Luk

Sarri-udtalelse giver tvist med fodboldforbund

| Serie A | 1 kommentar

Infoboks

Lazio - Galatasaray
Europa League Gruppe E (09/12)
Oddset 1,67 4,10 4,60
bet365 1,66 3,80 5,00

Lazio-træner Maurizio Sarris klage over den manglende hvile til spillere efter europæisk fodbold, har nu skabt en mindre mudderkastning mellem Lazios præsident, chefen for Serie A og det italienske fodboldforbund.

Maurizio Sarri var ikke en glad mand, da hans Lazio-hold søndag tabte 0-3 til Bologna, 61 timer efter de havde spillet Europa League mod Lokomotiv Moskva om torsdagen.

Den klage Sarri rettede imod ligaens kampplanlægning er ikke faldet i god jord hos Paolo Dal Pino, som er chef for Lega Serie A.

- Sarri har erklæret krig mod ligaen, men jeg tror ikke han sagde de her ting i Premier League, da han skulle spille 60 timer senere. Her havde han 61.

- Vi er vant til at håndtere pres fra klubber og spillere, men vi bifalder ikke folk der er uforskammede, understregede Dal Pino ifølge Football Italia.

I sidste uge blev Lazios klubpræsident Claudio Lotito forment adgang til det italienske fodboldforbunds hovedkvarter, da han har en verserende appelsag kørende, vedrørende den syv måneder lange karantæne han fik for at bryde coronareglerne.

Og det er den hændelse, sammenholdt med udtalelserne fra Dal Pino, der lader til at have optrappet konflikten. Her til aften har Lazios advokat Gian Michele Gentile udtalt følgende til en lokal radiostation.

- Det er beviseligt, at Lazio er under angreb fra det italienske fodboldforbund. Lega Serie A taler altid om Sarri, men jeg så en anden træner under derbyet, der gik på banen for at få en bold tilbage, sagde advokaten med slet skjult reference til Mourinhos adfærd under Rom-derbyet sidste weekend.

- Gabriele Gravina (præsident for det italienske fodboldforbund, red.) har aldrig skjult sin fjendtlighed overfor Lotito, som aldrig skulle have været bortvist fra hovedkontoret.

Det er endnu uvist, om sagen får konsekvenser for Sarri eller Lazio.


Af Cillian Murphy

1 kommentar

Janus 09:38          
Klassisk Lotito og Sarri. Når vi taber er det alle andres skyld.
Tirsdag 7. december
Mandag 6. december