Luk

Schalke-pokaldyst aflyst: Tvivl om modstander

| DFB Pokal | 0 kommentarer

Infoboks

Freiburg II - Türkgücü München
3. Liga (25/01)
Oddset 2,25 3,45 2,90

Schalkes pokalkamp søndag er blevet aflyst, da der er opstået tvivl om, hvilket hold klubben skal møde.

Schalke skulle have spillet DFB Pokal-kamp søndag, men kampen er lørdag blevet aflyst, da det ikke er sikkert, hvem Bundesliga-klubben skal møde.

Oprindeligt har modstanderen været FC Schweinfurt, men en appel fra Türkgücü har nu fået det tyske fodboldforbund, DFB, til at aflyse søndagens kamp for at finde hoved og hale i sagen.

Da det bayerske fodboldforbund, BFV, besluttede at genoptage sæsonen i september, var Türkgücü rækkens førerhold, og de blev derfor rykket op i 3. Liga og ud af turneringen, skriver Kicker.

Schweinfurt, der hidtil havde ligget nummer to, blev så ny nummer et og var på tidspunktet for tilmeldingsfristen det bedste bayerske amatørhold efter BFV's opfattelse, og det kvalificerede dem til DFB Pokal.

Türkgücü har dog appelleret dette, da de mener, at de er berettiget til at spille DFB Pokal, og derfor er Schalkes kamp altså blevet aflyst af DFB, mens sagen pågår.

- Det er virkelig frustrerende. Hvis den regionale domstol i München beslutter, at Türkgücü lovligt fortjener at spille i DFB Pokal, så respekterer vi denne beslutning, og så ser vi frem til kampen, hvornår det end bliver, siger Schalkes sportsdirektør Jochen Schneider.

- I sidste ende er vi skuffede over den måde, det bayerske fodboldforbund har håndteret dette, da de tydeligvis ikke var i stand til at afgøre, hvem der lovligt fortjener at komme i DFB Pokal.

Schalke åbner Bundesligaen næste fredag med en udekamp mod Bayern München.


Af Sara Margren
Lørdag 22. januar