LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Sampdoria-dansker: Det hele fungerer lige nu

| International | 4 kommentarer
Niels Frederiksen efter at EM-billetten kom i hus: Det var fandme forløsende
Rasmus Nissen efter sikret EM-billet: Det er sindssygt fedt
Duelund sender Danmark ét skridt tættere EM
Bruun Larsen sender Danmark mod EM: 1-0 til U21-drengene mod Færøerne
Philip Billing: Det var en svær kamp, fordi Polen bare stillede sig ned og levede på kontra
Sampdoria-dansker: Det hele fungerer lige nu
Foto: Getty Images

Infoboks

Tyskland U21 - Danmark U21
EM U21 Gruppe B (17/06)
bet365 1,66 4,00 4,75
NordicBet 1,62 3,85 4,75

Joachim Andersen har spillet fuld tid i Sampdoria indtil videre i denne sæson og holdet ligger nummer fem i Serie A. Det hele fungerer lige nu, fortæller danskeren.

Joachim Andersen skiftede sidste sommer fra hollandske Twente til Sampdoria i Serie A. 

Her har den 22-årige dansker spillet fuld tid i alle otte kampe i denne sæson og det har været helt efter planen, at han skulle begynde at gøre sig gældende i denne sæson.

- Jeg har været i klubben i snart halvandet år. I første sæson fik jeg syv kampe mod slutningen af sæsonen. Jeg havde måske håbet på at komme til at spille lidt før, men det har været fint, siger Joachim Andersen til bold.dk.

- De har hele tiden sagt til mig, at første år var en læringsperiode, hvor jeg skulle vænne mig til det. Så skulle jeg begynde at spille fra anden sæson og det er holdt meget godt, må man sige.

Sampdoria har denne sommer købt Omar Colley for et stort beløb i Genk og lejet Lorenzo Tonelli Napoli. De har indtil videre skiftedes til at spille med danskeren. Den hårde konkurrence om pladserne er med til at skærpe ham, fortæller han.

- Selvfølgelig er det dejligt, for det hjælper mig til at holde mig skarp. Der skal være konkurrence i en stor klub som Sampdoria, der spiller i så stor en liga som Serie A.

Joachim Andersen og Sampdoria har fået en god start på sæsonen og ligger nummer fem i Serie A efter de første otte runder.

- Vi ligger nummer fem og har spillet rigtig mange gode kampe. Vi har spillet mod svære modstandere og fået gode resultater. Det hele fungerer lige nu, så vi skal egentlig bare blive ved.

Joachim Andersen er nu samlet med det danske U21-landshold, som han skal forsøge at hjælpe med at kvalificere til EM.

Kasper Ørkild / bold@bold.dk


Af Nanna Møller Karlsen
Mandag 27. maj
Søndag 26. maj