Luk

Scaloni: Dybala og Martinez er fremtiden

| Træningskampe | 0 kommentarer

Argentinas landstræner Lionel Scaloni mener, at angriberne Paulo Dybala og Lautaro Martinez er fremtiden på det argentinske landshold.

Når Argentina onsdag møder Tyskland i en træningskamp, bliver det ikke med spillere som Sergio Aguero og Gonzalo Higuain på toppen.

Landstræner Lionel Scaloni forklarer, at det i stedet bliver Paulo Dybala og Lautaro Martinez, som starter inde, og Scaloni spår, at der venter mange kampe for de to angribere fremadrettet.

- De vil blive udtaget for Argentinas landshold de næste mange år. I denne proces, hvor der kommer forandringer og ny struktur på landsholdet, er det de to, som skal holde fanen højt, siger Scaloni ifølge Mundo Albiceleste, som følger Argentinas landshold tæt.

Scaloni glæder sig til at se sine spillere i aktion i onsdagens træningskamp.

- Tyskland har store spillere, som sidder ude med skader, men det har vi også selv. Det er en udfordring, og de spillere, som skal spille i stedet, finder i kampen ud af, om de er i stand til at være med.

- Dette er sidste skridt frem mod at have vores trup på plads og se, hvilke spillere vi har fremadrettet.

25-årige Dybala har spillet 25 landskampe og scoret et mål, mens 22-årige Martinez har scoret ni mål i sine 13 landskampe.


Af Mikkel Nøhr

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Onsdag 23. oktober
Tirsdag 22. oktober