl. 24)
LÆS MERE!

Her er dagens udgave af rygtetid på bold.dk. 

Rygtetid er bold.dk's nye transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver dag forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter, indtil transfervinduerne lukker.

Manchester United lurer på Ben Yedder

Med Romelu Lukaku på vej til Inter skal Manchester United muligvis bruge en ny angriber, og ifølge France Football er sigtekornet blandt andet indstillet mod Sevilla. 

Her løber den 27-årige franske landsholdsbobler Wissan Ben Yedder rundt med en frikøbsklausul på cirka 300 millioner kroner, og det frister United. 

Ben Yedder har lavet 70 mål i 138 kampe for Sevilla. 

Milan vil have Lyon-stjerne

Milan har ifølge France Football udpeget Lyon-stjernen Nabil Fekir som et stort transfermål denne sommer. 

25-årige Fekir er også interesseret i et skifte til den skrantende storklub, der ifølge France Football dog skal finde op til 300 millioner kroner frem for offensivsspilleren. 

Fekir har kun ét år tilbage af sin aftale med Lyon. 

Ranieri er interesseret i Newcastle-job

Italienske Claudio Ranieri er blandt de trænere, der har udtrykt interesse for at afløse Rafael Benitez som manager i Newcastle, skriver Sky Sports.

Premier League-klubben er på jagt efter en ny manager, efter det ikke lykkedes at forlænge kontrakten med Benitez. Ranieri har senest stået i spidsen for Roma i nogle måneder.

Ifølge mediet, der normalt er velunderrettet, har også den tidligere Feyenoord-træner Giovanni van Bronckhorst udvist interesse for Newcastle-jobbet.

Neymar har mundtlig aftale med Barcelona

Det ligner mere og mere, at Neymar er på vej hjem til Barcelona, og tirsdag skriver spanske Sport, at brasilianeren har en mundtlig aftale med klubben.

Ifølge Sport, der ikke vinder førstepladsen som Spaniens mest troværdige medie, har Neymar en aftale om en femårig kontrakt med Barcelona.

Neymar skulle ifølge mediet have takket ja til en aftale, der halverer hans løn fra PSG, fordi han så gerne vil tilbage til Barcelona. Han skulle angiveligt tjent 24 millioner euro pr. sæson, som er tæt på det beløb, han tjente i sin første periode i klubben.

PSG og Barcelona mangler eftersigende stadig at blive enige om en transfersum, men begge klubber ser ud til at kunne se ideen i en handel.

The Independent skriver tirsdag, at PSG har tilbudt Neymar til Manchester United i en byttehandel med Paul Pogba, men det har den engelske klub afvist af økonomiske årsager - og fordi klubben meget gerne vil beholde Pogba.

Tottenham lurer på Skov Olsen

Andreas Skov Olsen kan stå over for et stort skifte denne sommer efter en glimrende sæson i FC Nordsjælland, og nogle af de helt store klubber kigger på den danske komet.

Tirsdag skriver tabloidavisen Mirror, at Tottenham er én af de klubber, der kigger på Skov Olsen, som ifølge mediet skulle være op imod 15 millioner pund værd - svimlende 125 millioner kroner.

FC Nordsjælland menes at kræve 45 millioner kroner for Skov Olsen og skulle tidligere have afvist et bud på 30 millioner kroner, så Mirros prissætning kan FCN vist kun drømme om.

Tidligere har Real Sociedad været meldt interesseret i FCN-kometen, mens også Bordeaux, RB Leipzig og CSKA Moskva skulle have lagt et bud på danskeren tidligere på måneden.

FC København har desuden forhørt sig på Skov Olsen, ligesom der til FC Nordsjællands kamp mod FCK i april var minimum 20 europæiske topklubber til stede på stadion for at se den eftertragtede teenager.

Andreas Skov Olsen har et år tilbage af sin kontrakt med FC Nordsjælland, og et sommersalg ligner derfor det mest oplagte.

Mandagens rygter:

Brighton betaler 150 millioner for Genk-anfører

Allerede søndag blev det beskrevet, at Brighton er meget tæt på at hente Genks anfører Leandro Trossard, og nu ser det ud til, at der ikke er nogen vej tilbage.

Ifølge Het Laatste Nieuws hiver Premier League-klubben 150 millioner kroner op af lommen for at få fingre i kantspilleren.

Søndag blev det beskrevet, at de to klubber altså var blevet enige, og mandag skriver det belgiske medie, at spilleren nu også har accepteret Brightons kontraktudspil.

Han skal angiveligt til lægetjek tirsdag og kan kort derefter kalde sig Premier League-spiller.

Atletico vil købe Espanyol-stopper

Atletico Madrid er ifølge det spanske medie Cadena Cope klar til at indløse frikøbsklausulen på den 24-årige Espanyol-forsvarsspiller Mario Hermoso.

Ifølge mediet er prisen på lige knap 300 millioner kroner.

Det er ikke første gang, der går rygter om, at Atletico er ude efter forsvarsspilleren. I maj skrev Marca således, at der var forhandlinger i gang, og at de var komplicerede.

Ifølge football-espana.net har Real Madrid, som sendte Hermoso til Espanyol i 2017, en tilbagekøbsklausul, som betyder, at klubben kan hente ham til halv pris.

