Luk

Sammy Skytte-straffekoks kostede for Stabæk

| Eliteserien | 3 kommentarer

Infoboks

Strømsgodset - Stabæk 2-1
Eliteserien
35' 0-1 Oliver Edvardsen
37' 1-1 Johan Hove
75' 1-1 Sammy Skytte
80' 2-1 Fred Friday

Sammy Skytte fik søndag aften en uheldig hovedrolle, da han brændte et straffespark for Stabæk i opgøret mod Strømsgodset, hvor sidstnævnte endte med at vinde 2-1.

Søndag aften var der også fuld gang i den norske række, da Strømsgodset hjemme på Marienlyst Stadion i Drammen tog imod Stabæk.

Her var der ingen danskere med fra start, men Mikkel Maigaard og Sammy Skytte sad på bænken for deres respektive mandskaber og kom begge ind i løbet af de 90 minutter.

Det var dog Skytte, som gjorde opmærksom på sig selv, men det havde han nok været foruden. Med 16 minutter tilbage af kampen fik Stabæk nemlig tilkendt et straffespark på et tidspunkt, hvor stillingen var 1-1.

Her var det Skytte, som tog det store ansvar på sine skuldre, men her blev danskeren læst af hjemmeholdets Viljar Myhra, og det endte med at blive dyrt for Stabæk.

Ni minutter før tid formåede Strømsgodset nemlig at sikre sig alle tre point, da Fred Friday blev matchvinder i et opgør, som de vandt med 2-1.

Stabæk og Sammy Skytte kunne godt have brugt alle tre point, da de nu ligger solidt plantet i bunden af Eliteserien med seks point efter 11 kampe.


Af Raymund Nelausen
Fredag 28. januar
Torsdag 27. januar