Luk

Saba Lobjanidze startede Fenerbahces nedtur

| Super Lig | 1 kommentar
Saba Lobjanidze startede Fenerbahces nedtur
Foto: Getty Images

Infoboks

Ankaragucu - Fenerbahce 2-1
Süper Lig
13' 1-0 Saba Lobjanidze
75' 2-0 Gerson Rodrigues
90' 2-1 Serdar Aziz

Den tidligere Randers-spiller Saba Lobjanidze scorede kampens første mål, da Ankaragucu besejrede Fenerbahce med 2-1 i den tyrkiske Super Lig.   

I den tyrkiske Super Lig, skulle Fenerbahce forsøge at hente tre point, da de var på besøg hos Ankaragucu. Hjemmeholdet var inden lørdagens opgør placeret under nedrykningsstregen, mens Fenerbahce var placeret på en sjetteplads i tabellen.

Det var dog alligevel Ankaragucu, som åbnede bedst takket være en tidligere Superliga-kending. 

Det var nemlig den tidligere Randers-spiller, Saba Lobjanidze, som fik sidste fod på og dirigerede afslutningen fra Konrad Michalak i kassen efter et kvarters spil. 

Fenerbahce sad fuldstændig på dominansen efter scoringen, men på trods af en boldbesiddelse i første halvleg på hele 77 procent, kunne gæsterne ikke passere Ricardo i Ankaragucu-målet. 

Fenerbahce fortsatte dominansen efter pausen, men gæsterne havde svært ved at skabe chancer i anden halvleg. 

I stedet slog hjemmeholdet til på deres første chance i halvlegen. Efter en hurtig kontra endte bolden til sidst hos en anden ny signing, Gerson Rodrigues, som hamrede bolden i nettaget til 2-0.

I kampens tillægstid fik Fenerbahce reduceret ved Serdar Aziz, men det var ikke nok til point, da det altså endte med en 2-1-sejr til Ankaragucu.

Med lørdagens sejr kravler Ankaragucu op over nedrykningsstregen, mens Fenerbahce på sjettepladsen har fem point op til Basaksehir, som topper Super Lig.

 


Af Sajeev Shankar

1 kommentar

RFC-Kronjylland 21:16          
Saba var ikke angriber for Randers, men kantspiller
Torsdag 28. maj