LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Salquist bekræfter: Jeg skal til Belgien

| Superligaen | 8 kommentarer
Salquist bekræfter: Jeg skal til Belgien
Foto: Getty Images

Infoboks

Se AGF - Randers FC 

Live på Eurosport Player

Advertisement
Advertisement

Tobias Salquist bekræfter over for bold.dk, at han skal til Belgien. Han vil endnu ikke sætte klubnavn på.

Tobias Salquist har forladt Silkeborg IF, og forleden skrev Ekstra Bladet, at forsvarsspilleren skal spille i Waasland-Beveren.

Så meget vil hovedpersonen dog ikke bekræfte, men destinationen er ikke helt gal.

- Jeg skal spille i Belgien. Jeg kan ikke sætte klub på endnu. Det bliver nok offentliggjort en af de næste par dage, siger Tobias Salquist til bold.dk.

Den 23-årige forsvarsspiller ser meget frem til den nye tilværelse i udlandet.

- Hvis man kommer ned og præsterer i Belgien, så er man bare et meget større sted. Det er et stort udstillingsvindue, og når man først er ude, så er det efterfølgende nemmere at få en kontrakt i udlandet. Det er også lig med store penge.

- Jeg har altid gerne villet til udlandet, og så tror jeg, at det mentale i at være i udlandet passer rigtig godt til mig. Det kan styrke mig. Man skal måske tænke lidt mere på sig selv, men stadig præstere som et hold, siger Salquist, som allerede har været i Fjölnir.

- Island var også fedt, selvom det ikke var helt på samme niveau som det her, men jeg nød det virkelig, og det gav mig en hel masse, siger Tobias Salquist.

Forsvarsspilleren har for længst afvist det kontraktudspil, han fik i Silkeborg, og fordi hans kontrakt stod til udløb denne sommer, besluttede han sig for at jagte noget nyt.

- Jeg er måske ikke der, hvor jeg kan sælges for 6-10 millioner, som det har været tilfældet med Jens Martin Gammelby og Robert Skov. Der er jeg ikke helt endnu. 

- Da jeg gik til forhandlingerne med Silkeborg, var med et mål om at forlænge, men jeg kunne ikke få det, jeg ville have. Jeg har så stor en tro på mig selv, at jeg så ikke bare stiller mig tilfreds med det, jeg kan få, og derfor holdt jeg fat i det.

- Der  kom så en masse god respons fra udlandet, og derfor valgte jeg at tage chancen og tage til udlandet nu. Når man er ung og gratis er det nemmere, og derfor blev det det her, siger Tobias Salquist.

Han slår deusden fast, at det slet ikke har  været et tema at blive i Danmark.

- Jeg ved, der var klubber, der gerne ville snakke med mig, men det var ikke et fokuspunkt at blive i Danmark, medmindre Brøndby eller FCK meldte sig på banen, men der er jeg måske heller ikke helt. Så jeg ville til udlandet, og jeg tror på, at Belgien kommer til at passe mig rigtig godt, siger Salquist.

Den 23-årige forsvarsspiller har været i Silkeborg siden sine første teeanageår og har spillet 51 førsteholdskampe i klubben.

nicolai@bold.dk

Se AGF - Randers FC  Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

8 kommentarer

bruger75 11:44          
Nogle tæt på klubben som ved hvad han forlangte for at blive?
@ 11:57          
Han kostet os en nedrykning.
At man så vælge at bruge en mand i så vigtige kampe som ikke gider at være i klubben fatter jeg ikke en skid af. (Peter Sørensen Peder knudsen Kent Madsen i er en katastrofe for SIF fodbold)
SteinBagger 12:06          
En frikøbsklausul, og det vil SIF ikke længere give
elfenben 12:20          
Manden virker næsten delusionel.

da han overtog fra flinta med maveproblemer var han dårlig og lavede mange personlige fejl.
enkelte kampe var hæderlige men der er for mange fuck-ups ind imellem, senest Esbjerg kampen hvor han ser rigtig skidt ud ved deres første mål.

Der er talent, men det er sandsynligvis alt for tidligt at tage afsted.
irtysh 12:27          
Et godt sted at google "delusionel"?
Chrisard 12:37          
"Han kostet os en nedrykning."
Du har allerede glemt de bolde han reddede på stregen mod Helsingør?
bruger 146089 12:38          
Haha han har jo ingen realitetssans, han er bund elendig og kommer aldrig til at blive god nok til hverken den belgiske liga eller FCK/BIF.
Hvis han vil tjene penge så burde han melde sig til paradise hotel, det passer lidt bedre til en med hans selvforståelse!
Søndag 26. maj