Luk

Rygtetid: Inter og Cagliari er enige om Barella

| International | 16 kommentarer
Agent afslører: 'Så meget kostede Cornelius'
Man City-stjernerne tæsker West Ham med flere lækre kasser - se alle 5 mål her
Newcastle med dansker på holdet kørt over af PL-konkurrent: Se alle 4 mål her
Pochettino til TV3 SPORT: Jeg håber, Eriksen bliver - han er en af de største
'He's our centre half, he's our number four' - se 50.000 Liverpool-fans i gigantisk sing-along midt i Madrid
Rygtetid: Inter og Cagliari er enige om Barella
Foto: Getty Images

Infoboks

Real Madrid - Arsenal
Champions Cup (24/07)
bet365 2,05 3,60 3,30
NordicBet 2,00 3,95 3,15
Oddset 1,95 3,85 3,10
Se ALLE Barcelona kampe på Den Glade Gris
1 GRATIS MÅL-Øl til alle i Barca trøje eller tørklæde ved første Barca scoring
1/2 PRIS i baren (alle hverdage, i week-end til kl. 24)
LÆS MERE!

Her er dagens udgave af rygtetid på bold.dk.

Rygtetid er bold.dk's nye transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver dag forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter, indtil transfervinduerne lukker.

Inter og Cagliari er nået til enighed om Barella

Nicolo Barella er ifølge en række af de største italienske medier – blandt andre Gazzetta dello Sport og Sky Sport Italia – tæt på at kunne skifte Sardinien og Cagliari ud med Milano-klubben Inter.

Medierne melder torsdag aften, at klubberne er nået til enighed om en pris på 45 millioner euro – knap 340 millioner kroner – plus diverse bonusser. Gazzetta dello Sport erfarer, at der bliver tale om en lejeaftale til en værdi af ti millioner euro med en tvungen option til at købe for de resterende 35 millioner euro.

Det forventes, at 22-årige Barella gennemgår det obligatoriske lægetjek fredag morgen, inden han sætter sin signatur på en fireårig aftale med Inter.

Roma vil bytte sig til Tottenham-stopper

Den italienske storklub AS Roma er ifølge Sky Italia interesseret i Tottenhams Toby Alderweireld, og italienerne vil angiveligt forsøge at overtale Spurs til at lave en byttehandel.

Mediet skriver nemlig, at Roma er klar til at inkludere den 23-årige angriber Patrik Schick, som Tottenham efter sigende tidligere har vist interesse i.

Den italienske avis Il Tempo skriver, at repræsentanter fra Roma rejser til London i løbet af denne uge for at diskutere en handel med Toby Alderweireld og Tottenham.

30-årige Alderweireld har kontraktudløb i Tottenham næste sommer.

Liverpool overvejer Coutinho-retur

El Mundo Deportivo, der ikke altid er Spaniens mest troværdige avis, skriver torsdag, at Liverpool holder nøje øje med Philippe Coutinhos situation i Barcelona.

Brasilianeren har haft en frustrerende sæson i Barcelona, hvor det ikke er blevet til fast spilletid, og ifølge mediet er klubben ikke afvisende over for et skifte.

Liverpool er angiveligt interesserede i at hente Coutinho retur til klubben, men de er ikke villige til at møde de økonomiske krav, der menes at løbe op i 160 millioner euro - 1,2 milliarder kroner.

Barcelona skulle dog være villige til at slække på deres krav, skriver avisen.

Coutinho har selv ytret, at han er i tvivl om sin fremtid i Barcelona, og PSG skulle også stå klar i kulissen.

Parma vinder kampen om Cornelius

Parma vinder ifølge det italienske medie Gazzetta dello Sport kampen om Andreas Cornelius.

Den danske angriber har ifølge mediet takket ja til en lejeaftale med Parma, hvor han erstatter Roberto Inglese, der er vendt tilbage til Napoli efter endt lejeophold.

Verona og Cagliari har også været meldt interesserede i Cornelius, men Parma ser altså ud til at snuppe danskeren.

Andreas Cornelius var i sidste sæson udlejet til franske Bordeaux.

Newcastle vil have Steve Bruce

Newcastle har sagt farvel til Rafael Benitez denne sommer og har forhørt sig hos Sam Allardyce, afslørede hovedpersonen selv torsdag.

