Luk

Sandnes-dansker mærker øget interesse

| 1. Division | 0 kommentarer
Sandnes-dansker mærker øget interesse
Foto: Getty Images

Nicolai Geertsen har et år tilbage af sin kontrakt med Sandnes Ulf, og selvom han mærker interesse fra andre klubber, regner han med at blive i Sandnes.

Sandnes Ulfs Nicolai Geertsen har haft en flot sæson i den næstbedste norske række, hvor holdet sluttede i playoff til Tippeligaen.

Geertsen er tilfreds med sæsonen generelt, men ærgrer sig over slutningen, hvor oprykningen glippede.

- Det har været et super godt år, både personligt og for holdet. Jeg har gjort det fint og udviklet mig meget, men det var selvfølgelig virkelig skuffende, at vi tabte den første kamp i playoff til Tippeligaen. Den tog noget tid at komme sig over, siger Geertsen til bold.dk.

- Alle spillere der spiller i OBOS-ligaen, vil selvfølgelig gerne spille i Tippeligaen, så det var ærgerligt, det glippede.

Geertsen skiftede til Sandnes Ulf i januar 2015 fra Egersunds og forlængede i sommeren 2015 sin kontrakt til udgangen af 2017.

Han forklarer, at der har været henvendelser fra Tippeliga-klubber, men at det indtil videre er blevet ved den første kontakt.

- Der er en del større klubber, som har vist interesse og ringet og spurgt om min situation, men jeg kan jo ikke gøre så meget, når jeg stadig er på kontrakt i Sandnes; hvis jeg skal videre, skal en klub være villig til at lægge penge for at få mig

- Jeg synes, jeg har gjort mig fortjent til at spille højere. Jeg har en rigtig god kontrakt nu, og den skal som minimum matches, hvis jeg skal tage videre.

- Jeg tror, det bliver Sandnes Ulf et år mere, men nu må vi se, hvad der sker. Min agent har fået en del opkald, men i sidste ende handler det jo også om, hvad klubben vil. Jeg er en vigtig spiller på holdet, så jeg vil ikke have noget imod at blive.

25-årige Geertsen har en fortid i Brøndby, BSV og HB Køge.

mikkel@bold.dk


Af Mikkel Nøhr
Onsdag 19. februar