Luk

Schalke forklarer dramatiske indgreb i truppen

| Bundesliga | 0 kommentarer

Infoboks

Werder Bremen - Schalke 04
Bundesliga (30/01)
bet365 1,83 3,60 4,20

Schalke 04 oplyste tirsdag, at to spillere skal træne individuelt, mens Vedad Ibisevic får sin kontrakt ophævet. Nu forklarer Schalke årsagen til indgrebene i truppen.

I Bundesliga-bundklubben Schalke 04 går tingene ikke, som de skal for tiden, og tirsdag var der flere problemer at spore uden for banen.

Således meldte Schalke ud, at både Amine Harit og Nabil Bentaleb skal træne individuelt i den kommende tid, mens angriber Vedad Ibisevic får sin kontrakt ophævet til nytår.

Nu forklarer Schalke, hvorfor klubben har truffet de beslutninger, og for Ibisevic fremgår det, at begge parter havde håbet på noget andet, da de for kort tid siden indgik en kontrakt, men som tiden er skredet frem, har det vist sig ikke at være et match.

Det fortæller sports- og kommunikationschef Jochen Schneider i en meddelelse på Schalkes hjemmeside, hvor han afviser, at den afsluttede aftale har noget at gøre med en episode til træning søndag – uden dog at uddybe episoden.

Den 26-årige midtbanespiller, Nabil Bentaleb, har tidligere været sendt på andetholdet, og nu erkender Schalke, at det samarbejde skal nå sin ende senest i sommeren 2021.

- Der er ikke noget spørgsmål om, at han er en god fodboldspiller. Men vi har efterhånden fået slået fast, at Schalke og Nabil Bentaleb åbenlyst ikke er et godt match. Der er ikke noget, som lige nu, har ledt til denne beslutning, men det skal mere ses i lyset af en proces. Vi vil skilles senest i sommeren 2021, fortæller Schneider.

23-årige Amine Harit har mere at håbe på i forhold til en fremtid i Bundesliga-klubben.

- Der skete nogle ting i sidste weekend, som vi ikke var okay med. Det er derfor, Amine har fået noget tid til at tænke sig om. Han har en masse potentiale som spiller, men han har ikke været i stand til at give det til holdet over de sidste måneder, siger han og fortsætter:

- Vi vil ikke forlade ham, men vil i stedet gøre alt for at få ham et sted hen, hvor han er i stand til at udnytte sit talent til at hjælpe klubben. Nu er det op til Amine at finde sin vej tilbage på holdet.

Schalke er nummer sjok i Bundesligaen med tre point efter otte kampe.


Af Jonas Dalgård
Mandag 25. januar
Søndag 24. januar