Luk

Rygtetid: Sevilla lurer på Liverpool-reserve

| International | 12 kommentarer

Infoboks

Bayer Leverkusen - Bayern München
Bundesliga (06/06)
bet365 6,25 5,00 1,44
NordicBet 6,05 5,15 1,46
Oddset 5,80 4,90 1,47
YouBet 6,05 5,10 1,45

Her er ugens udgave af rygtetid på bold.dk.

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver dag forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter.

Sevilla lurer på Liverpool-reserve

Sevilla planlægger ifølge schweiziske Blick og spanske Mundo Deportivo at lægge et bud på Liverpool-reserven Xherdan Shaqiri.

Den 28-årige schweizer har blot spillet to minutters fodbold i 2020, og allerede i januar var der rygter om, at han var på vej væk fra Anfield.

Sevilla er angiveligt klar til at smide 112 millioner kroner for Shaqiri, som Liverpool dog skulle have forlangt det dobbelte af i januar.

Roma og CSKA Moskva skulle også være interesserede i at hente Shaqiri til sommer.

Lazio vil tilbyde Simone Inzaghi ny kontrakt

Simone Inzaghi har imponeret som træner for Lazio, der i øjeblikket er nummer to i Serie A. 

Det har ifølge italienske medier fået flere europæiske storklubber til at få øjnene op for den 43-årige Lazio-træner, hvis kontrakt har godt og vel et år tilbage før udløb.

Men Rom-klubben har ikke i sinde at skulle finde en ny træner lige foreløbig, så ifølge Radio Sei har Lazio-ledelsen besluttet at indkalde Inzaghi til et møde, hvor man vil tilbyde ham en ny kontrakt.

Tilbuddet, der er en kontrakt til 2025, vil give en lønstigning på 22,5 millioner kroner per sæson, som er en stigning på omkring 50 procent af hans nuværende løn.

Mauro Icardi dropper PSG

PSG sikrede sig en købsoption på den argentinske angriber Mauro Icardi, da de sidste sommer lejede han i Inter.

Men ifølge La Gazzetta dello Sport har Icardis agent og kone Wanda Nara nu meddelt PSG-ledelsen, at han ikke ønsker at blive i Frankrig.

27-årige Icardi vil i stedet tilbage til Italien, hvor han dog langt fra virker til at have en frem tid i Inter efter tidligere tiders skænderier og degraderingen som anfører.

Både Napoli og Juventus har tidligere været interesserede i Icardi, der har lavet 20 mål i 31 kampe for PSG.

Aston Villa-stjerne får stor bøde for dumhed

Jack Grealish kørte forleden galt i sin bil kort i forbindelse med en social sammenkomst efter, at han på sociale medier havde opfordret folk til blive hjemme og holde afstand. 

Aston Villa har efterfølgende bekræftet, at klubbens 24-årige anfører har fået en bøde for dumheden.

Ifølge normalt pålidelige The Times er bøden på hele 1,3 millioner kroner, og de penge bliver sendt videre til et lokalt hospital.

Thomas Müller har ombestemt sig

Så sent som januar luftede Thomas Müller tanken om, at han snart forlader Bayern München, som han har spillet for i hele sin aktive karriere. 

Men 30-årige Müller har spillet mere under Hansi Flick end tidligere, og Bild beretter nu, at parterne er blevet enige om en forlængelse, der gælder til sommeren 2023. 

Bild skriver også, at Bayern og Manuel Neuer til gengæld ikke er enige endnu. Neuer vil have en kontrakt, der gælder til 2025, og Bayern vil forlænge til 2023. 

Brendan Rodgers vil have Coutinho

Phillipe Coutinho fortætter næppe i Bayern München, da klubben ikke ønsker at udnytte sin købsoption i lejeaftalen med Barcelona. 

Ifølge spanske Sport har brasilianerens lejr lagt en føler ud i ex-klubben Liverpool, men her er interessen ikke til stede. 

