Luk

Sassuolo henter forstærkning i Düsseldorf

| Serie A | 0 kommentarer

Infoboks

Fortuna Düsseldorf - Greuther Fürth
2. Bundesliga (22/01)
Oddset 2,50 3,35 2,70
bet365 2,37 3,40 2,80

Kaan Ayhan skifter fra Fortuna Düsseldorf i Bundesligaen til Sassuolo i Serie A.

Det blev til 31 kampe med to mål og tre målgivende afleveringer til følge for forsvarsspilleren Kaan Ayhan i Fortuna Düsseldorf i Bundesligaen i den netop afsluttede sæson.

Den statistik får han ikke mulighed at forbedre den kommende sæson, hvor han i stedet skal tørne ud for Sassuolo i Serie A.

Det bekræfter den italienske klub på deres hjemmeside, hvor de ikke oplyser, hvor meget de betaler for den 25-årige tyrker.

Kaan Ayhan fik i alt 121 kampe for Düsseldorf, der efter fire år med Kaan Ayhan på lønningslisten ikke ville stå i vejen for skiftet.

- Vi er meget glade for at have nået til enighed med Sassuolo, og vi er tilfredse fra et finansielt synspunkt. Vi har gjort det klart, at vi ikke vil stå i vejen for vores spillere, men at vi også skal tænke på den samlede transfer-pakke. Nu ønsker vi Kaan alt det bedste i fremtiden både professionelt og personligt, for han er et perfekt eksempel på, hvordan unge spillere kan udvikle sig i Fortuna Düsseldorf, siger sportschef Uwe Klein til den tyske klubs hjemmeside.

Fortuna Düsseldorf oplyser heller ingen transfersum, men italienske medier mener at vide, at Kaan Ayhan koster Sassuolo 18 millioner kroner.


Af Lasse Rene
Fredag 22. januar
Torsdag 21. januar