LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Sarri revser dommerne: De er ikke gode nok

| Premier League | 17 kommentarer
Fantastisk hjørnesparkskombination satte Liverpool i gang - se begge mål her
NC og Mølby vurderer PL-titelkampen: Her kan Liverpool og City få problemer
Highlights: Pedro og Saucek-show i syv-måls-bombardement på Stamford Bridge
Highlights: Pedro og Saucek-show i syv-måls-bombardement på Stamford Bridge
Mål x 2! Prag får reduceret, men glæden er kortvarig
Sarri revser dommerne: De er ikke gode nok
Foto: Getty Images

Infoboks

Liverpool - Chelsea 2-0
Premier League
51' 1-0 Sadio Mané
53' 2-0 Mohamed Salah
Følg Liverpool FC på Musen & Elefanten i Vestergade 21
Masser af fan-stemning - også bag baren
Fadøl kr. 29,- før/under/en time efter kampen (normal 45,-)
Liverpool FC
LÆS MERE!
Chelsea-manager Maurizio Sarri følte sig snydt for et frispark ved Liverpools første mål. Det siger han til BBC, hvor han dog også kalder nederlaget fortjent.

Chelsea tabte søndag eftermiddag et skridt i jagten på top fire, da London-klubben tabte 2-0 til Liverpool i Premier League.

To Liverpool-mål tidligt i anden halvleg grundlagde sejren. Sadio Mane startede løjerne efter 51 minutter, men den scoring burde aldrig været godkendt.

Det fastslår Chelsea-manager Maurizio Sarri over for BBC. Han mener, at Mohamed Salah begik frispark, inden bolden endte hos Jordan Henderson, som sendte den i panden på Mane.

- I mine øjne var der frispark på Emerson. Jeg synes, at Premier League er den bedste liga i verden, men det er dommerne ikke. Dommerne har ikke samme niveau som ligaen, siger han. 

Manageren åbner efterfølgende alligevel op for, at dommerens dom var korrekt, og han siger, at resultatet trods alt var fortjent.

- Måske vurdere dommeren korrekt. Jeg vil ikke sige noget om det, men min følelse fra bænken var, at det var et frispark. Men Liverpool fortjente selvfølgelig sejren, siger han.

Chelsea er fortsat nummer fire i Premier League med to og tre point ned til Manchester United og Arsenal, der dog henholdvis har én og to kampe i hånden.


Stream Chelsea – Burnley på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Jonas Sand

17 kommentarer

Hasse1983 21:25          
90% skulder og 10% ryg i den duel. (Give or take)
Generelt synes jeg der var en perfekt linje for så stor en kamp. Den blev absolut ikke fløjtet i stykker, men Chelsea fik heller intet med sig i 50/50 dueller, hvor Liverpool fik lidt mere. Men sådan er det vist at være hjemmehold.
kanmandet 21:27          
Han burde nok lige se situationen som vi andre så den, inden han angriber dommeren. Det kan sommetider koste bøder. Selvfølgelig ikke skyggen af frispark. God fysik af Salah, dårligt forsvarsspil af Chelseaspilleren
ForzaRanders 22:08          
Haha jeg syntes ham her er så meget ude at skide så det halve kan være nok
Wise1964 23:19          
Hold nu bare kæft Sarri og tag nederlaget som en mand istedet for at give alt andet skylden - det er til at brække sig over trænere som skal give dommerne, banen, vinden og alt muligt gejl skylden for dårlige resultater.

Når man får så meget i løn som de trænere gør skal de bare mande sig op og tage det med oprejst pande ... forpulede klynkere
jho 23:22          
Det kan man da kalde at gribe efter et halmstrå.
( O ) 23:25          
Når man får så meget i løn som de trænere gør skal de bare mande sig op og tage det med oprejst pande ... forpulede klynkere
hvor han dog også kalder nederlaget fortjent.
Udover det, så er det jo også helt korrekt at flere af de engelske dommere er dårligere end i andre lande. Man så f.eks ikke mange engelske dommere til vm og i cl.
There will be no British referees at the 2018 World Cup in Russia for the first time in 80 years. Fifa has announced 99 referees and assistants for the tournament, with none from England, Scotland, Wales or Northern Ireland.

Mark Clattenburg was the only British referee named on Fifa’s long list of officials in summer 2016 but he forfeited his place when he left his job with the Premier League in February 2017 to move to Saudi Arabia.
Hr. Objektiv 08:54          
Sarri skal tie stille. Men hvad mener Kepa?
Mandag 22. april