Det er den til gengæld i Leicester, hvor manager Brendan Rodgers gerne vil have Coutinho til klubben, hvis man som ventet sælger James Maddison. 

Ifølge Sport vil en lejeaftale dog kostede omkring 225 millioner kroner plus en eventuel købsoption.

United sprænger banken for Saul Niguez

Manchester United har tidligere været meldt interesserede i Atletico Madrid-profilen Saul Niguez, og interessen er mere end intakt. 

Det skriver Express - der har en blandet troværdighed - og melder United-boss Ed Woodward klar til at sprænge banken og udløse Sauls frikøbsklausul på cirka 1,1 milliarder kroner. 

Ifølge Express vil United delvist finansere købet af den 25-årige spanier ved at sælge Paul Pogba for knap 850 millioner kroner.

Sidste uges rygter:

Barcelona vil hente Martinez og Sensi i Inter

Lautaro Martinez har tidligere været rygtet til FC Barcelona, men den spanske storklub har angiveligt et godt øje til endnu en Inter-spiller.

Således beretter mediet Tuttosport, at Barcelona er interesserede i den 24-årige centrale midtbanespiller Stefano Sensi, som Inter har lejet i Sassuolo og forventes at købe fri for 150 millioner kroner.

Barcelona håber angiveligt på at lave en byttehandel med Inter, hvor Arturo Vidal, Nelson Semedo eller Ivan Rakitic ryger den anden vej. Inter-træner Antonio Conte menes at have et godt øje til alle tre Barcelona-spillere og ser dem gerne havne i Milano.

Guardiola vil have Bonucci

Pep Guardiola siges at have mistet tålmodigheden med John Stones, og ifølge det store engelske tabloidmedie Daily Star, så har manageren set mod Italien for en erstatning.

Ifølge mediet vil Pep Guardiola nemlig hente Leonardo Bonucci i Juventus.

Den spanske Manchester City-boss ser angiveligt Leonardo Bonucci som den perfekte makker til Aymeric Laporte.

Leonardo Bonucci skrev under på en ny kontrakt i Juventus i november sidste år. Den løber til sommeren 2024.

Daily Star er et af de mere tvivlsomme transfermedier i England.

Juventus jagter Marcelo på ny

Igennem flere transfervinduer har Real Madrids Marcelo været rygtet til Juventus, og den italienske storklub er angiveligt stadig lun på brasilianeren.

Ifølge den spanske avis Marca vil Juventus forsøge sig igen til sommer, og repræsentanter fra den italienske klub havde angiveligt planlagt et møde med Marcelo i Madrid, hvilket coronavirussen dog satte en stopper for.

31-årige Marcelo ser ud til at være røget bag Ferland Mendy i køen til spilletid i Real Madrid, og derfor er det ikke usandsynligt, at kongeklubben er klar til at sælge venstrebacken.

Marcelo har kontrakt til sommeren 2022 i Real Madrid, som han kom til i 2007 og siden har spillet over 500 kampe for.

Premier League-duo lurer på Braithwaite

Martin Braithwaites fremtid i Barcelona er allerede blevet betvivlet, og ifølge den spanske avis Sport kan et skifte allerede til sommer - eller vinter alt efter hvornår sæsonerne går i gang - komme på tale.

Danskeren har ifølge avisen interesse fra West Ham og Everton, der tidligere har været meldt lune på offensivspilleren.

Barcelona har dog ikke planer om at slippe Braithwaite for mindre end 18 millioner euro - godt 135 millioner kroner - og trænerstaben er tilfreds med danskerens indsats indtil videre, især hans fleksibilitet, skriver Sport.

Simon Kjær-klausul bliver udløst

Landsholdsanfører Simon Kjær er udlejet fra Sevilla til Milan frem til sommer, men italienerne har været meget glade for den danske stopper. 

Ifølge Corriere dello Sport er Milan således klar til at udnytte den indbyggede købsklausul i lejeaftalen og gøre Kjær til permanent medlem af truppen. 

Milan skal angiveligt betale små 19 millioner kroner for 31-årige Kjær. 

