LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Schöne: Et eventyr at have nået semifinalen

| Champions League | 7 kommentarer
Kommentator: 'Derfor kan Schöne og Dolberg gå hele vejen i CL'
Ajax får friweekend før Champions League-kamp mod Tottenham
De sociale medier jubler og skriger af grin over Ronaldo, Man Utd og Man City
CTRL + ALT + DE LIGT: Hvor bør hollandsk stjerneskud søge hen til sommer?
Kommentator om CL-semifinalerne: Europæisk fodbold trænger næsten til Liverpool-triumf
Schöne: Et eventyr at have nået semifinalen
Foto: Getty Images
Ajax' Lasse Schöne kalder det et eventyr at være gået hele vejen fra anden kvalifikationsrunde til Champions League og til semifinalen, hvor han nu håber at møde Tottenham.

Ajax spillede sig tirsdag videre fra kvartfinalen i Champions League med en 2-1-sejr over Juventus, og Lasse Schöne, som igen spillede en stor rolle for Ajax, er stolt.

Midtbanespilleren er imponeret over, at Ajax, som trådte ind i anden kvalifikationsrunde til Champions League og spillede første kamp mod Sturm Graz den 25. juli, nu er nået så langt.

- Det er et eventyr at stå i semifinalen. Det startede for meget længe siden, hvor vi skulle spille tre runder for at komme med i gruppespillet, så det er fantastisk at have slået Real Madrid og Juventus ud, siger Schöne til Viasat.

- Vi har nogle spillere, som er unge, men som har prøvet utroligt meget. Jeg behøver ikke at sige så meget til dem, for de ved, hvad de skal gøre. Vi gjorde det fantastisk mod Juventus, og de fik ikke skabt meget.

Er der et hold, du helst vil møde nu?

- Det kunne være meget sjovt at møde Tottenham med Christian Eriksen på holdet.

Modstanderen i semifinalen findes onsdag aften i kampen mellem Manchester City og Tottenham. Tottenham vandt første kamp med 1-0.Se Premier League, Superliga og Europa Leauge Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Mikkel Nøhr

7 kommentarer

NightHawk30 09:55          
i kommer til at møde City. men ud over det, så bliver det en fed kamp
TR1986 09:58          
Lasse Schøne har nærmest den samme rolle for Ajax som Frank Rijkaard havde for Ajax i 1994-1995 sæsonen. Den rutinerede iblandt mange unge spillere, der også har en styrende rolle på den centrale del af banen.
Esrever 10:57          
Læste en statistik om at De Ligt er den yngste hollænder til at lave et mål i en CL knockout-fase. Samtidig er det muligt Schöne er den ældste dansker til at lave en assist is samme scenarie.
Også meget muligt jeg er total historieløs :P
MesutCazorla 11:09          
Tænk at det her hold har spillet to kampe uden nederlag mod Bayern, samt besejret Juventus og Real Madrid på udebane - foruden også at have mødt ganske kvalificeret modstand i Dynamo Kiev og Benfica på deres vej til semifinalen. Modsvaret til når andre hold har lodtrækningsheld plejer at være, at man skal være i stand til at slå de bedste hold, hvis man vil vinde turneringen, og det må man sige Ajax har gjort i år. Synd at holdet bliver splittet ad til sommer, men det er nu engang forudsætningerne - og set med danske øjne, så er det nok også godt for Dolberg, at nogle af de offensive konkurrenter ryger videre. Der er i hvert fald intet at sige til, at han oftest er bænket, med den kvalitet de besidder.
elly_bb 14:01          
Nu talte den generelle bold-bruger vel om lodtrækningsheld til både Real Madrid og til Juventus da de trækkede Ajax... og have Juventus gået videre i går havde vi hørt om det igen, at de ikke var lige så berettigede i semifinalen som de andre, da de "kun" havde slået Ajax i kvartfinalen.

Lodtrækningsheld er blot en dårlig undskyldning eller noget man bringer op fordi man ikke har andet at snakke om.

Fuldt fortjent med Ajax i semifinalen og en fornøjelse at se et ungt og talentfuldt hold der tør spille fodbold... og så til en brøkdel af budgetterne af andre hold. Imponerende!
Har I set mine nøgler? 14:28          
Hvis lodtrækningsheld slet ikke er en faktor, er Kroatien så det næstbedste landshold i verden?
Har I set mine nøgler? 14:29          
@Esrever
Det var fejlbehæftet. Kluivert var ikke fyldt 19, da han afgjorde finalen i 1995
Lørdag 20. april