Luk

Rygtetid: Barca og Atletico har budt på Willian

| International | 17 kommentarer
'He was a freak. An unbelieveable goalkeeper' - se den smukke hyldest til Peter Schmeichel
28 mål i 45 kampe: Se målkavalkade fra Zlatan Ibrahimovics tid i Manchester United
Schmeichels rivalisering med Arsenal-stjerne: 'Vi hadede hinanden'
Når fodbold er magi - se de tre lækreste detaljer i årets Champions League
'Premier League er en stor test for mig, men jeg er klar' - se det første interview med Daniel James
Rygtetid: Barca og Atletico har budt på Willian
Foto: Getty Images

Infoboks

Numancia - Atletico Madrid
Træningskamp (20/07)
bet365 12,00 5,50 1,20
Se ALLE Barcelona kampe på Den Glade Gris
1 GRATIS MÅL-Øl til alle i Barca trøje eller tørklæde ved første Barca scoring
1/2 PRIS i baren (alle hverdage, i week-end til kl. 24)
LÆS MERE!

Her er dagens udgave af rygtetid på bold.dk. 

Rygtetid er bold.dk's nye transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver dag forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter, indtil transfervinduerne lukker.

Chelsea afviser bud på Willian
Willian har kontraktudløb i Chelsea næste sommer, og hvis englænderne skal have penge for brasilianeren skal det enten være denne sommer eller til vinter.

Alligevel har klubben ifølge Sky Sports besluttet sig for at afvise bud fra både Barcelona og Atletico Madrid.

De to klubber har angiveligt budt 292 millioner kroner, men Chelsea har altså ikke været interesseret i at sælge.

Klubben døjer i øjeblikket med, at den har fået et transfer-forbud, og derfor kan den ikke tillade, at for mange profiler smutter. Eden Hazard er allerede væk, og det tyder ikke på, at Willian får lov.

United får nyt Wan-Bissaka-bud afvist
Manchester United er angiveligt meget interesseret i at tilknytte Crystal Palace-spilleren Aaron Wan-Bissaka, men det er slet ikke så let.

Ifølge Sky Sports har Manchester United fået et nyt bud på højrebacken afvist.

Crystal Palace har angiveligt modtaget et bud på omtrent 292 millioner kroner. Det kan dog stige med 125 millioner, så prisen i alt kommer til at ligge på omkring 417 millioner kroner.

Palace har dog ikke travlt med at sælge, men ifølge Sky Sports vil klubben overveje det seriøst, hvis Manchester United byder 417 millioner kroner i ét hug.

Atletico vinder kampen om Joao Felix
Joao Felix har brudt lydmuren til de store europæiske klubber efter en stor sæson hos Benfica, og nu ser det ud til, at der er fundet en vinder i kapløbet om den 19-årige offensivspiller.

Flere klubber har angiveligt været klar til at indløse frikøbsklausulen på omtrent 896 millioner kroner, men det bliver altså Atletico, der løber med ham, hvis man skal tro mediet, der har hjemme i Madrid.

Marca skiver, at det er et spørgsmål om timer, før Joao Felix kan kalde sig Atletico Madrid-spiller.

Manchester City er blandt de hold, der også har været interesserede i den portugisiske komet.

Lecce jagter Yilmaz
Lecce er ifølge både Sportitalia og Tuttomercatoweb i færd med at sikre sig den aldrende tyrkiske måltyv Burak Yilmaz. 

Besiktas fattes penge ifølge medierne, og derfor skulle de være klar til at slippe snart 34-årige Yilmaz, der scorede 11 mål i 15 kampe for klubben, siden han i januar kom til fra Trabzonspor. 

Lecce vil give angriberen en toårig aftale. 

Manchester United vil ikke af med Paul Pogba
Paul Pogba meddelte søndag, at han er klar på en ny udfordring, og det var ikke sød musik i Manchester United-ledelsens ører.

London Evening Standard skriver dog, at United ikke har tænkt sig at slippe franskmanden. Han har ifølge avisen fået at vide, at han bliver i klubben i næste sæson af vicedirektør Ed Woodward.

Pogba følte sig angiveligt presset til at ytre sig som i søndags, da han havde fået at vide, at United ikke ville lytte til bud på ham denne sommer.

Pogba har to år tilbage af sin kontrakt med option på et år mere, og United er derfor ikke presset til at sælge, men samtidig er Ole Gunnar Solskjær nok ikke interesseret i at have en utilfreds spiller i folden.

Juventus og Real Madrid ligner de to varmeste bud på en fremtidig klub for Pogba.

Søndagens rygter:

PSG klar til at sælge Neymar

PSG-præsident Nasser Al-Khelaifi sagde søndag, at han ikke længere vil have spillere i truppen med stjernenykker.

Om det er derfor, Neymar nu tilsyneladende har fået grønt lys til at smutte, er ikke til at sige, men den franske sportsavis L'Equipe skriver søndag, at PSG er villige til at lade brasilianeren gå for den rette pris.

Neymar er ifølge avisen træt af livet i den franske hovedstad, hvor han udover to alvorlige skader også har kæmpet med negative avishistorier om sin livsstil.

Neymar har kontrakt med PSG indtil sommeren 2022.

Salah afviser Juventus og Real

Liverpool-stjernen Mohamed Salah har ifølge den engelske avis The Mirror afvist tilbud fra både Real Madrid og Juventus.

Ifølge avisen skulle begge klubber være klar til smide godt 1,1 milliarder kroner på bordet for den egyptiske angriber.

Men efter Champions League-triumfen trækker det angiveligt ikke så voldsomt meget i Salah at forlade Liverpool.

