Luk

Saksesparksmål i Palace og Newcastle remis

| Premier League | 4 kommentarer

Infoboks

Crystal Palace - Newcastle 1-1
Premier League
56' 1-0 Christian Benteke
65' 1-1 Callum Wilson

Crystal Palace spillede lørdag 1-1 med Newcastle i Premier League, i en kamp hvor Cristian Benteke scorede, ramte overliggeren og fik et mål annulleret.

Der var kamp om pointene i den nederste del af Premier League, da Crystal Palace tog imod Newcastle i det sydlige London lørdag eftermiddag.

Hjemmeholdet havde blot tabt én af de seneste seks Premier League-kampe, men det rækkede dog ikke til mere end en 14.-plads, da Palace havde spillet uafgjort i fem af de hidtidige otte runder, hvilket gav dem otte point før dagens kamp.

For nyligt overtagede Newcastle skulle ligeledes til at have gang i pointhøsten, da den nordengelske storklub blot havde tre point før dagens kamp og stadig havde den første sejr til gode.

Det var da også hjemmeholdet der sad på spillet i første halvleg, hvor de havde bolde i langt størstedelen af tiden.

Enkelte chancer faldt der dog til begge hold, hvor Ryan Fraser havde en fin mulighed for Newcastle efter et kvarter, og Benteke havde en hovedstødschance i den anden ende efter tyve minutter, som dog ikke var inde for rammen.

Mere var der dog ikke at komme efter i første halvleg, som endte 0-0.

Varme angribere i anden halvleg

Efter pausen var kampbilledet det samme. Crystal Palace dominerede på bolden, og Newcastle forsvarede og satsede på omstillinger. 

Efter 56 minutter gik den dog ikke længere for gæsterne. Denne gang kunne de ikke holde stærke Benteke.

Tyrick Mitchell lagde et fint indlæg bagerst i feltet, hvor Benteke ventede i sin favoritposition. Belgieren steg flot til vejrs og pandede 1-0-målet i netmaskerne.

Otte minutter senere var Benteke tæt på at gentage succesen, men denne gang ramte hans hovedstød overliggeren. 

Det var ærgerligt for hjemmeholdet, for et par minutter efter var den gal i den anden ende.

Efter et hjørnespark landede bolden hos Callum Wilson, som på smukkeste vis saksesparkede bolden op i hjørnet af målet. 1-1 på Selhurst Park.

Crystal Palace pressede på for sejren, og de fik da også bolden i kassen med få minutter igen, da Benteke naturligvis headede bolden i kassen efter et hjørnespark.

Målet blev dog kigget efter af VAR, og efter et dommerkig blev scoringen annulleret for et frispark af hjemmeholdets Marc Guehi.

Derfor endte kampen 1-1, og Palace måtte endnu engang nøjes med et point og et uafgjort resultat.


Af Tobias Bladt Haarder
Mandag 6. december