Luk

Luk

Rygtetid: Nice overvejer leje af Tottenham-kant

| International | 4 kommentarer

Infoboks

Brentford - Leeds
Premier League (22/05)
Oddset 2,30 3,80 2,80
bwin 2,30 3,70 2,80
bet365 2,37 3,80 2,70

Her er dagens udgave af rygtetid på bold.dk.

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver uge forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter.

Nice mangler wing - overvejer Bryan Gil

Nice er eftersigende på jagt efter en forstærkning til kanterne, og her skulle blikket være faldet på Tottenhams spanske wing Bryan Gil. Det skriver L'Équipe fredag. 

Den 20-årige kantspiller kom fra Sevilla i juni måned, men det er endnu ikke blevet til et gennembrud for Gil, der primært er blevet brugt som indskifter hos Spurs.

Der skulle være tale om en lejeaftale, da det er den option, der passer Nice bedst.

Den franske klub skulle dog også have Anderlechts Francis Amuzu i kikkerten til wing-positionen, hvorfor et Bryan Gil-skifte, altså ikke er den eneste mulighed der undersøges.

Brentford vil forlænge med Thomas Frank 

Thomas Frank har ført Brentford i Premier League, men for nylig er den danske cheftræner gået ind i de sidste 18 måneder af kontrakten, og det har sat gang i spekulationerne om Franks fremtid.

Men snart kan spekulationerne forstumme, da der kan blive lavet om på kontraktlængden, hvis man skal tro 90min.com.

Mediet melder nemlig fredag, at Brentford agter at afholde samtaler med Thomas Frank omkring en ny aftale.

Frank fortalte ellers for nylig, at han ikke er synderlig bekymret for, at han er gået ind i de sidste 18 måneder af kontrakten. Han føler fuld støtte fra klubben, og det lader det altså til, at han har, hvis man skal tro 90min.com.

Thomas Frank har været i Brentford siden 2016, hvor han startede i en rolle som assistenttræner for Dean Smith.

Thomas Vermaelen er færdig - bliver assistent for Belgien

Thomas Vermaelen har siden december stået uden klub, efter hans kontrakt med japanske Vissel Kobe udløb, og nu lader det til, at han er stoppet med at kigge sig om efter en ny klub.

Det er den velinformerede og troværdige belgiske avis Het Laatste Nieuws, der fredag beretter, at den 36-årige belgier har valgt at stoppe karrieren.

Vermaelen kommer angiveligt ikke til at mangle noget at lave, da han angiveligt bliver assistenttræner for det belgiske landshold, hvor Roberto Martinez er landstræner.

Ifølge avisen skulle Vermaelen have haft et par muligheder for at fortsætte som aktiv, men det var ikke noget, der var interessant hverken sportsligt, privat eller økonomisk, lyder det.

Vermaelen har i løbet af karrieren spillet i forsvaret for klubber som Ajax, Arsenal, Barcelona og Roma, ligesom han har spillet over 80 kampe for det belgiske landshold.

Intet er endnu meldt officielt ud om Vermaelens fremtid.

Gårsdagens rygter

Sassuolos Khouma Babacar til FC København fredag

Der har været masser af rygter om FC København i dette transfervindue, og nu melder den italienske transferjournalist Alfredo Pedulla ind med spændende nyt.

Ifølge Alfredo Pedulla lander Sassuolo-angriberen Khouma Babacar nemlig fredag i København, og her er FC København sandsynligvis angriberens nye arbejdsgiver, lyder det.

Pedulla melder ikke noget om udformningen af en eventuel aftale.

Khouma Babacar er en 28-årig angriber fra Senegal, der har kontraktudløb til sommer. Han er i januar vendt tilbage til Sassuolo efter et udlån hos tyrkiske Alanyaspor, hvor han scorede seks gange og lavede et oplæg i 17 kampe.

Khouma Babacar er noteret for tre landskampe for Senegal.

Everton i dialog med Fabio Cannavaro

Everton fyrede søndag Rafa Benitez efter en særdeles skuffende start på sæsonen, og derfor er Merseyside-klubben altså på trænerjagt.

Ifølge The Sun, hvis rygter ikke altid skal tages for gode varer, så er den tidligere verdensmester Fabio Cannavaro i spil til at overtage fra Benitez.

Mediet skriver, at Cannavaro, som for tiden er uden job, har været til samtaler med Everton-ledelsen, men historien melder ikke noget om, hvor langt i processen Everton er.

Den 48-årige italiener startede trænerkarrieren i Guangzhao Evergrande i Kina, inden han fortsatte i Al-Nassr FC i Saudi-Arabien. Siden har karrieren bragt Cannavaro tilbage til Kina som træner for TJ Quanjian og Guangzhao Evergrande igen. Han forlod Evergrande i september 2021.

Foruden Cannavaro skulle også Frank Lampard og Wayne Rooney ses som mulige emner til jobbet i Everton, skriver Daily Mail.

Sam Allardyce har desuden sagt, han gerne vil hjælpe til, mens Everton-legenden Duncan Ferguson har overtaget roret midlertidigt.

Dortmund har ikke råd til AC-løn

Borussia Dortmund er tidligere blevet meldt interesseret i Andreas Christensen, der har kontraktudløb i Chelsea til sommer, men nu trækker tyskerne sig angiveligt fra kampen om den danske forsvarsprofil.

Bild-journalisten Christian Falk, der plejer at være godt opdateret på diverse transfers, erfarer, at Dortmund ikke har råd til at betale, hvad Andreas Christensen kræver i løn.

Onsdag lød det i spanske medier, at store økonomiske krav fra AC-lejren besværliggør et skifte til Barcelona, som ellers længe har lignet et godt bud på danskerens næste klub. Læs mere om det her.

Bayern München og Atletico Madrid følger efter sigende også 25-årige Andreas Christensen.

Om Rygtetid: 

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland. 

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.


Af Jonas Dalgård
Søndag 22. maj
Thorup: Ikke fair jeg bliver spurgt til fyring
16:34
Thorup: Ikke fair jeg bliver spurgt til fyring
16:32
Arsenal - Hoist the Colours!
16:32
LIVERPOOL F.C. - Carabao & FA Cup vinderne 21/22
16:30
SV:FCK - Grimme sejre!
16:30
Kasper Hjulmand om udtagelse: Kompliceret
16:30
LIVE: Guldfest i Parken og Europa-jagt
16:30
Thorup: Ikke fair jeg bliver spurgt til fyring
16:29
Premier League tips - vi kører snart igen
16:29
LIVERPOOL F.C. - Carabao & FA Cup vinderne 21/22
16:29
Juventus FC - CAMPIONE D´ALLEGRI
16:29
Medie: Torino har spurgt til Morten Hjulmand
16:29
Chelsea Football Club
16:29
Arsenal - Hoist the Colours!
16:28
LIVERPOOL F.C. - Carabao & FA Cup vinderne 21/22
16:28
Thorup: Ikke fair jeg bliver spurgt til fyring
16:27
Diks i midterforsvaret: Han giver den en skalle
16:27
Vito jaget vildt: Koster tre millioner kroner
16:27
Premier League tips - vi kører snart igen
16:26
CV om David Nielsen-rygter: Det er agurketid
16:26
Syv siger farvel i FCM: Meyer og Love iblandt
16:26
Chelsea Football Club
16:25
Thorup: Ikke fair jeg bliver spurgt til fyring
16:25
Kasper Hjulmand om udtagelse: Kompliceret
16:25
Mbappe fejrede ny kontrakt med hattrick
16:24