Egypteren skal dog ifølge The Mirror have indikeret, at han vil genoverveje situationen næste sommer. 

Juventus jagter Ajax-stjerne

Juventus er ifølge Tuttosport ikke klar til at opgive jagten på Ajax-forsvareren Matthijs de Ligt, selvom klubber som Barcelona, PSG og Manchester United også lurer på spilleren.

Pavel Nedved har ifølge Tuttosport personligt overtaget forhandlingerne med spillerens agent, Mino Raiola, og flyver snarest til Monaco for at overbevise Raiola om, at Juventus er den bedste desination for det unge supertalent.

De Ligt har udtalt, at han vil tage en beslutning om sin fremtid, når han kommer hjem fra sommerferie.

Bayern vil leje Gareth Bale

29-årige Gareth Bale har aldrig haft den succes i Real Madrid, som hans talent egentlig skulle berettige til, og med Zinedine Zidanes tilbagekomst er hans lykke ikke gjort.

Nu skriver den engelske avis The Sun, at Bayern München står klar med en løsning på Bales kattepine. Ifølge avisen vil tyskernes træner Niko Kovac gerne styrke sig med en rutine og kvalitet, der kan opveje tabet af Franck Ribery og Arjen Robben.

Bayern skal være klar til at betale hele Bales løn på en et-årig lejeaftale. Netop Bales astronomiske hyre er ifølge The Sun grunden til, at mange engelske klubber må strække våben i forhold til en handel.

Bale har kontrakt med Real Madrid indtil sommeren 2022. 

Barcelona jagter Harvey Elliot

Harvey Elliot skrev sig i rekordbøgerne, da han i maj kom på banen i Fulhams kamp mod Wolverhampton i den seneste sæson.

Med sine 16 år og 30 dage blev han Premier Leagues yngste spiller nogensinde, efter han som 15-årig havde fået spilletid i Carabao Cuppen. Men ifølge Daily Mail får han ikke mere end de to førsteholdskampe for klubben.

Det engelske medie skriver, at Harvey Elliot har afvist en ny kontrakt med Premier League-nedrykkerne, og han forlader derfor klubben gratis ved udgangen af denne måned.

Han kommer dog ikke til at mangle arbejde. Ifølge Daily Mail er FC Barcelona interesserede i at sikre hans underskrift, ligesom RB Leipzig også vil snuppe den 16-årige englænder.

Maxi Gomez skal vælge West Ham eller Valencia

Sky Sports kunne lørdag fortælle, at Celta har accepteret et bud fra West Ham på angriberen Maxi Gomez på omkring 270 millioner kroner. 

Søndag tilføjer mediet så, at også Valencia har fået accepteret et lignede bud, og derfor er det nu op til uruguayaneren selv at vælge, hvor han vil hen. 

Simon Kjær kan forlade Sevilla 

Ikke altid lige pålidelige Marca skriver, at Sevilla er klar til at slippe sin danske landsholdsanfører Simon Kjær. 

Ifølge Marca er en retur til tyrkiske Fenerbahce en mulighed for den 30-årige dansker, der over for bold.dk for nyligt dog indikerede, at han ingen steder skal denne sommer. Læs den historie via dette link. 

United vil have 1,1 mia. kr for Pogba

De italienske aviser Tuttosport og La Gazzetta dello Sport skriver begge, at Juventus' vicepræsident Pavel Nedved søndag mødes med superagenten Mino Raiola.

De skal blandt andet diskutere muligheden for at hente Manchester Uniteds Paul Pogba tilbage til Torino, men prisen er en markant faktor.

United kræver således 1,1 milliarder kroner for franskmanden, og Juventus vil forsøge at sænke prisen ved at tilbyde spillere som Joao Cancelo, Douglas Costa og Paulo Dybala ind i handlen.

Derudover vil Nedved også forsøge at kapre PSG's påståede køb af Matthijs de Ligt, der også repræsenteres af Raiola.

Om Rygtetid:

Rygtetid er bold.dk's nye transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland.

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.


Af Sara Margren

17 kommentarer

Levythedonkey89 07:39          
Pogba og Neymar skal bare bytte klub
Graceland 07:42          
Pogba og Neymar skal bare bytte klub
Sov din brandert ud og kom igen...
Peter Nielsen 08:06          
Kan godt forstå United siger Pogba ikke er til salg for at holde prisen oppe, men det holder ikke at have en spiller i truppen der hellere ville være i en anden klub. Fans er i forvejen splittede omkring Pogba og mange mener han er lad og ikke er god i modgang og ingen leder. Pogba får det 100% sikkert ikke bedre med fans med denne udtalelse.

Jeg synes United burde lade Pogba gå hvis der kom et fair bud. Fair bud som priserne har været de senere år er mindst det samme som United købte Pogba for og ville have været højere uden denne udtalelse fra Pogba.
TheUnitedWay 08:50          
Jeg synes United bør sælge Pogba til en pris på 1,5-2 Mia. ;)
Snigskytten 09:11          
Et fair bud, må så være hans udgifter oveni... Så 1.1 milliard der er nævnt må være fair.
FrækFyr17 17:44          
Vanvittigt flot hentet. Atlético slår fast, at de er en topklub kommet for at blive. Timingen med et Griezmann-salg kunne heller ikke være bedre.
[]{}#%^*+=_\|~<>?$£?.,?!? 17:54          
Atleticos køb af Felix, må så endegyldigt betyde at Griezmanns skifte må være lige op over trapperne, ellers vil de nok ikke kunne have udløst Felix frikøbsklausul på voldsomme 900 mio for en blot 19 årig. Vanvittig dagens marked.
Lørdag 20. juli