Luk

Rygtetid: Wolves snupper Barcelona-back

| International | 6 kommentarer

Infoboks

Tottenham - Ludogorets
Europa League Gruppe J (26/11)
Oddset 1,08 11,00 28,00
bet365 1,10 10,00 26,00

Her er dagens udgave af rygtetid på bold.dk.

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver dag forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter.

Wolves henter FC Barcelonas Nelson Semedo

FC Barcelona har gang i den helt store udrensning i truppen oven på en sæson, der ikke bød på nogen trofæer, ligesom klubbens profiler efterhånden har nået en vis alder.

Flere internationale medier, herunder Sky Sports, mener nu at vide, at klubbens højre back Nelson Semedo er på vej til engelske Wolves, der angiveligt skulle være blevet enige med Barca om en pris på 235 millioner for portugiseren.

Englænderne er på jagt efter en ny højre back efter salget af Matt Doherty til Tottenham, og en ny portugiser til samlingen skulle altså være deres bud på en erstatning.

Omvendt skulle spanierne være klar til at lade Semedo gå, hvorfor det altså skulle være op til spilleren selv, om skiftet skal gå igennem.

PSG lurer på utilfreds Dele Alli

Dele Allis fremtid i Tottenham skulle være usikker, efter han for anden kamp i streg blev udeladt fra Jose Mourinhos kamptrup. 

Det meddeler Sky Sports, der mener at vide, at adskillige klubber lurer på den engelske midtbane, men at PSG skulle være det varmeste bud på en kommende klub for Alli. 

Sky Sports skriver, at Tottenham selv afviser, at de vil enten sælge eller udleje Dele Alli, men at andre kilder modsiger den officielle meddelelse. 

Jose Mourinho sagde efter 5-2-sejren over Tottenham, at der var for mange spillere i truppen, så der altid vil være nogle, der blev utilfredse. 

Gårsdagens rygter

Koeman kan ikke bruge Riqui Puig

Riqui Puig har længe været regnet for et af Barcelonas bedste talenter af egen avl længe, og i slutningen af corona-genstarten var han ved at spille sig ind på holdet.

Nu har den 21-årige midtbanespiller pludselig fået besked på at finde sig en ny klub, erfarer Marca.

I sommer har Ronald Koeman overtaget træneransvaret i Barcelona, og han ser intet lys i Puig. Koeman har meddelt ham, at han ikke indgår i planerne og gør klogest i at søge væk.

En besked som skulle være kommet som noget af en bombe for 21-årige Puig.

Puig er som følge heraf heller ikke at finde i truppen til aftenens træningskamp mod Elche.

Inter Miami ville have gjort Suarez til MLS' bedst betalte

Inter Miami præsenterede for nyligt Gonzalo Higuain, men han var ifølge ESPN ikke den David Beckham-ejede klubs førstevalg.

Inter Miami ville nemlig have haft fingrene i Luis Suarez, som ligner en spiller, der er færdig i Barcelona. Den amerikanske MLS-klub skulle ifølge ESPN have været klar på at betale Suarez 60 millioner om året på en fireårig kontrakt.

Det ville ifølge ESPN have gjort Suarez til den bedst betalte i MLS' historie, hvor Suarez altså ville have slået det, som Zaltan Ibrahimovic fik, da han gjorde sig i LA Galaxy.

Suarez takkede dog nej, og i stedet gik man altså med Higuain.

AC Milan er interesseret i Kristoffer Ajer

AC Milan er ifølge Sky Italia interesseret i at hente en ny midterforsvarer, og her skulle Celtics norske forsvarer, Kristoffer Ajer, være ganske interessant for Rossoneri.

Således skulle man allerede have scoutet og forhørt sig omkring Ajer i de seneste uger, og ifølge Sky Italia kunne Milan indlede sin jagt på Ajer i de kommende dage.

Det forventes, at der i den kommende uge bliver samtaler mellem lejrene i næste uge.

AC Milan skal ifølge Sky Italia give 112,5 millioner for den norske midtstopper, der i AC Milan kan komme til at danne stopperpar med Simon Kjær, som for nyligt blev hentet til på en permanent aftale.

Om Rygtetid: 
Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland. 

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.

Af Andreas Roesen

6 kommentarer

Martinovic 21:48          
Det er topdollar at sælge spillere til Premier League. 235 mio. kr. er vanvittigt for Semedo.
Stagger Lee 21:55          
Lad det for guds skyld være rigtigt. Semedo fejler hver gang modstanden har bare en smule kvalitet. Hans defensive positionering er horribel og hans mand-mand evner efterlader også en del tilbage at ønske. Bare spørg i Rom, Liverpool og München i den rækkefølge.

