LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Salah og Firmino sænkede Southampton

| Premier League | 76 kommentarer
Highlights: Klassemål af Rondón var ikke nok for West Bromwich
Salah og Firmino sænkede Southampton
Foto: Getty Images

Infoboks

Southampton - Liverpool 0-2
Premier League
6' 0-1 Roberto Firmino
42' 0-2 Mohamed Salah
Følg Liverpool FC på Musen & Elefanten i Vestergade 21
Masser af fan-stemning - også bag baren
Fadøl kr. 29,- før/under/en time efter kampen (normal 45,-)
Liverpool FC
LÆS MERE!
Mohammed Salah og Roberto Firmino foldede storspillet ud, da de offensive profiler søndag sikrede Liverpool en sejr på 2-0 ude mod Southampton. 

Søndagens sene Premier League-kamp stod mellem Southampton og Liverpool, og her var Virgil van Dijk tilbage på sin gamle hjemmebane.

Der var blot spillet seks minutter, da gæsterne tog føringen, og som så mange gange før i denne sæson havde Mohammed Salah og Roberto Firmino hver en finger med i spillet. 

En stor fejl af Wesley Hoedt sendte egypteren i dybden, og uselvisk lagde han bolden til rette for en fremadstormende Firmino, der med en kynisk førstegangsafslutning sendte gæsterne i front. 

Southampton kom bedre med som halvlegen skred frem, og efter 18 minutter var danske Pierre-Emile Højbjerg tæt på at bringe balance i regnskabet. 

En høj bold blev sendt ind i feltet, hvor en fremadstormende Højbjerg fik taget bolden under kontrol, men fra en spids vinkel kunne danskeren ikke få bolden forbi Loris Karius. 

Efter en halvtime måtte Karius igen i aktion, da James Ward-Prowse fik sendt et velkvalificeret forsøg afsted.

Liverpool faldt en smule tilbage på banen, men kort før sidebyttet slog gæsternes brandvarme offensiv til igen.

Denne gang var der byttet om på rollerne, da Firmino med en fornem hælvaflevering fandt Salah i dybden, der uden problemer scorede sit 22. ligamål i sæsonen. 

Scoringen tog pusten fra Southampton, der pludselig havde lang vej til en udligning. Liverpool virkede mere i kontrol efter pausen, og midtugens ottendedelsfinale i Champions League mod Porto virkede til at have en betydning for tempoet, der faldt en smule.

I det 71. minut fik både Salah og Firmino muligheden for at score deres andet mål i kampen. Først fik brasilianeren plads i feltet, men skuddet blev blokeret og returen sendte Salah efterfølgende i sidenettet. 

Med fem minutter igen var indskitede Adam Lallana tæt på at score mod sin tidligere arbejdsgiver, men midtbanen fik overplaceret sit forsøg fra kanten af feltet.

Derfor endte det med en sejr på 2-0 til Liverpool, der dermed nærmer sig Manchester United på andenpladsen. Southampton er fortsat under nedrykningsstregen.

Stream Liverpool – Crystal Palace på Eurosport Player
Advertisement

Af Casper Dalsten
Fredag 18. januar