LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Salquist savnede vildskab fra start

| Superligaen | 2 kommentarer
Salquist savnede vildskab fra start
Foto: Getty Images
Silkeborg-forsvareren Tobias Salquist er ikke tilfreds med den vildskab, Silkeborg-spillerne viste fra starten af i nederlaget til Hobro.

Kampen mod Hobro var en særdeles afgørende en af slagsen for Silkeborg, og derfor ærgrer det forsvarsspilleren Tobias Salquist, at holdet først viste vildskab i løbet af anden halvleg.

- Det vildskab skulle ind fra starten af og være der fra første minut. Vi skulle op og vinde vores dueller. Som vi har snakket om så mange gange nu, så skal det være liv eller død i de dueller. Så det er ikke godt nok, at vi ikke får gjort det, så det skal vi lægge på vores spil, siger han til klubbens hjemmeside.

1-0-nederlaget betyder, at Silkeborg nu skal i playoff-kampe om nedrykning til 1. division, men inden da mangler holdet tre gruppekampe.

- Vi skal have nogle sejre i banken, og vi skal finde vores spil igen. Nu kommer vi på hjemmebane næste gang, og så må vi håbe, at spillet begynder at sidde der igen, siger Salquist.

Silkeborgs næste opgave i Superligaen er torsdag, hvor Hobro tager turen til Silkeborg.

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Anton Græsdal Maajen

2 kommentarer

Frosty 08:54          
Og jeg savnede at du havde øvet dig i, hvordan man er med til at trække en offside istedet for at ophæve den, Salquist..
Jan g 11:45          
Han er så pisse dårlig ligesom makkeren(Simon Jakobsen)
Tirsdag 19. marts