Luk

Sarri før CL: Italienere kan ikke være favoritter

| Champions League | 5 kommentarer

Infoboks

Juventus - Lokomotiv Moskva
Champions League gruppe D (22/10)
bet365 1,18 6,00 17,00
NordicBet 1,22 7,00 17,00
Oddset 1,20 6,40 14,00

Maurizio Sarri ser ikke Juventus som en af favoritterne til Champions League-titlen, antyder han.

Juventus har ikke vundet Champions League siden 1996, og det er en stor ambition for Den Gamle Dame at få ændret på den lidt triste statistik.

Juventus har i sommerens løb føjet flere profiler til en i forvejen stjernespækket trup, men træner Maurizio Sarri ser ikke sit mandskab som naturlig favorit til titlen.

- Der er ikke noget pres. Vi er Juventus. Vi går altid efter at vinde, men samtidig må vi sige, at der er en 10-12 hold med samme ressourcer og drømme som os.

- Jeg ser ikke italiensk fodbold stå stærkest i Champions League, for set over de sidste 20 år har italienske klubber tabt terræn til de andre, lyder det fra Sarri ifølge Football Italia.

Juventus, som i sidste sæson blev nedkæmpet af Ajax i kvartfinalen, lægger ud mod Atletico Madrid onsdag aften.
 


Af Casper Baunsgaard

5 kommentarer

haraltidret 22:53          
Selvfølgelig skal Juventus tælles med som en af favoritterne til årets CHL. Jeg vil også mene at Juventus på papiret har et hold, der sagtens kan gå hele vejen i denne sæsons Chl turnering.
Scudetto30 23:25          
Juventus er favoritter.....sammen med 8 andre.
CL handler ikke om at være bedst, men om at slå til. Derfor addeles umuligt at spå en vinder.
La Fidanzata d?Italia 06:15          
Juve er ikke favoritter. De var ved at blive kørt over af atl Madrid sidste år, og blev kørt over af Ajax. De er ikke kommet stærkere ud af transfer vinduet, derimod er deres +30 spillere blevet et år ældre.
Preben Selleri 07:35          
Jeg vil nok nærmere sige at Atletico blev kørt fuldstændig baglæns ud af Allianz stadium.

Med tilgangen af De Ligt, Ramsey og Rabiot, så undrer det mig at Juve skulle stå dårligere i denne sæson. Ronaldo løber stadig 35 km/t, Douglas Costa er forhåbentlig stærkt tilbage, bortset fra de næste 2 uger, og Higuain ligner sit gamle jeg igen.

Det er vist kun puberitære mennesker der mener at man er gammel fordi man har rundet de 30 :-)
La Fidanzata d?Italia 11:32          
De ligt har da vist at han ikke har niveauet endnu til at være en bærende kraft i Juventus endnu.
Rabiot og Ramsey er på ingen måde noget der forstærker start 11éren men kun bredden.
Ha ha Higuain ligner sit gamle jeg, nu må jeg le! Han har scoret et mål i serie a, og de to kampe hvor han ikke scorede var han bestemt ikke "sit gamle jeg" men nærmere sit nuværende jeg, hvor han hverken kunne spille sig ind hos ACM eller Chelsea.

Både Chiellini, Khedira, Ronaldo, Matuidi, Cuadrado, Mandzukic, Bonucci og Higuain, har bestemt alderen imod dem, det er nok de færreste af dem som bliver hurtigere som tiden går.

Derfor er Juventus bestemt ikke kommet forstærket ud af dette vinduet, slet ikke hvis du tager i betragtning at Chiellini er ude hele efteråret, samtidig ved vi ikke om han er længere ude, og hvor stærk han kommer tilbage?

Taget alt det i betragtning, samt at vi blev domineret af atl madrid på udebane, og kørt over af Ajax sidste år, så er vi bestemt ikke på nogen måde favoritter. Vi skal være mere end glad for, hvis vi kan trække tre point samlet imod A.Madrid, men jeg tror det er mere realistisk med et point.
Vi så hvor svag vores forsvar var mod Napoli på hjemme bane, og der bliver vi bestemt straffet meget hårdere af A.Madrid.
Søndag 20. oktober