LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Schalke nedlagt af Nagelsmanns tropper

| Bundesliga | 1 kommentar
To røde kort og seks mål: Schalke spænder ben for Dortmunds guld-drømme i vanvittigt Rivierderby
Dortmund-nedturen fortsætter: Reus får direkte rødt - minuttet efter scorer Schalke på frisparksperle
Med 4 Dortmund-spillere omkring sig: Schalke-spiller stiger til vejrs og header sit hold foran med 2-1
Schalke tildelt straffe efter VAR-hjælp: Caliguiri er iskold foran den gule mur
'Fuldstændig uacceptabelt': Götzer bringer Dortmund i front - så bliver Sancho ramt af lighter fra Schalke-fans
Schalke nedlagt af Nagelsmanns tropper
Foto: Getty Images

Hoffenheim slog lørdag aften Schalke 04 med 5-2, og dermed kan Gelsenkirchen-klubben stadig ikke sige sig fra af nedrykningskampen i Bundesligaen.

Schalke 04 skulle lørdag aften forsøge at spille sig væk fra nedrykningsfaren i Bundesligaen, men opgaven blev svær, da Hoffenheim var gæsten i Gelsenkirchen.

Et 6-0-nederlag til Augsburg kostede Stuttgart-træner Markus Weinzierl jobbet, men Schalke skulle forsøge at drage nytte af konkurrenternes blamage og rykke væk fra bunden med en sejr over Hoffenheim.

Allered efter 45 minutters spil var Julian Nagelsmanns mandskab dog foran med 2-0. Ishak Belfodil bragte gæsterne foran efter 25 minutters spil med en sand hammer af et skud, mens Andrej Kramaric udbyggede føringen til 2-0 kort før pausefløjtet.

Daniel Caligiuri reducerede til 2-1 på straffespark efter en times spil, men comeback-håbet var kort, idet Adam Szalai fem minutter senere steg til vejrs i feltet og headede Hoffenheim på 3-1.

Nadiem Amiri gjorde det til 4-1 efter en fremragende omstilling, og endelig kunne Ishak Belfodil fordoble sin måltotal og gøre det til 5-1 med ti minutter igen af opgøret.

Guido Burgstaller fik lov til at pynte på resultatet i det 90. minut, men Schalke-mandskabet måtte forlade banen med en 5-2-afklapsning, der gør, at de endnu er i fare for at blive involveret i nedrykningskampen.

Se Superliga, Europa League og meget mere sport Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Daniel Laursen

1 kommentar

haraltidret 01:31          
Det er heldigt for Schalke at Stuttgart er endnu ringere end dem selv, så de sandsynligvis slipper med skrækken i denne sæson. Men der skal godt nok oprustes gevaldigt til sommer, hvis Schalke skal tilbage til toppen af Bundesligaen.
Lørdag 25. maj