Luk

Schöne-agent vil lægge sag an mod Genoa

| Serie A | 19 kommentarer

Infoboks

Genoa - Parma
Serie A (30/11)
Oddset 2,65 3,30 2,70
bet365 2,62 3,50 2,62

Lasse Schöne agent fortæller, at der bliver lagt sag an mod Genoa med det samme efter klubbens behandling af danskeren.

I denne uge kom det frem, at Genoa har valgt ikke at registrere Lasse Schöne til Serie A, og midtbanespilleren ser dermed ud til at blive frosset ud.

Schönes agent, Revien Kanhai, har tidligere kritiseret Genoa i stor stil, og nu fortæller han, at man vil gå rettens vej mod klubben.

- Vi har allerede sagt vores i denne uge, men vi vil simpelthen ikke lade det være, siger Revien Kanhai til Voetbal International og fortsætter:

- Lasse bliver behandlet på en skandaløs måde, og efter at have se hvordan aftalerne er blevet misligholdt i et stykke tid, tager vi nu nogle skridt.

- Klubben fortalte os ikke, at han ville blive frosset ud – ellers ville vi have fundet ham en anden klub. Vi lægger sag an med det samme, for lignende sager er tidligere blevet analyseret af FIFA og CAS, siger agenten.

34-årige Lasse Schöne har kontrakt til 2021 i Genoa.


Af Martin Schmidt

19 kommentarer

Beck 12:04          
Lægge sag an!
Vil du holde min cykel. Det næste bliver en sag fordi en spiller ikke starter inde.
Står der i kontrakten han skal være i truppen?
Eller luk.

Er det ufint, ja for søren.
Hardcore_krabbe 12:06          
Han har en kontrakt som jeg tvivler på står at han SKAL spille, så klubben kan vel gøre som de vil?
Rundini 12:10          
Altså hvis han ikke har fået at vide han er i overskud, og at de derfor ikke aktivt har søgt eller fået lov at søge efter en ny klub, så kan jeg sgu godt forstå de er pissed! Det er vel meget få steder hvor ligaregistreringen ikke er lukket nu i tilfælde af en ophævelse af kontrakten.
Jasperthesjasper 12:18          
Står der i kontrakten han skal være i truppen?
Jeg ved af gode grunde ikke hvad der står i Schönes kontrakt, men der står faktisk i standard FIFA kontrakter at en spiller har krav på at være en del af truppen og få bedst mulige forudsætninger for at gøre sit arbejde, herunder træning med holdet.

Jeg kender ikke formuleringen i detaljer, og det er sikkert også åbent for fortolkning, men man kan ikke bare smide en spiller ud af truppen, fordi man ikke længere vil bruge ham.

Jeg er ikke jurist, men det kan da godt lyde som om, at klubben ikke har ageret 100 procent i overensstemmelse med reglerne her. Om der er nok til et sagsanlæg er selvfølgelig en anden sag.

Uanset hvad, så er det i hvert fald moralsk afvigende det klubben gør her, hvis agentens udlægning står til troende.
porkheimer 13:07          
Ufint måske, men det mest underlige ved situationen er vel, at Genoa jo stadig hænger på lønnen, som må formodes at være i den høje ende.

Tyder lidt på interne magtkampe
VernerAlbertRask 13:43          
Det er en farlig retorik Revien Kanhai benytter sig af, men ok størstedelen af hans klienter er at finde i Holland så måske er han ikke bange for at brænde sine få broer af i Italien.
MGPsamba 13:52          
Sådan Lasse!!! Giv dem helvede!!! Selvfølgelig er det ikke i orden ikke at informere - eller endnu værre; at misinformere - sin medarbejder. Jeg tænker da sagtens der kan være noget at komme efter ret juridisk (ingen af os kender jo reelt detaljerne omkring LS´s kontraktlige forhold)...
Og det vel godt kunne være sådan noget med netop misligeholelse af kontrakten...eller noget andet.
Det er under alle omstændigheder sindsygt at Genoa vil gøre SÅ meget for at ødelægge en spillers fremtidsmuligheder.
Jeg håber at de som straf rykker ned:-/!!!
Og så hen til en ordentlig klub (og især ledelse) og få afsluttet karrieren på en acceptabel måde. ForzaSchøne
Lørdag 28. november
Fredag 27. november