Luk

Schalke og Porto delte i Casillas' rekordkamp

| International | 2 kommentarer
Schalke og Porto delte i Casillas' rekordkamp
Foto: Getty Images

Det endte uafgjort 1-1, da Schalke 04 og FC Porto tirsdag mødtes i Champions Leagues første runde. Galatasaray slog Lokomotiv Moskva med 3-0.

Champions League blev tirsdag skudt i gang rundt omkring i Europa, og i det tyske tog Schalke 04 imod portugisiske FC Porto i Champions Leagues gruppe A.

Gæsterne havde en af aftenens hovedpersoner med på banen. Den 37-årige keeper Iker Casillas startede således inde, og dermed brød han rekorden for flest sæsoner spillet i Champions League.

Den tidligere Real Madrid-spiller gik nemlig i gang med sin 20. sæson i den fornemme turnering, og dermed overgik han Ryan Giggs' 19 sæsoner.

Iker Casillas og FC Porto fik dog ikke nogen helt stor aften på Veltins Arena. Efter 13 minutter fik portugiserne ellers straffespark, fordi Naldo havde hånd på i feltet, men Alex Nicolao Telles' forsøg blev reddet af Schalke-keeper Ralf Fahrmann.

Vi skulle frem til det 64. minut, før vi fik kampens første scoring, og den tilfaldt Schalke. Fra en position på venstrekanten sendte Weston McKennie bolden ind til en helt fri Breel Embolo, som tålmodigt ventede på, at Iker Casillas kom ud af målet, inden han trillede den under keeperen og ind i mål.

Helt galt var det dog ikke for FC Porto. Efter 74 minutter begik Naldo sit andet straffespark i kampen, og denne gang gik var der bingo for portugiserne. Otavio passerede Fahrmann og bragte sit hold på omgangshøjde.

Vi fik ikke flere mål i opgøret i det tyske, og dermed kom de to hold fra start med uafgjort.

I gruppens anden kamp vandt Galatasaray med 3-0 over Lokomotiv Moskva. Garry Rodrigues og Eren Derdiyok stod for de første scoringer, inden Badou Ndiaye sørgede for, at Galatasaray blev reduceret til 10 mand kort før tid. I overtiden scorede Selcuk Inan på straffespark til 3-0.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Søndag 13. oktober