Luk

Schöne-assist i Nijmegen-nedtur

| Æresdivisionen | 3 kommentarer

Infoboks

Nijmegen - Cambuur 2-3
Æresdivisionen
17' 0-1 Jamie Jacobs
31' 1-1 Edgar Barreto
36' 2-1 Ali Akman
52' 2-2 Roberts Uldrikis
66' 2-3 Alex Bangura

Lasse Schöne lagde fredag aften op til en udligning for Nijmegen, da han slog et godt hjørnespark. Kampen endte dog med et 2-3-nederlag til Cambuur.

35-årige Lasse Schöne vendte denne sommer tilbage til Nijmegen, hvor danskeren spillede fire sæsoner i starten af sin karriere.

Skiftet har indtil videre smidt en masse spilletid af til den rutinerede midtbanespiller, hvor det er blevet til en plads i startelleveren i samtlige 14 kampe i Æresdivisionen.

Fredag aften tog Nijmegen så imod Cambuur i et opgør i den øverste del af den hollandske liga. Det var kun to point der skilte de to oprykkere, og Schönes hold kunne derfor tage syvendepladsen fra gæsterne med en sejr.

Magnus Mattsson startede også for hjemmeholdet og fik 85 minutter på banen.

Det var Cambuur der kom bedst fra start, da de kom foran i første halvleg, men efter en halv times spil, var Lasse Schöne med til at skaffe udligningen til Nijmegen.

Danskeren slog et godt hjørnespark ind i feltet, hvor Edgar Barreto kom godt til vejr og pandede 1-1-målet i kassen.

Fem minutter senere blev det også 2-1 til Nijmegen, men i anden halvleg var det gæsterne, der var skarpest, da de nettede to gange, og derfor endte det med et skuffende 2-3-nederlag til Schöne og Nijmegen.

Oplægget var Schönes første i denne sæson, hvor danskeren også stadig har sit første mål til gode.


Af Tobias Bladt Haarder
Mandag 17. januar