Luk

Scheel opsøgte SL-drøm: Ringede selv til AGF

| bold.nyt | 2 kommentarer

Infoboks

Emil Scheel fortæller, hvordan han i sin tid blev anbefalet at søge til divisionsklubber i Aarhus, men han greb i stedet knoglen og ringede til AGF.

I sommer stoppede Emil Scheel sin aktive fodboldkarriere i en alder af 31 år, og nu ser han tilbage på tiden som fodboldspiller.

Det gør han i Spillerforeningens podcast 'spiller til spiller', hvor Scheel fortæller om, hvordan han i sin tid kom til AGF.

Scheel spillede ungdomsfodbold i HIK og Lyngby og rykkede til Aarhus, fordi han skulle læse statskundskab i smilets by.

Midtbanetalentet fik på daværende tidspunkt at vide, at næppe skulle gøre sig forhåbninger om spilletid på Lyngbys førstehold, og han blev derfor anbefalet at søge mod 2. divisionsklubber i Aarhus og omegn.

Det var dog ikke Emil Scheels plan, så han kontaktede selv AGF's daværende sportschef.

- Så da jeg var i Aarhus, ringede jeg selv til AGF. Til Brian Steen. Og efter jeg havde været på rusuge på universitetet, fik jeg en samtale med Brian, fortæller Emil Scheel i podcasten.

Herefter pakkede Scheel sine fodboldstøvler i en taske og cyklede mod AGF's træningsanlæg.

- Op ad Jyllands Allé. Op ad bakke. Og kom så svedende derud. Vi nåede kun at snakke meget kort tid, fordi så sagde han, at han kunne se, jeg havde taget mine fodboldstøvler med, og der var træning en halv time efter, så der blev jeg egentlig bare sendt ud. Og trænede så med mere eller mindre derfra.

Emil Scheel nåede tre år i AGF, inden turen gik videre til Silkeborg og Viborg, som altså blev den aktive fodboldkarrieres slutdestination for den skadesplagede midtbanespiller.


Af Martin Schmidt
Onsdag 1. december
Tirsdag 30. november