Luk

Saarbrücken-spiller får otte dage for racisme

| 3. Liga | 0 kommentarer

Infoboks

Duisburg - Magdeburg
3. Liga (26/01)
Oddset 3,80 3,60 1,85
bet365 3,60 3,60 1,85

Saarbrückens Dennis Erdmann har fået otte spilledages karantæne for at have udtalt sig racistisk til flere af FC Magdeburgs spillere i en 3. Liga kamp.

Den 25. august vandt Saarbrücken med 2-1 over FC Magdeburg, men kampen vil formentlig blive husket for noget helt andet af kampens aktører. 

Efterfølgende blev der nemlig åbnet en sag mod Saarbrückens Dennis Erdmann, der skulle have udtalt sig racistisk mod flere af Magdeburgs spillere. 

Mandag er der faldet afgørelse i sagen, og her er Erdmann blevet dømt otte spilledages karantæne samt en bøde på 3.000 euro - svarende til omkring 22.500 kroner. 

- Vi har fået bekræftet anklagerne fra hændelsen. Selvom at dommeren og Saarbrücken-spillerne ikke har hørt det, så betyder det ikke, at det ikke er sket. Der er ingen beviser for falsk vidneudsagn fra nogle af Magdeburg-spillerne eller tale om et komplot mod Erdmann. 

- Helt generelt tolerer DFB ikke nogen form for racisme eller diskrimination, og det tager vi klar afstand fra her. Det er derfor, vi har givet denne straf, siger Stephan Oberholz, der er formand for sportsdomstolen i det tyske fodboldforbund, DFB. 

Dennis Erdmann benægter selv anklagerne. 


Af Andreas Roesen
Mandag 24. januar