Arsenal spørger til Brøndby-spiller

Brøndby har dette forår introduceret den 19-årige midtbanespiller Anis Slimane på sit førstehold, men det tidligere AB-talent er muligvis i klubben på lånt tid.

Ifølge B.T. har Premier League-klubben Arsenal spurgt interesseret ind til Slimane.

Avisen tilføjer, at Brøndby-ledelsen kræver omkring 37 millioner  for Slimane, der har fire kampe og et mål for Brøndby på sit CV.

Balotelli kan være på vej til Tyrkiet

Mario Balotelli har ikke nogen stor stjerne hos Brescia-ejer Massimo Cellino, og samarbejdet slutter muligvis allerede efter én sæson trods en treårig aftale.

Angriberen kan nemlig skifte frit, hvis Brescia rykker ned i Serie B, men selv hvis holdet redder sig, forlader Balotelli formentlig klubben. 

Det skriver calciomercato.com, der tilføjer, at Balotellis agent Mino Raiola har taget kontakt til Galatasaray, der har været interesseret i italieneren gennem længere tid. 

Cristiano Ronaldo pønser på Juve-exit

Ifølge mediet Diario Gol, som godt nok ikke er det mest troværdige, overvejer Cristiano Ronaldo at forlade Juventus til sommer.

Mediet meddeler, at to klubber er inde i billedet som portugiserens næste destination. 

Den ene er PSG, som ønsker at danne en stærk duo med Ronaldo og Kylian Mbappé, mens Manchester United angiveligt ønsker at hente 35-årige Ronaldo tilbage til klubben. 

Ifølge Gol er United dog kun aktuel for Ronaldo, hvis klubben formår at kvalificere sig til Champions League i næste sæson. 

Real Madrid satser på udlejet back

Efter to sæsoner som lejesvend i Dortmund vender den 21-årige marokkaner Achraf Hakimi til sommer tilbage til Real Madrid.

Det skriver transfer-journalisten Fabrizio Romano og tilføjer, at klubben tror så meget på den unge back, at der venter ham en ny femårig aftale i Madrid.

Hakimi har i denne sæson lavet syv mål og ti assists i 37 kampe for Dortmund.

42-årige Buffon tæt på ny Juve-aftale

Gianluigi Buffon forlænger ifølge Tuttosport med Juventus.

Den 42-årige målmand har kontraktudløb til sommer, men ifølge mediet er alle parter enige om en forlængelse til sommeren 2021.

Buffon var en tur i PSG i sidste sæson, men vendte tilbage til Juventus i sommer og har siden spillet 11 kampe.

Haaland er Real Madrids førsteprioritet

Real Madrid mangler en 9'er, der kan presse Karim Benzema, og klubben har angiveligt set sig varm på Erling Haaland, der så sent som i vinter rykkede til Dortmund.

Marca skriver således, at den norske bomber er spaniernes førsteprioritet, når sommerens transfervindue åbner igen.

Ifølge mediet har Real Madrid opgivet at få alverden ud af Luka Jovic, og selvom drømmetilgangen er Kylian Mbappé, har klubben også umiddelbart opgivet den plan, vurderer mediet.

Erling Haalands agent, Mino Raiola, var forleden ude at afvise et sommersalg af nordmanden, men Marca mener altså at vide, at det ikke holder vand.

Fem klubber lurer på gratis Longstaff

Newcastles 20-årige midtbanespiller Matthew Longstaff er trods forhandlinger ikke blevet enig med klubben om en ny aftale, og han kan derfor forlade klubben transferfrit til sommer. 

Allerede nu må andre klubber henvende sig, og ifølge Teamtalk har omkring 12 klubber gjort dette. 

Arsenal, Everton og West Ham er blandt bejlerne, og det samme er udenlandske klubber som Dortmund, Ajax, Inter, Atalanta og Club Brugge. 

Matthew Longstaff har spillet 12 kampe i denne sæson og er lillebror til 22-årige Sean Longstaff, der har to år tilbage af sin kontrakt, men også er ved forhandlingsbordet i Newcastle.

