Luk

Schalke snupper topscorer i HSV

| 2. Bundesliga | 4 kommentarer

Infoboks

Schalke 04 forstærker offensiven fra den nye sæson med tilgangen af 33-årige Simon Terodde, der er øjeblikkelig topscorer i HSV med 21 kasser i 30 ligakampe.

Efter en forfærdelig sæson står det klart, at Schalke 04 efter sommerferien spiller i 2. Bundesliga, og det er klubben nu begyndt at ruste sig til.

Søndag meddeler Schalke, at man har skrevet kontrakt med HSV-topscorer Simon Terodde, som har lavet en étårig aftale med option på yderligere et år med Schalke.

- Vi er glade for, at vi har været i stand til at hente Simon Terodde. Med sin næse for mål og kliniske afslutninger bliver Simon en fantastisk tilføjelse til vores angreb. 

- Han kender 2. Bundesliga rigtig godt, og over flere år har han demonstreret, at han har den rette mentalitet og mindset til at være succesfuld i den række.

- Det gør Simon til en hjørnesten, som vi kan bygge vores nye hold omkring, siger Schalke-bestyrelsesmedlem Peter Knäbel.

Simon Terodde har fortid i blandt andet Union Berlin, FC Köln, Bochum og Stuttgart, og fra den kommende sæson kan den 33-årige tysker altså også skrive Schalke på cv'et.


Af Martin Schmidt
Søndag 16. maj