LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Sanneh sendte Horsens i Superligaen

| NordicBet Liga | 26 kommentarer
Sanneh sendte Horsens i Superligaen
Foto: AC Horsens

Infoboks

AC Horsens - Vendsyssel
Superligaen Grundspil (17/02)
bet365 2,05 3,30 3,60
NordicBet 2,17 3,35 3,45
Oddset 2,20 3,25 3,55
Stream AC Horsens – OB på Eurosport Player
Advertisement
Bubacarr Sanneh scorede et sent mål for AC Horsens og sikrede holdet oprykning til Superligaen med en 3-2-sejr over Skive. Silkeborg vandt 1-0 over HB Køge.

Horsens havde oprykningsmatchbold, da Skive i dag kom på besøg. En sejr ville garantere oprykning, da der også ligger en skrivebordssejr og venter i de sidste runder.

Og det gik planmæssigt i første halvleg for hjemmeholdet. Fem minutter før pausen bragte målræven Kjartan Finnbogason Horsens på 1-0. Lasse Kryger fandt Finnbogason, der kastede sig frem og headede føringsmålet i kassen.

Efter pausen kom Skive dog med i kampen igen. Der var en halv time tilbage, da et indlæg blev rettet af og endte hos Mikael Uhre, der prikkede bolden i nettet til 1-1.

Så røg stemningen blandt de 4300 tilskuere en tak ned, men de fik mere at juble over. 12 minutter før tid var anfører Mathias Nielsen på pletten, og så var Horsens igen foran.

Men Skive var ikke færdige endnu. Fra tæt hold udlignede Andreas Albech med seks minutter igen, og så lignede det en pointdeling.

Men i kampens tillægstid trillede Bubacarr Sanneh et Kryger-indlæg i kassen, og så endte Horsens med en sejr på 3-2, der sikrer dem en plads i Superligaen.

En anden oprykningsbejler, Silkeborg, bød på hjemmebane HB Køge op til dans. Silkeborg sad på kampen og havde også flest chancer, men der gik 40 minutter, før der kom hul på bylden.

Det blev Jens Martin Gammelby, der skabte hjemmeholdets forløsning, da han scorede fra kanten af feltet fem minutter før pause.

Målet blev kampens eneste, og på den måde vandt Silkeborg 1-0. De har nu 51 point og er fire point fra Vejle på fjerdepladsen.

I Næstved holdt Vendsyssel liv i drømmen om Superliga-bold fra næste sæson. Patrick Bang Nielsen afsluttede, da Hallur Hansson i det 32. minut lagde et fladt indlæg i feltet, og så stod det 1-0.

Det blev også kampens resultat, og dermed er Vendsyssel stadig med i kampen om oprykning. De har ligesom Vejle 47 point.

Stream AC Horsens – OB på Eurosport Player
Advertisement

Af Adam Egholm Madsen

26 kommentarer

Lange32 16:09          
Su-su-superliga! Su-su-superliga!
Womble 16:20          
Tillykke til Horsens

Kan kun have respekt for den måde man spændte livremmen ind, og tilpassede sig forholdende i 1. division

Nu er man tilbage, og det må siges at være en ganske solid præstation.
Slim shady the King 16:46          
Tillykke til jer fra Horsens så kan i få nogen klø i superligaen
Niccen 16:49          
Tillykke med oprykningen til Horsens.

Superflot med en forholdsvis smal trup og en stram økonomi.
Pedro1 16:55          
Mon ikke Lyngby sender profiler på ferie og dem som har småskavanker. Det kunne også tænkes, at David Nielsen gav nogle unge U17/U19 spillere chancen for at vise sig frem, med henblik på næste sæsons trup.
Dette kunne i givet fald hjælpe både Vendsyssel(på Onsdag) og Vejle i næstsidste kamp. Så i mine øjne er den sidste oprykningsplads meget åben.
Silkeborg fik jo tidligere lidt hjælp af Divisionsforeningen mht Roskildekampen(6-2), som var nødt til at stille med et reserve/U19 hold, da Silkeborg ikke kunne/ville? rykke kampen.
Så alt i alt fair nok, hvis Vendsyssel og Vejle får lidt hjælp.
AC Røde 17:09          
Hverken Vejle eller Vendsyssel skal vente nogen som helst hjælp.
Og desuden så kommer vi jo til at se AC Horsens i 1.division igen sæsonen efter deres "optræden" i Superligaen. Det er en dødfødsel.
Sep 17:15          
Det er da muligt at Horsens rykker ned igen, men lad os nu glæde os over oprykningen. Det er klart der sidder nogen og er misundelig, men både VB og Vendsyssel kan nå det endnu.

Tillykke til ACH, og få nu forlænget med Finnbogason.
Fredag 15. februar