Luk

Saint Etienne uden fans efter tilskuerballade

| Ligue 1 | 0 kommentarer

Infoboks

Reims - Saint Etienne
Ligue 1 (11/12)
Oddset 2,15 3,30 3,45
bet365 2,10 3,10 3,80

Saint Etienne havde i fredags problemer med sine fans, og det har det franske fodboldforbund nu straffet med en hjemmekamp uden fans.

I fredags var der igen ballade på tilskuerrækkerne i Ligue 1, da Saint Etienne hjemme tog imod Angers.

Det var hjemmeholdets fans, der bombarderede banen inden kampen med romerlys for angiveligt at vise deres utilfredshed med holdets præstationer og situation i ligaen som nummer chok og til sidst løb flere fans også på banen.

De to hold endte derfor med at søge ned i omklædningsrummene igen, og kampen blev udskudt en hel time, inden den blev færdigspillet herefter og endte 2-2.

Begivenhederne er dog ikke passeret uset hen, og tirsdag har disciplinærudvalget i det franske fodboldforbund så udmeldt en foreløbig sanktion for Saint Etienne.

- I lyset af episoderne, der fandt sted før Saint Etienne-Angers-mødet (11. runde af Ligue 1), besluttede disciplinærudvalget i det franske fodboldforbund (LFP) at sætte en undersøgelse i gang, skriver fodboldforbundet og fortsætter.

- Beslutningerne vil blive gengivet efter runden onsdag den 17. november under hvilken efterforskeren vil fremlægge sin rapport.

Indtil undersøgelsen er færdig skriver det franske fodboldforbund videre, at klubben vil blive sanktioneret som en forholdsregel i sine næste kampe.

Det forklares her, at man har besluttet, at Saint Etienne ikke kan få lov til at have fans på lægterne til deres næste hjemmekamp mod Clermont Foot samt få fans ind på udebaneafsnittet til kommende udekamp mod Metz på lørdag.

Herefter skulle undersøgelsen af episoderne være klar, som potentielt kan betyde flere sanktioner.

Det er dårlige nyheder for Saint Etienne, som ligger sidst i ligaen med bare fem point i 11 kampe. 


Af Kristoffer Lind Pedersen
Mandag 6. december