Luk

Salzburg på vej videre efter dansker-oplæg

| Champions League | 2 kommentarer

Infoboks

Salzburg - Wolfsburg 3-1
Champions League gruppe G
3' 1-0 Karim Adeyemi
15' 1-1 Lukas Nmecha
65' 2-1 Noah Okafor
77' 3-1 Noah Okafor

Red Bull Salzburg drønede videre i Champions League, da de på to træffere af Noah Okafor i anden halvleg besejrede Wolfsburg 3-1. Rasmus Nissen Kristensen stod for oplægget til det ene mål.

Red Bull Salzburg kunne tage et godt skridt videre fra gruppespillet i Champions League, hvis de kunne sende Wolfsburg hjem med et nederlag i gruppe G.

Rasmus Nissen Kristensen var med fra start på Salzburgs højre back, og han og holdkammeraterne var blot to minutter om at sikre sig en sand drømmestart.

Den nybagte tyske landsholdsspiller Karim Adeyimi tog Kevin Mbabu på sengen midt på Wolfsburgs halvdel og snuppede en fremlægning lige foran snuden på schweizeren.

Herfra var der frit løb for Adeyimi, som sikkert udplacerede Koen Casteels i gæsternes bur og sendte Salzburg på 1-0.

Ti minutter senere var det ved at gå galt igen i Wolfsburgs defensiv. Denne gang var det John Brooks, som mistimede et indgreb, så en lang bold faldt ned for fødderne af Noah Okafor.

Okafor løftede bolden over hovedet på Casteels, men denne gang var overliggeren med Wolfsburg.

Midt i Salzburgs gode periode, slog Wolfsburg pludselig til. Efter et kvarter mødte Lukas Nmecha et hjørnespark fra Maximilian Arnold mellem venner og fjender, og så pandede han udligningen ind til 1-1.

Det var ikke det sidste Salzburg så til Nmecha. Fem minutter inden pausen fik angriberen en oplagt mulighed for at skyde mod tomt mål, men i sidste øjeblik kom Maximilian Wöber ned og blokerede Nmechas hug ud til et mere ufarligt hjørnespark.

Nogle få minutter senere var Luka Sucic fri i den modsatte ende, men heller ikke her blev muligheden omsat, da Casteels hev en benparade frem fra gemmerne.

Anden halvleg var lidt mere fattig på åbne målchancer, men efter 65 minutter betød det ikke det store for hjemmeholdet.

Rasmus Kristensen bugserede et hjørnespark ind til Noah Okafor, som tæt under mål sparkede bolden sikkert i kassen til ny føring for værterne.

At dække op på hjørnespark viste sig ikke at være en stærk side for Wolfsburg i den periode. Kort efter 2-1-målet var der ballade igen på en standardsituation.

Bernardo stod fri til at heade en hjørnesparksbold ind på Okafor, som igen var at finde lige foran mål. Her havde han tid til at tæmme bolden, inden han igen hamrede den forbi Casteels til 3-1 for Salzburg, som med en sejr ville rykke op på syv point for tre kampe.

Det gjorde de i sikker stil, da Wolfsburg ikke var i stand til at true dem i kampens sidste kvarter.

Wolfsburg står selv noteret for to point på gruppens tredjepladsen, inden Lille hjemme tager imod Sevilla i gruppens anden kamp senere på aftenen.
 


Af Casper Baunsgaard
Tirsdag 7. december
Mandag 6. december