Luk

Schjelderup og Kjær på prominent talentliste

| International | 6 kommentarer

Infoboks

Ajax - PSV Eindhoven
Æresdivisionen (24/10)
Oddset 1,43 4,90 6,00
bet365 1,40 4,75 6,50

Ajax' Jeppe Kjær og FC Nordsjællands Andreas Schjelderup er begge med på The Guardians årlige liste over de 60 største talenter. Denne gang er det talenter født i 2004, som listen udpeger.

Hvert år udpeger den store engelske avis The Guardian 60 lysende stjerner i en årgang på tværs af kloden.

Den er udkommet torsdag, og her er der dansk islæt i form af den tidligere AC Horsens-komet Jeppe Kjær, som sidste sommer rykkede til den hollandske storklub Ajax.

Her tørner den 17-årige offensivspiller fortsat ud for klubbens ungdomshold, hvor han for nylig blandt andet gjorde sig bemærket med et mål i UEFA Youth League.

På The Guardians liste finder vi en enkelt Superliga-spiller i form af FC Nordsjælland-talentet Andreas Schjelderup, der har vist sig flot frem og blandt andet har spillet norsk U21-landsholdsfodbold trods sin unge alder.

Udover de to findes blandt andet også Ajax-islændingen Kristian Hlynsson, Dortmunds Youssoufa Moukoko, svenske Williot Svedberg fra Hammarby, norske Elias Solberg fra Juventus samt Barcelonas Gavi, der onsdag debuterede for det spanske A-landshold som den yngste spanske debutant nogensinde.

I 2020 var RB Salzburgs Maurits Kjærgaard fremhævet på listen, hvor også FCK's Isak Bergmann Johannesson var at finde.

Hele listen kan ses her.


Af Jonas Dalgård
Søndag 24. oktober
Lørdag 23. oktober