Luk

Luk

Salihamidzic: Hård og fair Mané-forhandling

| Bundesliga | 0 kommentarer

Infoboks

Liverpool - Manchester United
Træningskamp (12/07)
Cashpoint 1,65 3,85 4,10

Hasan Salihamidzic fortæller, at forhandlingerne mellem Bayern München og Liverpool foregik på et god måde, da der skulle aftales en transfer af Sadio Mané. 

Sadio Mané blev onsdag præsenteret som ny spiller i Bayern München, den 30-årige kantspiller har skrevet under på en aftale frem til sommeren 2025. 

Onsdag eftermiddag mødte Mané den tyske presse, og her fik Bayern Münchens sportsdirektør Hasan Salihamidzic mulighed for at sætte lidt ord på forhandlingsprocessen med Liverpool. 

-Det var hårde og interessante forhandlinger, men det var også tillidsfuldt, fortæller han ifølge Sky Sport Germany på pressemødet og fortsætter: 

-Både Liverpool og Bayern var meget fair overfor hinanden. Sådan skal det også være, når store klubber forhandler med hinanden. 

-Sadio Mané er en verdensstjerne, vi er glade og stolte over, at han har valgt at skifte til os. Han er ikke kun en fantastisk fodboldspiller, han har også et monster af en mentalitet. 

Ifølge flere internationale medier betaler Bayern München 35 millioner pund, hvilket svarer til omkring 300 millioner kroner.


Af Nicolai Sand
Mandag 27. juni
Søndag 26. juni