Luk

Schalke 04 skriver med langtidsledig tysker

| 2. Bundesliga | 0 kommentarer

Infoboks

Schalke 04 - Dynamo Dresden
2. Bundesliga (23/10)
Oddset 1,55 3,90 6,00
bet365 1,53 4,20 6,50

Den tyske storklub Schalke 04 har tirsdag skrevet en etårig kontrakt med den tyske midtbanespiller Marc Rzatkowski, som har været uden klub siden januar.

Schalke 04 har forstærket sig med den 31-årige Marc Rzatkowski, som kommer til klubben på en fri transfer. Den tyske midtbanespiller har fået en aftale indtil 2022.

Storklubben fra Ruhr-distriktet har været igennem en heftig udskiftning i truppen, siden de rykkede ned i 2. Bundesligaen i sidste sæson, men nu har de altså fået en ny spiller ind efter transferdeadline.

Marc Rzatkowski spillede senest en professionel kamp den 21. november 2020, hvor han repræsenterede New York Red Bulls. Han har været kontraktfri siden januar.

For Rzatkowski er der tale om et mindre drømmeskifte, da han selv er fra Ruhr-distriktet. Han udtaler til klubbens hjemmeside.

- Jeg er født i Ruhr-distriktet. Man behøver ikke fortælle mig om den store prestige, som Schalke 04 stadig har. Da tilbuddet kom, skulle jeg ikke bruge lang tid til at tænke over det. 

Tidligere i sin karriere har Rzatkowski spillet for klubber som Bochum, St. Pauli og RB Salzburg, inden han tog turen over Atlanten til New York og den amerikanske MLS.

Schalke 04, som senest tabte 1-2 til Karlsruhe i 2. Bundesligaen i fredags, ligger på en nuværende 11.-plads, og den tyske arbejderklub har ikke fået den ønskede start på livet i den næstbedste tyske række.


Af Tobias Bladt Haarder
Lørdag 23. oktober
Fredag 22. oktober