Luk

Sarpsborg tabte til 10 mand i Schweiz

| Europa League | 1 kommentar

Danskerklubben var foran i udekampen mod St. Gallen, men værterne formåede trods en udvisning at komme tilbage og vinde 2-1.

Der var masser af danskere i aktion i kvalifikationen til Europa League, hvor der torsdag blev taget hul på anden kvalifikationsrunde.

Danskerklubben Sarpsborg startede på udebane mod schweiziske St. Gallen, og her startede både Matti Lund Nielsen og Patrick Mortensen på banen, mens Mikkel Agger og Ronnie Schwartz startede opgøret på bænken.

Den norske klub fik den perfekte start på opgøret, da St. Gallen efter bare tre minutter blev reduceret til 10 mand, og to minutter efter udvisningen sendte Tobias Heintz gæsterne i front med 1-0 på et fremragende frisparksforsøg.

Derfor så det godt ud for gæsterne, men St. Gallen formåede trods undertallet af svare tilbage med to scoringer på hver sin side af pausen, og så vandt schweizerne alligevel det første opgør med 2-1. Sarpsborg står dog stadig med gode chancer inden returopgøret om en uge.

Endnu bedre ser det ud for Joakim Mæhle og Genk, der på hjemmebane smadrede Fola fra Luxembourg med hele 5-0 i en kamp, hvor den danske back spillede fuld tid.

Andetsteds var angriberen Tobias Thomsen med for islandske Valur, der i Andorra tabte med 1-0 til FC Santa Coloma.

Færøske B36 Torshavn tabte på hjemmebane med 2-0 til den tyrkiske storklub Besiktas.


Af Casper Dalsten

1 kommentar

Aros1990 22:58          
Det var satme et tyndt rødt kort ?
Onsdag 26. januar
Tirsdag 25. januar