Han har kontraktudløb i Espanyol til næste sommer, så hvis klubben skal have penge for ham, er det nu.

PSG nærmer sig Sevilla-profil

Pablo Sarabia har haft en stor sæson for Sevilla, og de mange gode præstationer kan nu give spanieren et stort skifte.

Ifølge det franske medie RMC Sport er PSG interesseret i at hente den stærke playmaker til klubben, og et muligt skifte forstærkes af, at Sevilla og Sarabia ikke er blevet enige om en forlængelse. 

27-årige Sarabia har en frikøbsklausul på mindre end 150 millioner kroner, og det skulle PSG være villige til at betale for spilleren, som i sidste sæson bød ind med 12 mål og 13 assists i La Liga.

En handel kan meget vel være tæt på, da Sarabias frikøbsklausul, ifølge RMC Sport, stiger til 300 millioner kroner den 1. juli.

Bayern jagter tyrkisk teenager

Ifølge Bild er Bayern München på jagt efter nedrykkede Stuttgarts 19-årige tyriske stopper Ozan Kabak.

Bayern mangler en stopper efter salget af Mats Hummels til Dortmund, og de har sigtekornet indstillet på unge Kabak, som Stuttgart i januar købte af Galatasaray.

Prisen er angiveligt cirka 112 millioner kroner.

City vil slå Van Dijk-rekord med Maguire-handel

Manchester Citys interesse i Leicester-profilen Harry Maguire er blusset op igen mandag, hvor flere medier skriver om den mulige handel. 

Ifølge ikke altid lige pålidelige Daily Mirror vil City overgå Liverpools køb af Virgil van Dijk og gøre Maguire til verdens dyreste forsvarspiller ved at betale Leicester omkring 670 millioner kroner. 

Derudover står Maguire til en årsløn på omkring 122 millioner kroner i City, der dog fortsat forventes at få konkurrence om stopperen fra Manchester United. 

Inter byder stort på Pepe

Lille har allerede meldt sig klar på at sælge højrekanten Nicolas Pepe denne sommer, og ifølge France Football er der lige nu to seriøse bejlere. 

Atletico Madrid har således den 24-årige ivorianer meget højt på deres ønskeliste, men også Inter er ivrige efter at sikre sig Lille-stjernen. 

Inter har således hævet sit bud fra 450 til 670 millioner kroner inklusiv bonusser, skriver France Football, mens Atletico endnu afventer at få solgt Antoine Griezmann, inden de byder ind. 

Pepe lavede 22 mål og 11 assists for Lille i Ligue 1 i sidste sæson. 

Celtic lurer på dansk duo

De skotske mestre Celtic har hele to danske landsholdsspillere i kikkerten, skriver avisen Express mandag. Og der er tale om to tidligere holdkammerater i FC København. 

Peter Ankersen skal således være et emne til den højreback, som svenske Mikael Lustig har forladt denne sommer, mens Huddersfields Mathias Zanka Jørgensen er et emne til det centrale forsvar ifølge mediet. 

Express nævner også en stribe andre transferemner i Celtic, og historien melder ikke videre om, hvor konkret interessen for de to danskere er.

Om Rygtetid:

Rygtetid er bold.dk's nye transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland.

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.


Af Sara Margren

12 kommentarer

lol igen igen 07:44          
Ville være et super skifte for Skov Olsen, da Tottenham uden tvivl er hammergod til at udvikle talenter yderligere. Det betyder dog nok i første omgang, at han i så fald blev udlejet, da jeg ikke kan se ham i nærheden af start elleveren i Tottenham pt.
Levythedonkey89 08:05          
Det er da igang med at blive en danskerklub

Eriksen er allerede i klubben (måske på vej væk)
Kraftige rygter om J.Andersen
Robert Skov der skulle Tottenham også være den mest interesserede klub
Og nu så vidt jeg kan se kæmper vi med Real Sociedad om Andreas Skov Olsen
Villafan1 08:06          
Det er en and - Tottenham kommer da aldrig til at kunne bruge skov Olsen - han er jo slet ikke god nok til PL og Spurs - tag til FCK i stedet for
Defensive Tunger 08:49          
om hans talent rækker skal jeg være usagt.
Havde han været Tottenham spiller i indeværende sæson (og havde de samme meritter) Så kunne han vel godt have været med på bænken i noget der minder om 10 kampe. Det er der selvfølgelig ingen der ved, men jeg tænker bare med alle de skader og Son til Asia Cup. Tottenham havde nærmest ingen kanter på et tidspunkt. Skulle det ske i næste sæson igen, så vil han nødvendigvis ikke have kilometer til lidt spilletid...
Eller måske det bare er ønsketænkning.
Hardcore_krabbe 09:18          
Er det mig som ikke kan forstå hva der står - først står der at han er op imod 125mil værd, i næste punkt står der at FCN kræver 45 mil for ham - mig ikke forstå.
Tanken 09:21          
Er det mig som ikke kan forstå hva der står - først står der at han er op imod 125mil værd, i næste punkt står der at FCN kræver 45 mil for ham - mig ikke forstå.
Det er vel bare FCN som er forfærdeligt dårlige købmænd så
Daemon 09:31          
Eller virkelig dygtige købmænd, hvis de som dansk midterklub formår at få 45 mio. for en spiller med et år tilbage af kontrakten?
Mandag 15. juli