LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Schalke-boss: Tabellen er ligegyldig i et derby

| Bundesliga | 4 kommentarer
Schalke-boss: Tabellen er ligegyldig i et derby
Foto: Getty Images

Schalke 04-cheftræner Domenico Tedesco mener ikke, man kan bruge placeringerne i tabellen til noget som helst, når Dortmund lørdag kigger forbi til Revier-derby.

Lørdag er der derby i Ruhr-distriktet i Tyskland. Schalke 04 tager imod Dortmund, og hvis man kigger på tabellen, så er det sidstnævnte, der er favorit.

Men favoritter er der ingen af i et derby, mener Schalke-træner Domenico Tedesco.

- I et derby er den øjeblikkelige placering i tabellen ikke vigtig. Der er ingen underdog, og der er ingen favorit, siger Domenico Tedesco til klubbens hjemmeside.

- Jeg er ikke enig med folk, der siger, at vi skal kræve noget ekstra i et derby. Vi vil give alt i alle kampe, vi spiller.

Schalke 04 havde gode oplevelser mod Dortmund i sidste sæson. I den ene kamp formåede klubben at hente Dortmunds pauseføring på 4-0 og fik 4-4. I det andet opgør vandt Schalke med 2-0.

- Det er nogle rigtig gode minder, men fortiden betyder intet. Det handler om nutiden, slår Domenico Tedesco fast, inden han fortæller, at han glæder sig voldsomt til at opleve atmosfæren på Veltins Arena lørdag eftermiddag.

Schalke-træneren må prioritere uden den offensive trio Franco Di Santo, Breel Embolo og Mark Uth, som alle er skadede.

De to ærkerivaler brager sammen klokken 15.30.

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Lørdag 25. maj