Luk

Schalke lejer og får købsoption på Barca-talent

| Bundesliga | 9 kommentarer

Infoboks

UD Ibiza - Barcelona
Copa del Rey (22/01)
bet365 19,00 10,00 1,10
Oddset 16,00 8,50 1,11
YouBet 18,00 8,00 1,10
Se ALLE Barcelona kampe på Den Glade Gris
1 GRATIS MÅL-Øl til alle i Barca trøje eller tørklæde ved første Barca scoring
1/2 PRIS i baren (alle hverdage, i week-end til kl. 24)
LÆS MERE!

FC Barcelona har lejet den 20-årige stopper Jean-Clair Todibo ud til Schalke 04, som har sikret sig en købsoption på spilleren, som bliver i Bundesligaen indtil sommer.

FC Barcelona har onsdag aften bekræftet, at 20-årige Jean-Clair Todibo lejes ud til Schalke 04 i foråret for et beløb på cirka 11 millioner kroner.

Bundesliga-mandskabet har i samme ombæring sikret sig en købsoption på omkring 185 millioner kroner med yderligere 35 millioner, hvis nogle klausuler opfyldes.

Skulle Schalke købe Todibo, har Barcelona sikret sig en fremtidig købsoption på 375 millioner kroner med omkring 70 millioner kroner i variabler.

Todibo kom til Barcelona i januar 2019, og den franske forsvarer har nået at spille fem kampe for klubbens førstehold.

Han kom til Barcelona fra franske Toulouse.


Af Jonas Dalgård

9 kommentarer

Stagger Lee 20:11          
De købsoptioner er en del højere end pressen havde spekuleret i. Det fortæller lidt om at Barca stadig tror på ham.
Chris4700 20:16          
Ja han skulle åbenbart have en stor stjerne i klubben, han har da også gjort det udmærket de få chancer han har fået.
Fin aftale hvis han forstår at udnytte chancen og udvikle sig
SiempreBlaugrana 20:34          
Jeg fatter slet ikke, at der er en købsoption i handlen. Todibo har gjort det fremragende - hver gang han har fået chancen. Han spiller med ingen frygt, og er samtidig rigtig dygtig med bolden. Mod Inter var han også klart motm. Inter havde alt at spille for, men alligevel formået Barca at slå dem ud med unge spillere, og her var Todibo igen den bedste på banen.
Maradona-Messi 20:49          
Ja, hvorfor lejer man ham ikke bare ud i 1,5-2 år. Er det fordi der mangler noget cash i Barca, for ellers giver det ingen mening at sælge ham.
Stagger Lee 21:06          
Mod Inter var han også klart motm

Nej, det var han ikke, det var Aleña og med god afstand. Todibo startede skidt og havde en del opspils fejl og havde også nogle placerings problemer i løbet af første halvleg. Men han spillede sig op og endte med at efterlad et solidt indtryk, der gav forhåbninger.
Chris4700 21:08          
Jeg tænker det er for at give den klub der lejer ham noget incitament for rent faktisk at investere noget spilletid i ham, så han ikke bare bliver en bænkspiller der hives frem i tilfælde af skader.
Enig i at tilbagekøbs optionen er i den høje ende, men hvis han omvendt bliver fast mand i Schalke og udvikler og indfrier det potentiale han har, så tænker jeg at det er det værd
Jasperthesjasper 21:12          
Mærkelig handle. Todibo er virkelig god og passer perfekt i rollen som 4 mand i forsvaret. Nu er der 3 spillere tilbage til at dække to pladser, hvor af en af spillerne er notorisk skadet mens en anden er utroligt svingende i sit niveau - særligt når der er tennis på programmet. Hvis man endnu engang går ud og henter en halvdårlig, halvgammel backup på en lejeaftale, så viser man bare at man overhovedet ikke har lært af sine fejl. Det samme gælder i øvrigt ift en erstatning for Suarez.
Tirsdag 21. januar