Om Rygtetid: 
Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland. 

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.

Af Mikael Blond

12 kommentarer

Campeones32 10:32          
Hvis United smider 1,1 for Saul så skriger Atm af grin. Og det gør jeg også.
Peter Nielsen 11:12          
Hvis United ville udløse transfer klausul hos en AtM spiller så gav Thomas Partey da langt mere mening. 1.1 for Saul lyder da helt hen i vejret, især i disse Corona tider hvor stort set alle klubber er presset på økonomi.

Og ærlig talt, er Saul en upgrade over Pogba ? United er da rimelig godt besat på midtbanen, men hvis der skal hentes en spiller til midtbanen bør det da være en defensiv midt som eks. Partey.

Der er kun en spiller jeg kan se United måske betale 1.1 for, det er Sancho, og selv det virker mere og mere urealistisk denne sommer. Klubberne bløder og mange af deres fans er sikkert også ramt hårt på pengepungen. At gå ud og betale rekord beløb for nye spillere ved jeg ikke helt om er det rigtige signal at sende.
Campeones32 11:52          
Enig i alt du skriver. Omend 1,1 for Partey stadig er vildt. Der er pt. Ingen spillere udover Sancho, muligvis en Håland pga Hype, er så mange penge værd pt.
cgil 11:58          
Selvfølgelig er historien løgn. Mon ikke United har andre ting at fokusere på end at betale voldsomme summer for den slags spillere. Harmonerer enormt dårligt med det forventede fald i transferpriser til sommer.

Er dog uenig i at Partey skulle være bedre end Saul. Han var rigtigt nok god i kampene mod Liverpool, men har ellers ikke spillet nogen stor sæson.
Peter Nielsen 12:31          
Partey´s frikøbsklausul er langt under Sauls, så det er derfor det ville give mere mening at udløse hans klausul. Saul er god, og sikkert også bedre end Partey, men han er ikke defensiv midt og det er den position United bør se efter forstærkning når vi taler midtbane, især hvis Pogba bliver i United.
cgil 12:50          
Så er vi helt enige :-)
haraltidret 14:46          
Hvis United smider 1,1 milliard kr for Saul Niguez så griner Atletico Madrid hele vejen hen til banken.
Lørdag 6. juni
Fredag 5. juni
Vejle-helt: Kun vi kan ødelægge SL-oprykning
08:59
Vejle-helt: Kun vi kan ødelægge SL-oprykning
08:58
Vejle-helt: Kun vi kan ødelægge SL-oprykning
08:57
Medier: Stort Serie A-flertal skrotter algoritme
08:56
AGF-chef: 500 tilskuere er meningsløst
08:56
Mad-tråden
08:55
Klopp: Bayern har en fordel i CL-slutspillet
08:54
FCK-boss om 500 tilskuere: Bør hæves hurtigt
08:38
AGF-chef: 500 tilskuere er meningsløst
08:37
Schalke-anfører misser resten af sæsonen
08:29
AGF-chef: 500 tilskuere er meningsløst
08:20
Serber færdig i LA Galaxy pga. racistisk kone
08:16
Ny udfordring til de "nye" brugere! (Ny tråd)
08:15
Anders Christiansen er ny anfører i Malmö
08:14
AGF-chef: 500 tilskuere er meningsløst
08:12
Vejle-helt: Kun vi kan ødelægge SL-oprykning
08:11
Forsøg - X22 og hjst er med.
08:11
Klopp: Bayern har en fordel i CL-slutspillet
08:11
Kanonkasser da Kolding sænkede Viborg
08:09
Vejle stikker af mod Superligaen efter sejr
08:06
Agent: Roma ville ikke have Lautaro Martinez
08:06
Klopp: Bayern har en fordel i CL-slutspillet
08:00
Ravn ydmygede Kahn - og fik hug af United
08:00
Medie: Regeringen vil tillade 500 tilskuere
07:54
Vejle stikker af mod Superligaen efter sejr
07:45