LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Schäfer, Tjørnelund og Jensen stopper i Hobro

| NordicBet Liga | 6 kommentarer
Schäfer, Tjørnelund og Jensen stopper i Hobro
Foto: Getty Images
Hobro slipper Jacob Tjørnelund, Mads Schäfer Bak og Lucas Jensen, som alle har kontraktudløb.

Anders Holvad blev tirsdag eftermiddag præsenteret som ny mand i FC Fredericia - men han er ikke den eneste, der forlader Hobro IK denne sommer.

Klubben meddeler således, at Jacob Tjørnelund, Mads Schäfer Bak og Lucas Jensen også forlader klubben - deres kontrakter løber nemlig ud, og de bliver ikke forlænget.

- Det er fire gode drenge, som forlader Hobro IK. De har alle ydet en kæmpe indsats for klubben og har alle en stor andel i klubbens fremgang de sidste par år og ikke mindst i oprykningen denne sæson. Det skal de have en stor tak for, og vi vil alle i Hobro IK ønske held og lykke fremover, siger sportschef Jens Hammer Sørensen til klubbens hjemmeside.

Mads Schäfer Bak og Jacob Tjørnelund har været i Hobro i efterhånden flere år og har været med på rejsen fra 1. division til Superliga to gange nu. Lucas Jensen kom til fra OB sidste sommer, men fik altså kun fornøjelsen af den nordjyske klub i et år.

Stream Vendsyssel – Hobro på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

6 kommentarer

EQuaran 18:27          
Stor tak til alle fire for jeres tid i Hobro. En speciel tak til Tjørne og Mads for nogle rigtig gode oplevelser. Ikke mindst i sæsonen med oprykning til SL og specielt den første sæson i SL. Der er helt sikkert nogle der kommer til at nyde god gavn af jeres ekspertise på grønsværen. Det er med et stort vemod vi må sige farvel. Havde gerne set jer blive. God vind fremover alle 4...
Mr-AB 18:42          
Til Kjellerup?
EQuaran 18:48          
Mr-AB

He He... Sad med samme tanke, men tror ikke de vælger 2 div..
bruger 128111 18:51          
Min gode ven EQuaran (håber du kom godt hjem i lørdags) ;-) kan ikke sige det bedre! Tak for alt, drenge. I (især Mads og Tjørne) har gjort det aldeles fremragende i den gule trøje gennem mange år. Og Holvads kasser taler for sig selv. Jeg mistede sgu helt appetitten til aftensmaden, da jeg læste om jeres farvel. Det betyder vel blot, at I har sat et tydeligt aftryk inde i mig. Go´ vind fremover. Og endnu engang TAK for kampen.
MKilgallon 19:05          
Er Tjørnelund ikke venstre back?
Kunne vel godt være potentiel for Viborg.
maxbakketop 08:49          
Tak til alle spillerne, men en særlig tak til Tjørnelund, du var længe min favoritspiller på holdet, så at du ikke skal med os i suppen i denne omgang, kan kun beklages.
Torsdag 21. marts