Luk

Salquist om forlængelse: Genfundet glæden

| Silkeborg | 0 kommentarer

Infoboks

Silkeborg - Vejle Boldklub
Superligaen Grundspil (20/02)
Bet25 1,76 3,70 4,50
Oddset 1,60 3,90 5,30

Forsvarsspilleren Tobias Salquist har forlænget sin aftale med sin barndomsklub Silkeborg til slutningen af 2025, hvor han har genfundet fodboldgælden, siger han.

Tobias Salquist har tirsdag forlænget sin kontrakt med Silkeborg, så den nu løber til slutningen af 2025. Det meddeler klubben på sin hjemmeside, hvor de ligeledes har forlænget kontrakterne med Mark Brink, Anders Klynge og Oliver Sonne.

Salquist skiftede i januar 2021 tilbage til Silkeborg, efter han i 2018 tog til Waasland-Beveren i Belgien fra netop Silkeborg. I mellemtiden har han ligeledes spillet i Lillestrøm og Hobro, og han er nu glad for at forlænge aftalen med sin barndomsklub.

- Det har været en kæmpestor fornøjelse at komme hjem til SIF, og jeg har virkelig genfundet fodboldglæden i en klub, der selvfølgelig står mit hjerte meget nær, og hvor vi har gang i en meget spændende udvikling, siger Salquist ifølge klubbens hjemmeside.

- Det er virkelig fedt at være en del af det her hold, som spiller fodbold på en meget attraktiv måde, og jeg er glad for at have bevist mit værd i SIF efter nogle lidt omskiftelige år.

- Både som fodboldspiller og privat uden for banen har det været fantastisk at vende hjem til Silkeborg, og det er en meget stor glæde at have forlænget kontrakten, så jeg kan være med til at drive den gode udvikling yderligere fremad i de næste mange år, lyder det fra den 26-årige forsvarsspiller.

Salquist er startet inde i samtlige kampe i 3F Superligaen og har ligeledes spillet to kampe i Sydbank Pokalen for Silkeborg IF.


Af Jeppe Brøgger Nielsen
Fredag 21. januar