Luk

Sampdoria-boss trækker sig efter anholdelse

| Serie A | 5 kommentarer

Infoboks

Spezia - Sampdoria
Serie A (23/01)
Oddset 2,75 3,10 2,70
bet365 2,70 3,30 2,62

Sampdoria har mistet deres flamboyante præsident, Massimo Ferrero, der trækker sig fra posten efter at være blevet arresteret mandag morgen.

Sampdoria har mandag oplyst i en officiel erklæring på sin hjemmeside, at deres præsident, Massimo Ferrero, har trukket sig tilbage fra sin post i klubben.

Den karismatiske Ferrero blev tidligere på mandagen arresteret for anklage om økonomiske forbrydelser, der dog ikke skulle have noget at gøre med hans forhold til Sampdoria.

Ferrero selv blev sendt i fængsel, mens fem andre personer er blevet placeret under husarrest ifølge Football Italia, der videre skriver, at det er finanspolitiet, som står bag anholdelsen. 

Det er ifølge erklæringen fra Sampdoria også derfor, at Ferrero nu trækker sig som præsident i klubben, så Sampdoria ikke skal lide under hans anklage.

- Ferreros intention er formelt at trække sig fra Sampdorias kontorer præcis for at beskytte interesserne for klubbens aktiviteter og i særdeleshed også for at distancere sig fra enhver spekulation i respekt for Sampdoria og fodboldverdenen, skriver klubben blandt andet.

Ferrero har ifølge Football Italia ejet Sampdoria siden 2014 og gjorde for et par dage siden klart, at han ønskede at sælge klubben til den rigtige køber.


Af Kristoffer Lind Pedersen
Fredag 21. januar
Torsdag 20. januar