LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Schäfer: Det er pludselig blevet spændende

| NordicBet Liga | 0 kommentarer
Schäfer: Det er pludselig blevet spændende
Foto: BS Sports & Media
Brabrand har blot tabt en ud af de seneste ni kampe, og holdet tager derfor god selvtillid med ind til onsdagens altafgørende bundopgør mod FC Roskilde, siger Mads Schäfer Bak.

Onsdag aften står den på særdeles spændende bundkamp i 1. division, når Brabrand tager imod FC Roskilde.

Med to kampe tilbage af sæsonen har Brabrand fem point op til FC Roskilde over stregen, og aarhusianerne skal derfor bruge en sejr, hvis håbet om overlevelse skal bevares.

- Det er jo lige pludselig blevet en spændende kamp. Vi er bare glade for, at vi stadig har muligheden for at kunne redde os, siger Brabrands Mads Schäfer Bak til bold.dk.

Brabrand er i løbet af sæsonen blevet kendt som et hold, der står godt defensivt og scorer mange af sine mål på omstillinger og dødbolde. Onsdag skal Brabrand ud og jagte sejren, men det betyder ikke, at holdet får et markant andet udtryk, spår Schäfer Bak.

- Vi vil helst ikke lukke for mange mål ind, fordi vi til tider har lidt svært ved at vinde kampene stort. Jeg tror ikke, vi har vundet med mere end et mål en eneste gang i sæsonen. Så hvis vi først skal op og hente flere mål, så sætter vi os selv i en dårlig situation.

- Så det er da rigtigt nok, nogen nok vil mene, at vi står ret lavt. Men det er ikke sådan, at vi er et udpræget kontrahold. I foråret ligger en del af vores succes i, at vi har formået at blive lidt bedre på bolden selv, så vi ikke længere kun skal score på tilfældigheder, siger midtbanespilleren.

Efter en svær start på sæsonen har Brabrand for alvor fundet formen på det seneste. I de seneste ni kampe er der således blot blevet til et enkelt nederlag.

- Vi har haft nogle marginaler, der nok er faldet lidt ud til vores side i foråret. Men vi er blevet bedre til at have bolden og ikke komme til at stå for meget nede.

- I efteråret havde vi en tendens til at forsvare alt for store dele af kampene. Vi er blevet bedre til at spille os ud af modstandernes pres, og når vi er kommet op på deres halvdel, holder vi bedre på den og smider den ikke så hurtigt væk.

- Det har hjulpet meget på det hele, siger Schäfer Bak.

Når Brabrand-spillerne går i seng onsdag aften kan det være med vished om, at holdet er rykket ned i 1. division. Det er dog ikke noget, der præger spillerne.

- Det hele kan være forbi, og det troede vi også, det kunne for fem runder siden, da vi spillede uafgjort hjemme mod Fremad Amager og havde ni point op.

- Stemningen er lidt, som den plejer at være. Vi er oprykkere, vi er en amatørklub, og vi er stolte over, at vi har fået så mange point, som vi har, og at vi stadig kan nå det.

- Så stemningen er egentlig ret god, og det har den forståeligt nok været i foråret, når vi ikke længere bliver kørt over på samme måde, siger Schäfer Bak.

Den tidligere SønderjyskE-, Hobro- og Vendsyssel-spiller kom til Brabrand inden denne sæson, og noget tyder på, at dette bliver hans eneste sæson for Brabrand.

- Jeg vil gerne noget andet, og det ved klubben egentlig også godt. Det ville jeg egentlig allerede sidste sommer, men der var ikke rigtigt andet, og så blev Brabrand end rigtig fin løsning. Jeg har været rigtig glad for at være derude og har mødt rigtig mange gode mennesker.

- Jeg har fået masser af spilletid og synes, jeg har præsteret fint. Så det har egentlig være lige, som det skulle være, siger Schäfer Bak og holder døren på klem for Brabrand:

- Hvis vi bliver oppe, kan det godt være, jeg kan overtales til at tage en sæson mere. Nu må vi se, siger han.

28-årige Mads Schäfer Bak har spillet 30 kampe for Brabrand i 1. division i denne sæson.

anton@bold.dk

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Anton Græsdal Maajen

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Tirsdag 22. januar
Mandag 21. januar