Luk

S04-kaos: Op til spillerne om de vil spille

| Bundesliga | 9 kommentarer

Infoboks

Schalke 04 kan ikke længere overleve i Bundesligaen, og efter fanuroligheder ved nedrykningen, er det nu  op til spillerne selv, om de vil spille mere i denne sæson.

Schalke 04 rykkede tirsdag ned i 2. Bundesliga, og da truppen vendte hjem efter udekampen mod Arminia Bielefeld, var flere vrede og frustrerede fans mødt op.

Schalke har ikke oplyst præcist, hvad der skete i mødet mellem fansene og klubbens spillere og stab, men der blev overtrådt grænser, som Schalke 04 ikke vil acceptere. 

Fredag vendte Schalke-spillerne tilbage til klubbens anlæg for første gang siden hændelsen, hvor de fik en undskyldning af sportsdirektør Peter Knäbel.

Samtidig er Knäbel kommet med en opsigtsvækkende udmelding til klubbens spillere, forud for sæsonens sidste fire kampe. Det fortæller han til den tyske avis Bild. 

- Jeg kan leve med alle beslutninger indenfor rimelighedens grænser. Først og fremmest, afhænger det af, hvordan du reagerer på noget som dette som person. Vi er nødt til at kigge på hvordan drengene har det, siger Knäbel. 

- Hvis nogle af spillerne ikke ønsker at spille de sidste fire kampe for Schalke, så kan jeg godt leve med den beslutning, afslutter Knäbel. 

Schalke 04 oplyser ydermere, at man har kontaktet politiet i forbindelse med sagen, mens der også vil være en intern undersøgelse for at fastslå, hvad der skete onsdag morgen.

Schalke mangler at møde Hoffenheim, Hertha BSC, Eintracht Frankfurt og FC Köln i sæsonens sidste fire kampe.


Af Asser Vittrup Nielsen
Søndag 16. maj