Luk

Sana drømte om IFK-comeback: Min hjerteklub

| International | 2 kommentarer
Ankersen efter kritik: Jeg har det fint i AGF
Graulund og KEP: Disse hold rykker ud af Superligaen
AGF sælger reservekeeper til græsk klub
Se alle rundens 15 Superliga-mål: Ortved gennemgår hvert enkelt fra pølseboden i Haderslev
Graulund og KEPs Superliga-forudsigelser: Kusk-kasse, hattrick og ny AGF-spiller
Sana drømte om IFK-comeback: Min hjerteklub
Foto: IFK Göteborg

Tobias Sana er lykkelig for at være tilbage i hjerteklubben IFK Göteborg, og han har lagt fortidens drama bag sig. Det siger han til klubbens hjemmeside.

Lørdag aften bekræftede IFK Göteborg, at Allsvenskan-mandskabet har købt 30-årige Tobias Sana i AGF og givet ham en kontrakt frem til 2022.

Det skifte glæder den svenske midtbanespiller, der tidligere har været i klubben fra 2009 til 2012. Siden har han flere gange håbet på, at han igen ville få mulighed for at trække i den blå og hvide trøje. Det siger han til klubbens hjemmeside.

- Jeg har drømt om chancen for at komme tilbage. Nu var den første gang, jeg fik muligheden, efter jeg tog til Ajax i 2012, og jeg følte med det samme, at jeg havde lyst til at gribe muligheden, siger han.

- Jeg snakkede med trænerstaben i IFK Göteborg og med familie og venner omkring, hvad det ville betyde at vende tilbage. Jeg forstår og respekterer, at der kommer til at være reaktioner og meninger omkring det.

Den svenske midtbanespiller hentyder til en episode i 2016, hvor han spillede for Malmö FF mod sin nye klub. Her fik han kastet et kanonslag mod sig fra en IFK Göteborg-fan og svarede tilbage med at kaste et hjørneflag mod ham.

Den episode har han nu lagt bag sig, og han håber, at klubbens fans kan gøre det samme.

- Jeg var virkelig bange og i chok. Der var dumt og forkert af mig at smide med hjørneflaget, og det fortryder jeg naturligvis. Men jeg har lagt det bag mig. Forhåbentlig kan alle fans se fremad med mig, siger midtbanespilleren.

Tobias Sana tilføjer, at han er rigtig glad for at være tilbage i IFK Göteborg, som han kalder for sin hjerteklub. Og det vil han vise, hver gang han går på banen. 

I IFK Göteborg bliver han blandt andre holdkammerat med danske Lasse Vibe.

30-årige Tobias Sana opnåede 71 kampe for AGF. Her scorede han 17 mål og lagde op til yderligere 12.


Af Jonas Sand

2 kommentarer

bruger 151464 08:30          
Synd for GF, de fik ikke hans potentiale løst....
Tirsdag 20. august
Mandag 19. august