Nu jagter Newcastle så Steve Bruce, der i øjeblikket er manager i Sheffield Wednesday. Det skriver lokalavisen Chronicle Live.

Tidligere har Steven Gerrard ifølge Daily Mirror afvist jobbet, mens heller ikke Patrick Vieira ville give sit Nice-job op for Newcastle.

Chronicle Live skriver videre, at salget af Newcastle til The Bin Zayed Group er strandet, indtil manager-jagten er afsluttet. Ikke før ejerskiftet er på plads, vil der blive købt spillere, skriver lokalavisen.

Newcastle har derfor ganske travlt med en måned til sæsonstart i Premier League, men intet tyder ifølge Chronicle Live på, at ejerskiftet er tæt på at gå igennem.

Arsenal vil have Malcom
Tidligere på ugen kom det frem, at Everton forsøger at lande en aftale med Barcelonas Malcom, men nu melder en anden engelsk klub sig på banen.

Arsenal har således udset sig brasilianeren som en plan B, hvis det ikke lykkes at hente Wilfried Zaha i Crystal Palace.

Det skriver The Sun, som har blandet held med at ramme rigtigt på transferrygterne.

Arsenal forsøger angiveligt at forsinke Everton-handlen, så de selv kan få en afklaring på, om det lykkes at få fingre i Wilfried Zaha.

West Ham har ikke givet op
West Ham har i et stykke tid forsøgt at få fingre i Celta Vigos Maxi Gomez, men forleden så det ud til, at den handel kollapsede, da Sky Sports skrev, at de to klubber ikke kunne blive enige.

Nu skriver selvsamme medie dog, at London-klubben endnu ikke har opgivet at få fingre i den uruguayanske angriber.

Det er Sky Sports-journalisten Kaveh Solhekol, som har været i kontakt med folk tæt på West Ham-toppen, og beskeden er, at West Ham stadig er med i kampen om Maxi Gomez.

Gomez har lavet 30 mål i 71 kampe for Celta i La Liga gennem de to seneste sæsoner.

Onsdagens rygter

Inter indleder Lukaku-forhandlinger

Inter har længe været meldt interesseret i Romelu Lukaku, og nu skriver flere italienske medier samt engelske Sky Sports, at et skifte rykker tættere på.

I hvert fald er Inters sportsdirektør Piero Ausilio rejst til England, hvor han torsdag skal forhandle med Manchester United om Lukaku.

United vil angiveligt have 75 millioner pund - 625 millioner kroner - for Lukaku og ønsker ikke en byttehandel, hvor Mauro Icardi kunne ryge den anden vej.

Lukaku er rejst med United på træningslejr til Australien, men det afholder altså angiveligt ikke klubberne i at forhandle om angriberen, der har kontrakt med United frem til 2022.

Arsenal har ikke råd til Zaha

Arsenal har angiveligt budt 330 millioner kroner for Crystal Palace-profilen Wilfried Zaha, som for nyligt er blevet blankt afvist.

Sky Sport skriver nu, at en kilde tæt på Zaha fortæller, at der er tvivl om, hvorvidt Arsenal har råd til at købe den 26-årige angriber fri.

Crystal Palace anser ifølge Sky Sports Zahas værdi for at være tættere på 100 millioner pund - 830 millioner kroner - end de 40 millioner pund, som Arsenal skulle have budt.

Crystal Palace skulle ikke være interesseret i en byttehandel. Det er ifølge Sky kun sidste udvej, hvis ikke klubbens priskrav bliver mødt.

Cornelius er på blokken i Cagliari

Andreas Cornelius fortsætter formentlig ikke i Atalanta, og tidligere har oprykkerne Verona udvist interesse for den danske angriber.

Nu skriver lokalavisen L’Unione Sarda samt Gazzetta dello Sport, at Cornelius også er på blokken i Cagliari, og klubben skulle have begyndt arbejdet på at hente danskeren fri af Atalanta.

Ifølge Gazzetta er også Parma inde i billedet for Cornelius, mens Verona stadig er med i kampen om danskeren.

Brescia snupper Joronen

FC København får 37,5 millioner kroner for Jesse Joronen, der skifter til Serie A-oprykkerne Brescia. Det skriver gianlucadimarzio.com. 

Handlen var ifølge FCK-manager Ståle Solbakken ellers strandet, men italienerne er altså kommet tilbage, og nu er handlen tæt på at kunne blive offentliggjort, skriver mediet. 

