Luk

Sassuolo og Torino delte i vanvidsafslutning

| Serie A | 0 kommentarer

Infoboks

Sassuolo - Torino 3-3
Serie A
33' 0-1 Karol Linetty
71' 1-1 Filip Djuricic
77' 1-2 Andrea Belotti
79' 1-3 Sasa Lukic
84' 2-3 Vlad Chiriches
85' 3-3 Francesco Caputo

Torino var tæt på sejren efter to hurtige mål til sidst, men Sassuolo hentede forspringet på bare to minutter, og så endte det hele 3-3 i Serie A-kampen.

Torino har tabt deres første tre kampe i Serie A, så det var et sejrshungrende mandskab, der fredag aften mødte Sassuolo på udebane.

Hjemmeholdet har fået en anderledes god start på sæsonen, hvor det er blevet til tre sejre og en enkelt uafgjort, hvilket har efterladt Sassuolo på andenpladsen i rækken.

Gæsterne var mødt veloplagte op til kampen, og efter 33 minutters spil, kom de også foran.

Mergim Vojvoda slog et indlæg ind i feltet fra højre side, og da først Karol Linetty havde fået kontrol over bolden i det lille felt, kunne have sikkert sætte føringen i nettet. 1-0 til Torino.

Det var også resultatet ved pausen, så det var noget overraskende Sassuolo, der var tvunget frem ad banen i anden halvleg.

Det medførte også, at hjemmeholdet satte sig tungt på spillet i anden halvleg, men Torino var fortsat rigtigt gode til at få noget ud af det, når de havde kuglen.

Andrea Consigli i Sassuolo-målet måtte to gange i halvlegens begyndelse hive flotte redninger frem på et par fine Torino-forsøg.

Begge hold havde muligheder i den sidste halve time, men Sassuolo strammede grebet om Torino mere og mere, og efter 71 minutter kunne gæsterne ikke længere holde stand.

Filip Djuricic kom først på et afrettet indlæg på forreste stolpe, og tæt under mål kunne han prikke udligningen over stregen. 1-1.

Den stilling holdt ikke længe. 

Kun seks minutter senere fik Torinos stjerneangriber Andrea Belotti kontrol over en nærmest umuligt bold og alene med Sassuolo-forsvaret fandt han lidt plads og sparkede Torino tilbage på sejrskurs.

Kun to minutter senere var Belotti igen på spil, da han agerede bande for Sasa Lukic, der fra kanten af feltet bragede bolden i netmaskerne. 3-1 til Sassuolo, der dermed var godt på vej mod sæsonens første sejr.

Men Sassuolo ville det anderledes.

Seks minutter før tid satte Vlad Chiriches gang i et comeback, da han fra lang afstand tog chancen. Bolden strøg helt op i krydset i det lange hjørne. Et absolut drømmemål fra Chiriches, og så lugtede hjemmeholdet blod.

Blot et minut senere steg Francesco Caputo til vejrs på et indlæg fra Domenico Berardi, og så var det hele lige igen med fem minutter tilbage af kampen. 

Ingen af holdene formåede at få lavet det afgørende mål, og så måtte de dele pointene.

Med resultatet er Sassuolo stadig ubesejrede på andenpladsen, mens Torino med det ene point rykker op som nummer 19. De har stadig deres første sejr til gode.


Af Jonas Nielsen
Tirsdag 24. november