Luk

Saints-chef straffet for Mike Dean-kommentar

| Premier League | 1 kommentar

Infoboks

West Ham - Chelsea
Premier League (04/12)
Oddset 4,50 3,65 1,80
bet365 4,75 3,60 1,75

Southampton-manager Ralph Hasenhüttl er blevet straffet af det engelske fodboldforbund, FA, for kritiske udtalelser om dommer Mike Dean.

Ralph Hasenhüttl skal punge ud for sine udtalelser om VAR-dommer Mike Dean i kølvandet af 1-3-nederlaget til Chelsea den 2. oktober.

Det oplyser det engelske fodboldforbund, FA, på Twitter.

- Southamptons FC's Ralph Hasenhüttl er blevet pålagt en bøde på 20.000 pund, efter han har indrømmet at bryde FA-regel E3 i relation til klubbens Premier League-kamp mod Chelsea den 2. oktober, oplyser FA.

I meddelelsen fremgår det også, at den østrigske manager har accepteret straffen, som altså er blevet udløst, fordi han udtalte sig kritisk om Mike Dean efter opgøret, hvor han tvivlede på dommerens dømmekraft i en VAR-situation.

Hasenhüttl var utilfreds med James Ward-Prowses udvisning, som blev dømt af hoveddommer Martin Atkinson, efter VAR-dommer Mike Dean kaldte ham ud for at kigge på videoskærmen.

Efter nederlaget sagde han følgende:

- Jeg vidste, at dommeren ville tage et kig på det, når det er Mike Dean, der er VAR-dommer, sagde Hasenhüttl til BBC 5 Live og tilføjede i et andet interview til BBC Radio Solent:

- Jeg har altid lidt et problem, når vi ved, at Mike Dean skal stå for VAR, for vi har ikke nogen god historie med ham for at være ærlig.


Af Rasmus Glud

1 kommentar

Scouser34 09:34          
Tror der er mange der anser Mike dean som et problem.
Fredag 3. december
Torsdag 2. december