Så mangler vi bare at Barca går efter Bellerin og IKKE en 19 årig hollænder, som skal bruge et par år på at spille sig på holdet. Roberto er nemlig heller ikke god nok til start opstillingen, men går an som back up.

En billig løsning kunne også være at hente Emerson ind et år før tid for 6 mio euro. Han er i hvert fald bedre defensivt, end det der har rendt rundt på den back siden Alves forsvandt.
nappey 22:30          
Stagger Lee
Du vil gerne have Bellerin skal være førstevalg i Barca?
Altså ham som ikke engang har været førstevalg i Arsenal de sidste 2 sæsoner?
Geddar 22:35          
Æh, du er med på han har været langtidsskadet, ikke? Han er desuden fast mand nu.
hollie 22:37          
Mon ikke Wolves er fint tilfreds med at hente jeres faste højreback, især når hans kompetencer er skræddersyet til hwb og alternativet er Oscar Buur. Bellerin virker ikke som en opgradering, men som Arsenal fan håber jeg da i sender et stort bud vores vej.
Stagger Lee 23:03          
Du vil gerne have Bellerin skal være førstevalg i Barca?

Bellerin er vel noget nær fast mand for Arsenal i øjeblikket, men ja, han har haft problemer med at bide sig fast igen siden hans skade. Men i topform er han klasse og han kender byen, klubben og spillestilen. Han er hurtig, kan forsvare og positionere sig, samt han har et fornuftigt offensivt output.

Han er langt bedre end hvad Barca har været vandt til på HB de sidste tre år, det kan jeg fortælle dig, hvis du ikke vidste det i forvejen.

Så jo, du kan roligt regne med at jeg gerne ville have Bellerin som førstevalg i Barca.

Mon ikke Wolves er fint tilfreds med at hente jeres faste højreback, især når hans kompetencer er skræddersyet til hwb

De skal være hjerteligt velkommen, Semedo er frygtelig på HB og de få gange jeg har set ham på HWB er han intetsigende i bedste fald. Om så Wolwes kan få noget ud af ham, skal jeg lade være usagt. Så længe han er så langt væk fra Barca, som muligt.

Bellerin virker ikke som en opgradering

Det kan jeg så love dig for at han er.

som Arsenal fan håber jeg da i sender et stort bud vores vej.

Det skal du så nok ikke lige regne med. Barca har ikke mange midler til transfers, men det har Arsenall omvendt heller ikke og er der ikke noget med at Arteta gerne vil rejse penge til et køb af Partey eller Aouar? Måske de kan hjælpe hinanden lidt denne gang.

Men for at være helt ærlig, så er det vigtigste bare at Semedo er væk. Det kan ikke understreges nok, hvem der end erstatter ham.
Onsdag 25. november
Tirsdag 24. november
TV3 Sport beklager at Zanka-efterspil blev vist
06:37
Priske hylder 'Frank the Tank': Outstanding
06:30
Premier League tips 2020/2021 - Vi kører igen...
06:27
F.C. Internazionale - Får Conte panettone i år?
06:16
F.C. Internazionale - Får Conte panettone i år?
06:04
FCM jagter en anelse CL-succes mod Ajax
06:00
LIVERPOOL F.C. - CHAMPIONS
05:59
Tråden til ære for Mor Mette
05:58
Flyvende Braithwaite bombede Barca videre
05:27
Zlatan er årets spiller i Sverige - for 12. gang
05:07
Brandvarme Haaland strålede på ny i CL
04:46
F.C. Internazionale - Får Conte panettone i år?
04:45
Flyvende Braithwaite bombede Barca videre
04:20
Holdet.dk - Superligaen Efteråret
03:34
FM 21
03:30
TV3 Sport beklager at Zanka-efterspil blev vist
03:25
Amerikansk politik
02:10
Mourinho køber dyr delikatesse til Spurs-back
01:40
Begejstret Braithwaite: Det føles vidunderligt
01:35
Tråden til ære for Mor Mette
01:33
Neymar-straffe nok til sejr over RB Leipzig
01:07
Zlatan er årets spiller i Sverige - for 12. gang
00:55
Zlatan er årets spiller i Sverige - for 12. gang
00:47
Brandvarme Haaland strålede på ny i CL
00:44
Brandvarme Haaland strålede på ny i CL
00:43