Ifølge gianlucadimarzio.com har 26-årige Joronen afvist en henvendelse fra Premier League-oprykkerne Aston Villa. 

FCK har som bekendt hentet norske Sten Grytebust på en fri transfer fra OB denne sommer, ligesom Solbakken har bekræftet, at han har været i dialog med den tidligere Randers-keeper Kalle Johnsson, der er vej væk fra Guingamp. 

Bayern München lurer på Mandzukic-retur

Bayern München vil gerne have en backup for Robert Lewandowski, og de tyske mestre kigger blandt andet mod Italien, skriver Sport Bild. 

Bayern er således varme på idéen om at hente 33-årige Mario Mandzukic tilbage til klubben, som han lavede 48 mål i 88 kampe for i perioden 2012 til 2014. 

Mandzukic var fremragende for Juventus i første del af sidste sæson, mens sidste del var mere afdæmpet og præget af skader. Han lavede i alt 10 mål i 33 kampe. 

Barcelona vil have United-spiller

FC Barcelona har angiveligt opgivet at hente Matthijs de Ligt, der efter alt at dømme ender i Juventus. Ifølge den spanske sportsavis Mundo Deportivo, der har hovedsæde i Barcelona, har den catalanske klub udset sig svenske Victor Lindelöf som et muligt alternativ.

Mundo Deportivos sportsredaktør melder således, at Barcelona har henvendt sig til Manchester United flere gange, men hver gang har de fået besked om, at den 24-årige midtstopper ikke er til salg.

Victor Lindelöf har samme agentfirma som Frenkie de Jong, der netop er skiftet til Barcelona, og ifølge Mundo Deportivo lykkedes det spanierne at starte en dialog om den unge svensker i forbindelse med Frenkie de Jongs præsentation.

Hvor vidt det har betydet, at et skifte er rykket nærmere, melder historien ikke noget om.

Barcelona skal dog formentlig have den helt store pengepung frem, hvis det skal lykkes. Manchester United betalte nemlig op mod 335 millioner kroner for Victor Lindelöf for to år siden i Benfica. Han har to år tilbage af sin kontrakt.

West Ham er blevet tilbudt Marseille-profil

Premier League-klubben West Ham har ifølge Sky Sports fået muligheden for at hente offensivspilleren Florian Thauvin i franske Marseille.

Det engelske medie skriver, at klubberne har diskuteret en transfer for franskmanden, der vil betyde, at West Ham sender Javier 'Chicharito' Hernandez og 40 millioner euro - knap 300 millioner kroner - til Marseille i bytte for Thauvin.

Florian Thauvin har tidligere spillet i Newcastle uden succes, men i Marseille har offensivspilleren udviklet sig til en stor profil i de seneste tre sæsoner, hvor det er blevet til 59 scoringer fra franskmanden.

26-årige Thauvin har spillet ti landskampe for Frankrig.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

16 kommentarer

AdoDeLuxe 08:00          
Maxi var til lægetjek i Valencia i går, så tvivler på han ender i West Ham.
DJ89 08:57          
100 millioner pund for Zaha.... SLAP NU AF!!!
maxbakketop 09:02          
Hvorfor vil Barcelona af med Malcom? Jeg har ikke set meget Barcelona i den forgangne sæson, men når jeg læser kommentarer her inde, synes jeg de fleste er rimeligt tilfredse med ham? Er det pga. FFP, nu man gerne vil handle så store/dyre spillere i år?
Xhakaloveless 10:00          
Håber Arsenal dropper Zaha, hvis ikke Crystal Palace ændrer holdning. 100 m er decideret vanvittigt for en spiller som "kun" har udmærket sig i Crystal Palace i kort tid.
aldente 10:08          
I kort tid? De sidste 5 sæsoner har han spillet over 30 kampe for CP og været en profil i samtlige af dem, så at kaldet det kort tid er decideret dumt! Prisen kan vi godt blive enig om er til grin, men der en ingen grund til at snakke hans betydning ned. Han har været outstanding for CP, både inden og efter hans United ophold!
bruger 147912 10:13          
enig Barcelona skal beholde Malcom
LazDad 10:26          
Fra Benitez til Bruce/Big Sam??

Hvorfor gav man ikke Benitez hvad han ville have, før de igen ender i championship...
Mandag 22. juli
Søndag 21. juli