LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Sanneh om Brøndby: Alt kan ske i Horsens

| Superligaen | 38 kommentarer
Sanneh om Brøndby: Alt kan ske i Horsens
Foto: Getty Images

FCM-stopperen er overbevist om, at hans tidligere holdkammerater fra AC Horsens kan formå at drille Brøndby, der fredag besøger Casa Arena. 

FC Midtjylland fik med en sejr på 1-0 over Brøndby mandag genåbnet guldkampen i Superligaen, hvor de to hold med to runder tilbage nu er á point.

Brøndby er dog foran på målscoreren, og derfor skal holdet fra Vestegnen smide point i en af de to sidste kampe for, at FCM skal have en reel chance for at snuppe mesterskabet.

Ifølge FCM-stopper Bubacarr Sanneh er det dog ikke utænkeligt, at Brøndby kan smide point i AC Horsens.

Den gambianske forsvarsspiller, der blev matchvinder i mandagens topkamp, fokuserer dog først og fremmest på ulvenes egne præstationer. 

- Vi skal tage det kamp for kamp stadigvæk. De er foran på målscorer, men vi skal blive ved med at vinde. Og så må vi se, hvad der sker, siger Sanneh til bold.dk. 

- Horsens har gjort det så godt indtil videre i sæsonen, og i fodbold kan alt ske. Sidste gang Brøndby spillede i Horsens, blev det uafgjort, så alt kan ske igen. 

- Bo (Henriksen, red.) er en god træner, og han vil altid have sit eget hold til gøre det godt og præstere godt, så Brøndby skal forvente, at alt kan ske i den kamp. 

Bubacarr Sanneh forlod netop Horsens til fordel for FC Midtjylland i vinterens transfervindue. 

bold@bold.dk

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Casper Dalsten

38 kommentarer

CAS1977 14:17          
Alt/meget kan også ske i Parken, så det er nok fint, at BS også/i højere grad har fokus på FCM...
Job 14:23          
Folk har rigtig travlt med at tale Horsens op i de her dage, men Brøndby burde trods alt være stærke nok til at kunne vinde tre ud af fire kampe mod Bo Henriksen%Co...

Selv om det er sjovt med lidt spænding her til sidst, så er det nok noget mere sandsynligt, at FCM sætter points til i Parken, end at Bif spiller uafgjort eller taber til Horsens.
xjooosx 14:41          
Hele FCM koncernen der forsøger at psyke Brøndby, de har glemt de selv skal i parken de tågehorn
KB87 14:51          
horsens må absolut være det hold i superligaen der har spillet dårligst fodbold og stadigvæk formå at være i slutspillet..

hvis bif er bekymret for horsens så fortjerner de ikke mesterskabet.. jeg har været stor fan af bifs hold ellere deres offensive spillere så de burde bare smadre horsens.

tror også bare at sanneh skal fokusere på fck, for vi har mere eller mindre et fuldt hold klar imod dem, så det skal nok blive en sjov kamp håber jeg, da begge hold har noget at spille for, fcm for at holde fast i toppen + de skal score en del mål og fck for at sørge for at enten de ikke lukker for mange mål ind +3 mål eller vi bare vinder for så kan vi afgøre det i fcn med en uafgjort / vinde.
billebums 14:59          
@Xjoosx
Husk nu læse HELE artiklen, samt have kildekritik og et større perspektiv.

Det er naturligt at MEDIERNE spørger Sanneh indtil kampen mellem ACH og BIF. Da han er gammel Horsens spiller, så det er kun naturligt at han taler Horsens op, men som der også står, så har han/de fokus på FCMs kamp i parken på fredag.
MadsThomsen 15:00          
Sejt sagt xjooosx.
7000 Fredericia! 15:08          
Job: stop din arrogance. Faktisk kan Brøndby nemt smide det hele, men det vil folk ikke indse. Jeg holder med Brøndby, men er sikker på, at de smider alt på gulvet.
Lørdag 25. maj